Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι ρε Antretng αλλά υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο "οι διαφορές δεν είναι τραγικές" και στο "στο xbox360 είναι καλύτερο" γιατί άλλο είναι το αποτέλεσμα στο πρώτο και άλλο στο δεύτερο

Δημοσ.
ναι ρε Antretng αλλά υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο "οι διαφορές δεν είναι τραγικές" και στο "στο xbox360 είναι καλύτερο" γιατί άλλο είναι το αποτέλεσμα στο πρώτο και άλλο στο δεύτερο

Δεν σε πιάνω; Πότε μίλησα ειδικά για το xbox 360; Εγώ για τη διαφορά χαμηλής ανάλυσης και hd (όπου έχει φτάσει να γίνεται μύθος - θεοποιείτε) μίλησα και μόνο γιατί πολύ απλά μου τι σπάνε κάτι βαρύγδουπες και άκυρες δημοσιεύσεις του στυλ "σε crt το xbox 360 αποδίδει γραφικα xbox 1".

Δεν μίλησα ποτέ για το αν δείχνει καλύτερα στο τάδε ή στο τάδε σύστημα. Έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω από flame και απορώ πως δεν βαριούνται και οι άλλοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αααυτα ειναι! τρεχω να το παρω! :P

Νομίζω οτι δεν είναι για γέλια αυτό.

Απλά, είναι για τα άτομα που τους ενδιαφέρουν οι ταινίες και όχι τα games.

Συγγνώμη, αλλά το PlayStation, για multimedia χρήσεις δεν είναι; Ή μου διαφεύγει κάτι;

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.
Νομίζω οτι δεν είναι για γέλια αυτό.

Απλά, είναι για τα άτομα που τους ενδιαφέρουν οι ταινίες και όχι τα games.

Συγγνώμη, αλλά το PlayStation, για multimedia χρήσεις δεν είναι; Ή μου διαφεύγει κάτι;

οπως και να το κανεις το να κανεις bundle ps3 με ταινια ειναι για γελια:lol::lol:..κονσολα δεν ειναι ή μου διαφευγει κατι?

Δημοσ.
Το παράξενο είναι οτι αντί να βάλουν μια πιο πιασάρικη ταινία, πήγαν και έβαλαν love story ? (!).

Θα σου απαντήσω με μια 2 λέξεις: "ΑΠΛΑ SONY"

Δημοσ.

Νεo tech demo της Cry Engine 3 που τρεχει ταυτοχρονα real-time κ στις 3 πλατφορμες:

http://uk.xbox360.ign.com/dor/articl...p1_081709.html

http://uk.xbox360.ign.com/dor/articl...p2_081709.html

Οπως φαινεται το 360 εχει καποιο μικρο προβαδισμα απο αποψη απεικονισης αν κ σιγουρα ειναι εξισου εντυπωσιακο το tech demo κ στις 2 πλατφορμες,αυτο που μενει να δουμε ειναι πως θα τρεχει η μηχανη στις κονσολες σε ενα ολοκληρωμενο παιχνιδι...

Δημοσ.
φοβερά τα γραφικά αλλά το framerate γτπ... που σημαίνει οτι θα τα ρίξουνε αρκετά για παιχνίδια.

Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να κρινεις το frame-rate απο ενα tech demo που τρεχει ταυτοχρονα κ στις 3 πλατφορμες ενω προσθετουν real-time effects οn the fly? Εχω κ εγω τις επιφυλαξεις μου για το frame-rate στις κονσολες αλλα μεχρι να δουμε το Crysis 2 να τρεχει real-time στις κονσολες σε τουλαχιστον beta μορφη ειναι αστοχο να μιλαμε για "frame-rate γτπ".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...