Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος γνωρίζει μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω με απλά λόγια ώστε να αναβαθμίσω της αλλαγές του pes 2009 στο ps3 γιατί με έχει ζαλίσει ένας φίλος που έχει ps3.

Πρέπει να κάνω λογαριασμό ps3 ώστε να κάνω και μια αναβάθμιση λογισμικού μαζί με την αναβάθμιση του pes 2009.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
Μειωση τιμων PS3 : φαινεται αναγκαια για να ανεβουν οι πεσμενες πωλησεις

http://www.engadget.com/2009/02/25/ps3-price-cut-may-be-on-the-way-very-soon-says-analyst/

Αν κοιτάξεις το link που postares στηρίζεται σε αυτό εδώ

Μα καλά το παλικάρι που έκανε την ανάλυση τι πίνει;

Hickey mentions "talk" of a PS3 without Blu-ray

Την "παλεύει" καθόλου; Αφού τα games του ps3 είναι σε blu-ray disks ... πως σκατά θα παίζουν; Ή μήπως πιστεύει η επανέκδοση των games σε πολλαπλά DVD θα έχει μικρότερο κόστος από τα ενδεχομένως extra έσοδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομιζω να παει στα 300 ευρο το ps3. Μονο ο blu ray player του κοστιζει 300 ευρο. Εδω εχουν βγει κατι blu ray player με 200 ευρο ,αλλα απ'οτι διαβαζω ειναι αθλιοι και αρκετα χειροτεροι απο του ps3

Φοβερο. Καλα η μουσικη τα σπαει :lol:

Επεξ/σία από Yperaspisths
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Άλλο ένα link για μείωση τιμής (μπορεί να είναι ίδιο με ένα από τα πάνω).

Δεν ξέρω αν θα μειώσει την τιμή του ps3 η sony.Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι που ένα πρόσωπο της sony έλεγε χαρακτηριστικά σε μια είδηση πως δεν θα γίνει καμιά μείσωση τιμής μέχρι το καλοκαίρι.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν θα μειώσει την τιμή του ps3 η sony.Αυτό που θυμάμαι πάντως είναι που ένα πρόσωπο της sony έλεγε χαρακτηριστικά σε μια είδηση πως δεν θα γίνει καμιά μείσωση τιμής μέχρι το καλοκαίρι.

Κανένας από τη Sony έχοντας τοποθετημένο το μυαλό στο κεφάλι του δε θα έλεγε "θα γίνει μείωση τιμής σε χ μήνες". Θα ήταν σα να έλεγε "μην αγοράσει κανένας ps3, περιμένετε τη μείωση τιμής. :P

Η Microsoft από την άλλη, το δίνει τσάμπα το 360. Τι στα κομμάτια; Πόσο περιθώριο κέρδους έχουν πια; Ξέρει κανείς εργοστασιακό κόστος για 360/ps3/wii;

Το Wii αντιθέτως, από την ημέρα κυκλοφορίας του, δεν έχει κόψει ούτε ένα ευρό. lol

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο,εννοείται ότι κανένας δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο.Αλλά από την άλλη δεν θα έβγαινε ο άλλος να κάνει ανακοίνωση ότι δεν έχει μείωση τιμής έτσι χωρίς λόγο.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Δημοσ.
Δεν είπα το αντίθετο,εννοείται ότι κανένας δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο.Αλλά από την άλλη δεν θα έβγαινε ο άλλος να κάνει ανακοίνωση ότι δεν έχει μείωση τιμής έτσι χωρίς λόγο.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Αλλά και πάλι δε μπορούμε να ξέρουμε το σκεπτικό που γίνονται αυτές οι δηλώσεις. Μπορεί για παράδειγμα να έχουν ορίσει ημερομηνία για χαμηλότερη τιμή εδώ και κάτι μήνες, αλλά να το διαψεύδουν μόνοι τους ώστε να "ρολάρει" η αγορά και να μην πέσουν οι πωλήσεις. Πολλά είναι μέσα στο παιχνίδι...

Παιχνίδια να βγαίνουν για να λιώνουμε. Αυτό είναι το point. :-D

Δημοσ.

Πίστεψέ με,δεν υπάρχουν πολλά άτομα που θα περιμένουν το λιγότερο ένα μήνα για να πάρουν ps3,επειδή θα πέσει η τιμή.Να μην μιλήσω για το πόσος κόσμος θα δει τη δήλωση,αφού ελάχιστοι gamers χρησιμοποιούν το ίντερνετ ως μέσο ενημέρωσης.:-)

Επίσης,δε νομίζω να πέσει τόσο δούλεμα με τέτοιες ανακοινώσεις.

Δημοσ.

sorry αν δεν καταλαβα εγω καλα αλλα αυτη η ανακοινωση ειναι αποψη αναλυτη σωστα?αν ειναι ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ SONY???οι αναλυτες μπορουν να λενε οτι θελουν αυτο δε σημαινει κατι

Δημοσ.

Οι εταιρίες λειτουργούν κατά ένα μεγάλο βαθμό με βάση τους οικονομικούς αναλυτές τους.Όταν ένας αναλυτής λέει κάτι,κάτι θα σημαίνει.Αλλά ο συγκεκριμένος λέει κάτι κουλά στην είδηση.

Δημοσ.

kzed2.jpg

Killzone 2 wins in battle against Halo 3

Gamepro decided to try and settle the score once and for all and declare whether the Xbox 360 has the ultimate FPS in Halo 3 or the PS3 has the best shooter with Killzone 2. After judging on a number of criteria, Killzone 2 won four categories, compared to Halo's two and they tied on one. Therefore they have crowned the overall winner as KZ 2.

Quote:

If I had to recommend just one of the two FPS behemoths, Killzone 2 would the one. It is the superior FPS game. Some might say that Call of Duty 4: Modern Warfare would be a better match up against Killzone 2 due to it being a newer, more relevant FPS game, but when you think of the PS3's definitive FPS you think Killzone 2 and when you think of the Xbox 360's you most likely think of Halo 3.

Killzone 2 vs. Halo 3

Killzone 2 Wins: 4

Halo 3 Wins: 2

Ties: 1

OVERALL WINNER: KILLZONE 2

Source: Gamepro

Τώρα τι έχετε να πείτε;Προσωπικά δεν μ αρέσουν τα fps συνεπώς δεν μ αρέσει ούτε το Halo αλλά ούτε και το KZ2 :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...