Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ΒΑΤΜΑΝ

Στο ps3 που το επαιξα εχει σαφως προβλημα AA, AF μηδεν μαλλον δεν εχει καθολου. Εχει χειροτερους shaders, και textures απο το χβοχ. Γενικα ειναι πολυ κατω απο pc και 2 κλικ απο χβοχ οπως παντα....

Γιατι βγηκαν κατι εικονες απο eurogamer (οτι να ναι) που το δειχνουν κοντα ps3 kai xbox αλλα στο εισαγωγικο βιντεακι , γιατι μεσα στο gameplay εχουμε την πραγματικοτητα...To βιντεακι πριν το παιχνιδι το ιδιο ειναι ειτε στο ps3 , pc και χβοχ...

Oπως ειπε και ενας ασχετος psowner στο γνωστο forum στο PS3 λεει ειναι πιο sharpness :lol: to BATMAN ! Απο ποτε το 0xΑΑ εγινε sharpness και θετικο στο ps3 !!!!;)

Επεξ/σία από pscrazy
  • Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πω πω ρε PS τράβα διακοπές να ξελαμπικάρεις λίγο...ούτε μετοχές του Βασιλάκη Πύλη να είχες πιά.

Δεν πρόκειται, άδικος κόπος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πω πω ρε PS τράβα διακοπές να ξελαμπικάρεις λίγο...ούτε μετοχές του Βασιλάκη Πύλη να είχες πιά.

e-penis>μετοχές...τέλος

Δημοσ.
e-penis>μετοχές...τέλος

Το συγκεκριμένο e-penis είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχει πέσει προ πολλού :lol:

Δημοσ.
Το συγκεκριμένο e-penis είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι έχει πέσει προ πολλού :lol:

Eλα ρε tilemax που μου εμαθες και το e-penis τρομαρα σου :lol:

Δημοσ.

Δεν θα σχολιασω απλα θα πω το εξης για το e-penis. Ειμαι κατοχος ps3,pc, xbox 360 ειναι κακο που λεω αυτο που βλεπω. Δηλαδη εαν βγω και πω οτι στο ps3 ειναι super duper ouaou θα ειναι καλο? Δεν ειμαι εδω για να πω αυτα που δεν βλεπω αλλα αυτα που βλεπω.

Στο κατω κατω κρινω αυτα που εχω και δεν λεω ασχετα

Ο λογος του τοπικ δεν ειναι να κανουμε συγκρισεις ps3 vs xbox 360 σε καθε παιχνιδι ?

Τοτε ή σε λαθος τοπικ ποσταρω εγω ή λαθος τοπικ διαβαζεται εσεις!

Δημοσ.
Δεν θα σχολιασω απλα θα πω το εξης για το e-penis. Ειμαι κατοχος ps3,pc, xbox 360 ειναι κακο που λεω αυτο που βλεπω. Δηλαδη εαν βγω και πω οτι στο ps3 ειναι super duper ouaou θα ειναι καλο? Δεν ειμαι εδω για να πω αυτα που δεν βλεπω αλλα αυτα που βλεπω.

Στο κατω κατω κρινω αυτα που εχω και δεν λεω ασχετα

Ο λογος του τοπικ δεν ειναι να κανουμε συγκρισεις ps3 vs xbox 360 σε καθε παιχνιδι ?

Τοτε ή σε λαθος τοπικ ποσταρω εγω ή λαθος τοπικ διαβαζεται εσεις!

Και αυτοκριτική...

Δημοσ.

1ον)Το παιχνίδι δεν έχει βγει καλά-καλά και κάνουμε συγκρίσεις?

2ον)Η έκδοση του fifa 10 θα είναι κατά πολύ καλύτερη στις κονσόλες.Το έχει πει η ίδια η ea ότι δουλεύει κυρίως (σχεδόν ολοκληρωτικά) στην έκδοση για κονσόλες.Οπότε πάλι η σύγκριση είναι άτοπη.

Δημοσ.
1ον)Το παιχνίδι δεν έχει βγει καλά-καλά και κάνουμε συγκρίσεις?

2ον)Η έκδοση του fifa 10 θα είναι κατά πολύ καλύτερη στις κονσόλες.Το έχει πει η ίδια η ea ότι δουλεύει κυρίως (σχεδόν ολοκληρωτικά) στην έκδοση για κονσόλες.Οπότε πάλι η σύγκριση είναι άτοπη.

Πιο κάτω έχει και μερικές φωτογραφίες απο PS3 vs. 360.

Δημοσ.

Γιατί αν έχει ένα παιχνίδι χειρότερα γραφικά στην μία κονσόλα που εσύ έχεις και στην άλλη έχει καλύτερα, θα το απολαύσεις λιγότερο;

Από πότε κρίνουν τα γραφικά την ποιότητα του παιχνιδιού;

Εδώ ακόμη παλεύουν να τελειοποιήσουν τους emulators για να παίζουν καλύτερα τα παιχνίδια του χτες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...