Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα ban waves συνήθως γινονται καθε νοεμβρη.. ολοι οι flasharismenoi ειμαστε black listed οποτε ειναι απλα luck αν θα σε επιλέξουν για μπανιο!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή πολλά ακούγονται για το πως σε "καταλαβαίνουν" αν ένας που έχει flasharismeni την κονσόλα θελήσει να το "γυρίσει" στα αυθεντικά, αν το ξε-φλασάρεις και μπεις στο live υπάρχει περίπτωση να φας ban;

Sorry λάθος thread :o

Δημοσ.

τώρα που θα πέσει η τιμή απο το ps3 και θα βγεί το slim πια πιστέυετε θα ήταν η κάλύτερη απάντηση απο την Microsoft?

προσωπικά βλέπω 3 επιλογές:

1.και πιο πιθανό,δικό της pricedrop,έχει καιρο να κάνει ετσι και αλλιώς και πιστέυω έχει τα περιθορια.

2.να κόψει την πληρωμή του gold ή να αφήνει να παίζεις παιχνίδια ονλινε με silver και να έχει άλλα προνόμια το gold.αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά να γίνει.δεν πληρώνω στο ps3 online ,ούτε στο wii πριν το πουλήσω ,oύτε στο pc (live ειρωνία ε....)

3.τίποτα.

τι πιστέυετε εσείς?εγώ προσοπικά πιστέυω οτι το 1 δεν φτάνει απο μόνο του σε περίπτωση pricedrop του Ps3.αν όμως κάνει και το 1 και το 2 τότε θα έχει πολύ καλή στρατηγική και πιστέυω θα πάει παράλληλα με ps3 στα sales.για να δούμε

Δημοσ.
τώρα που θα πέσει η τιμή απο το ps3 και θα βγεί το slim πια πιστέυετε θα ήταν η κάλύτερη απάντηση απο την Microsoft?

προσωπικά βλέπω 3 επιλογές:

1.και πιο πιθανό,δικό της pricedrop,έχει καιρο να κάνει ετσι και αλλιώς και πιστέυω έχει τα περιθορια.

2.να κόψει την πληρωμή του gold ή να αφήνει να παίζεις παιχνίδια ονλινε με silver και να έχει άλλα προνόμια το gold.αυτό θα ήθελα εγώ προσωπικά να γίνει.δεν πληρώνω στο ps3 online ,ούτε στο wii πριν το πουλήσω ,oύτε στο pc (live ειρωνία ε....)

3.τίποτα.

τι πιστέυετε εσείς?εγώ προσοπικά πιστέυω οτι το 1 δεν φτάνει απο μόνο του σε περίπτωση pricedrop του Ps3.αν όμως κάνει και το 1 και το 2 τότε θα έχει πολύ καλή στρατηγική και πιστέυω θα πάει παράλληλα με ps3 στα sales.για να δούμε

Πιο πολύ το πρώτο φαίνεται εφικτό να γίνει. Το Live δεν γίνεται δωρεάν όσο και να χτυπιόμαστε.

Δημοσ.

Σιγα μην κοψει την online συνδρομη, οταν οι αντιπαλοι της σε αυτο το τομεα ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!

Το μοναδικο που δεν με χαλαγε στο χβοχ ηταν αυτο, τα 50 ευρω το χρονο!

Παρακαλω απο μεσα μου την sony να φτιαξει κατι αναλογο και να δινω 100 ευρω το χρονο...παρα αυτο το onlineμπαχαλο που εχει ακομη και τωρα! Το ξερει και η microsoft αυτο!

Aπλα θα ριξει την τιμη ενα 50ευρω! Παλι πρωτο θα ειναι σε πωλησεις, Θα ριξει και ενα BAN στους flashatous πριν το FORZA 3 και θα σου πω εγω τι θα γινει με τις πωλησεις του ΧΒΟΧ!!!!

Ερχεται και ο απολυτος DOMINATOR ΤΙΤΛΟΣ to ΗΑΛΟ ODST !!!!! Μιλαμε για βαρελι χωρις πατο για το sony :lol:

Δημοσ.
απίστευτα πράγματα γράφονται εδω μέσα ..."απολυτος DOMINATOR ΤΙΤΛΟΣ to ΗΑΛΟ ODST" αστεία πραγματα....

Το domintor αδιαβαστε skanjo παει στις πωλησεις που θα κανει! Αμφιβαλεις ? Ελα τον Σεπτεμβριο για επανεξεταση ;)

Απλα η sony δεν εχει κατι αλλο να κανει, τιτλους μηδεν! Ενα Uncharted 2, ενα god of war , και gt5-heavy rain του Αγιου Ποτε. Στο online μερος τιποτα δεν εχει να δωσει! Ουτε ενα update να φτιαξει το dashboard, που ειναι αρχαιολογια!

Σαν το psp, θα βγαζει εκδοσεις και μειωσεις τιμων και απλα το μονο που εχει καταφερει ειναι να τρωει ΧΩΜΑ απο το ds...

Δημοσ.

Όντως,το live η ms το βλέπει λίγο σαν τη κότα με τα χρυσά αυγά.Σιγά μην το αφήσει δωρεάν τέτοια φαγού που είναι.

Όσο για το τι θα κάνει,εννοείται πως θα μειώσει κι αυτή την τιμή.Ήδη κυκλοφορούν φήμες πως θα ρίξει την τιμή στο elite και πως το pro θα μας αποχαιρετήσει.Σίγουρα πάντως θα έχει σχέση με την τιμή,αφού η οικονομική της κατάσταση είναι αρκετά καλή,και η πορεία του 360 επίσης.

Πάντως,αν κυκλοφορήσει slim έκδοση στην ίδια τιμή η sony,δεν θα καταφέρει τίποτα.Το θέμα είναι να ρίξει την τιμή 100 ευρώ,ώστε να έχει διαφορά "μόνο" 120-140 ευρώ από το arcade και πολύ λιγότερη από το elite.

Δημοσ.

Προσωπικα slim δεν πηρα ποτε γιατι ειναι φτινατζες σαν μηχανηματα. Τουλαχιστον απο τα προηγουμενα δυο που ειχε βγαλει αυτη ηταν η εμπειρια μου...Πλαστικουρα σκετη!

Δημοσ.

Δεν το πιστεύω πως λες κάτι τέτοιο τη στιγμή που είναι το 360 στην αγορά...Το n73 μου από καλύτερα υλικά είναι φτιαγμένο...Και τρίζει και λιγότερο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα υλικα του χβοχ μια χαρα ειναι! Αλλο προβλημα εχει ή μαλλον εixe...

Πιασε ενα sony slim, ακομη kai psp slim ... να δεις το τι πλαστικουρα βαζει σε καθε update!

Προσωπικα δεν μου αρεσει...

Επεξ/σία από pscrazy
Δημοσ.

Εννοείται πως έχω πιάσει ps2 slim,αλλιώς πώς θα μιλούσα?Αλλά όταν πρωτοέπιασα xbox 360,τα είδα όλα.Το κράτησα στα χέρια μου και νόμιζα πως αν το πιέσω λίγο θα κομματιάσει.Το xbox γενικά είναι χάλια σαν κατασκευή.Το 'παμε,η ms δεν τα πάει και πολύ καλά στο hardware.Ίσως στο επόμενο xbox προσέξουν λίγο και την ποιότητα.

Δημοσ.
Εννοείται πως έχω πιάσει ps2 slim,αλλιώς πώς θα μιλούσα?Αλλά όταν πρωτοέπιασα xbox 360,τα είδα όλα.Το κράτησα στα χέρια μου και νόμιζα πως αν το πιέσω λίγο θα κομματιάσει.Το xbox γενικά είναι χάλια σαν κατασκευή.Το 'παμε,η ms δεν τα πάει και πολύ καλά στο hardware.Ίσως στο επόμενο xbox προσέξουν λίγο και την ποιότητα.

Να κομματιασει το χβοχ ???? Που ειναι σαν τσιμεντολιθος!!!! Σιγουρα λες για το 360 ;)

Το δικο μου τουλαχιστον ειναι ΝΤΟΥΡΟ:lol:!

Δημοσ.

Ε ναι ρε,εννοείται ότι μιλάω για το 360.sry για την παρεξήγηση.Και όντως το πρώτο xbox ήταν πολύ καλύτερο σαν κατασκευή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...