pscrazy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Για το ΒΑΤΜΑΝ Στο ps3 που το επαιξα εχει σαφως προβλημα AA, AF μηδεν μαλλον δεν εχει καθολου. Εχει χειροτερους shaders, και textures απο το χβοχ. Γενικα ειναι πολυ κατω απο pc και 2 κλικ απο χβοχ οπως παντα.... Γιατι βγηκαν κατι εικονες απο eurogamer (οτι να ναι) που το δειχνουν κοντα ps3 kai xbox αλλα στο εισαγωγικο βιντεακι , γιατι μεσα στο gameplay εχουμε την πραγματικοτητα...To βιντεακι πριν το παιχνιδι το ιδιο ειναι ειτε στο ps3 , pc και χβοχ... Oπως ειπε και ενας ασχετος psowner στο γνωστο forum στο PS3 λεει ειναι πιο sharpness to BATMAN ! Απο ποτε το 0xΑΑ εγινε sharpness και θετικο στο ps3 !!!! Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2009 από pscrazy
Skia11 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πω πω ρε PS τράβα διακοπές να ξελαμπικάρεις λίγο...ούτε μετοχές του Βασιλάκη Πύλη να είχες πιά.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πω πω ρε PS τράβα διακοπές να ξελαμπικάρεις λίγο...ούτε μετοχές του Βασιλάκη Πύλη να είχες πιά. Δεν πρόκειται, άδικος κόπος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Πω πω ρε PS τράβα διακοπές να ξελαμπικάρεις λίγο...ούτε μετοχές του Βασιλάκη Πύλη να είχες πιά. e-penis>μετοχές...τέλος
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 e-penis>μετοχές...τέλος Το συγκεκριμένο e-penis είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχει πέσει προ πολλού
pscrazy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Το συγκεκριμένο e-penis είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχει πέσει προ πολλού Eλα ρε tilemax που μου εμαθες και το e-penis τρομαρα σου
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Eλα ρε tilemax που μου εμαθες και το e-penis τρομαρα σου Πόσταρε ο Απόκλει-ρός, και έβαλε το σώβρακό του αλλιώς.
nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Καλή φάση, το thread από "360 vs PS3" έχει μεταβληθεί σε Apokleiros vs All.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 FIFA 10: PC vs. Console - Graphics comparison http://www.pcgameshardware.com/aid,689935/FIFA-10-PC-vs-Console-Graphics-comparison/Practice/
pscrazy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν θα σχολιασω απλα θα πω το εξης για το e-penis. Ειμαι κατοχος ps3,pc, xbox 360 ειναι κακο που λεω αυτο που βλεπω. Δηλαδη εαν βγω και πω οτι στο ps3 ειναι super duper ouaou θα ειναι καλο? Δεν ειμαι εδω για να πω αυτα που δεν βλεπω αλλα αυτα που βλεπω. Στο κατω κατω κρινω αυτα που εχω και δεν λεω ασχετα Ο λογος του τοπικ δεν ειναι να κανουμε συγκρισεις ps3 vs xbox 360 σε καθε παιχνιδι ? Τοτε ή σε λαθος τοπικ ποσταρω εγω ή λαθος τοπικ διαβαζεται εσεις!
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δεν θα σχολιασω απλα θα πω το εξης για το e-penis. Ειμαι κατοχος ps3,pc, xbox 360 ειναι κακο που λεω αυτο που βλεπω. Δηλαδη εαν βγω και πω οτι στο ps3 ειναι super duper ouaou θα ειναι καλο? Δεν ειμαι εδω για να πω αυτα που δεν βλεπω αλλα αυτα που βλεπω. Στο κατω κατω κρινω αυτα που εχω και δεν λεω ασχετα Ο λογος του τοπικ δεν ειναι να κανουμε συγκρισεις ps3 vs xbox 360 σε καθε παιχνιδι ? Τοτε ή σε λαθος τοπικ ποσταρω εγω ή λαθος τοπικ διαβαζεται εσεις! Και αυτοκριτική...
pscrazy Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 FIFA 10: PC vs. Console - Graphics comparison http://www.pcgameshardware.com/aid,689935/FIFA-10-PC-vs-Console-Graphics-comparison/Practice/ Κατσε να βγει και θα σου κανω τεστ σε ολα τα μηχανηματα! Εικονες τωρα του πουθενα, ασχετες δεν λεει κατι!
G_Zisis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 FIFA 10: PC vs. Console - Graphics comparison http://www.pcgameshardware.com/aid,689935/FIFA-10-PC-vs-Console-Graphics-comparison/Practice/ 1ον)Το παιχνίδι δεν έχει βγει καλά-καλά και κάνουμε συγκρίσεις? 2ον)Η έκδοση του fifa 10 θα είναι κατά πολύ καλύτερη στις κονσόλες.Το έχει πει η ίδια η ea ότι δουλεύει κυρίως (σχεδόν ολοκληρωτικά) στην έκδοση για κονσόλες.Οπότε πάλι η σύγκριση είναι άτοπη.
Tilemaxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 1ον)Το παιχνίδι δεν έχει βγει καλά-καλά και κάνουμε συγκρίσεις?2ον)Η έκδοση του fifa 10 θα είναι κατά πολύ καλύτερη στις κονσόλες.Το έχει πει η ίδια η ea ότι δουλεύει κυρίως (σχεδόν ολοκληρωτικά) στην έκδοση για κονσόλες.Οπότε πάλι η σύγκριση είναι άτοπη. Πιο κάτω έχει και μερικές φωτογραφίες απο PS3 vs. 360.
Kraken Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Ο λογος του τοπικ δεν ειναι να κανουμε συγκρισεις ps3 vs xbox 360 σε καθε παιχνιδι ? Γιατί αν έχει ένα παιχνίδι χειρότερα γραφικά στην μία κονσόλα που εσύ έχεις και στην άλλη έχει καλύτερα, θα το απολαύσεις λιγότερο; Από πότε κρίνουν τα γραφικά την ποιότητα του παιχνιδιού; Εδώ ακόμη παλεύουν να τελειοποιήσουν τους emulators για να παίζουν καλύτερα τα παιχνίδια του χτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις