telegamesvg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Μετα απο 3 xbox 360 δικα μου και 2 του κολλητου μου , εχω να πω οτι το ποσοστο RROD σε αυτα τα xbox ,τα προ Jasper ήταν 100% .. Nαι τα αλλαζε η MS , αλλα το ποσοστο βλαβης παραηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΜΕΓΑΛΟ !! Τωρα με τα Jasper το μηχανημα παραμενει κρυο ακομη και μετα απο 4-5 ωρες λειτουργιας , οποτε μαλλον δεν θα υπαρξει RROD αυτη τη φορα ...ελπιζω!!!
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 καλα εντάξυ οτι θα πιστέυατε οτι το ποσοστό ήταν κάτω απο 10% για τα προ japser μοντέλα κάνει εσάς τρελά fanboys και όχι εμένα......
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Λεγεται οτι ετοιμαζει εκδοση Super Elite με 250 GB σκληρο και 2 ασυρματα χειριστηρια μαζι με το Forza 3 γυρω στα 350 ευρω νομιζω... Εδω ενα απο τα link: Xbox 360 Super Elite Καλή φάση.. και να φανταστείς πως μονάχα τα 2 wireless controllers κοστίζουν 100 γιούρα από μόνα τους. Koritsi_Gia_PC
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Καλή φάση.. και να φανταστείς πως μονάχα τα 2 wireless controllers κοστίζουν 100 γιούρα από μόνα τους. Koritsi_Gia_PC 25ε το ένα κάνει στο πλαίσιο κιόλας ,απο έξω μπορείς και 20ε να τα βρείς....ακόμα είναι αστείο που στην αγγελία βάζουν απόσυρση ps2 και όχι χβοχ1.
Alkis29 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά δεν ζητάω πολλά. Εχω το XBOX360 και τώρα με το καινούριο PS3 Slim και την πτώση της τιμής του λέω να αγοράσω και αυτό. Δεδομένου οτι στο XBOX360 μπορώ να έχω οποιοδήποτε game πολύ εύκολα... θέλω να μου πείτε 3-4 τίτλους για τους οποίους αξίζει να αγοράσω το PS3. 3-4 τίτλους δηλαδή που κάνουν τη διαφορά από το XBOX360. Με λίγα λόγια δηλαδή υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το PS3 όταν έχει ήδη το XBOX360 (εκτός από την ύπαρξη του blue-ray) ???
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά δεν ζητάω πολλά. Εχω το XBOX360 και τώρα με το καινούριο PS3 Slim και την πτώση της τιμής του λέω να αγοράσω και αυτό. Δεδομένου οτι στο XBOX360 μπορώ να έχω οποιοδήποτε game πολύ εύκολα... θέλω να μου πείτε 3-4 τίτλους για τους οποίους αξίζει να αγοράσω το PS3. 3-4 τίτλους δηλαδή που κάνουν τη διαφορά από το XBOX360. Με λίγα λόγια δηλαδή υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το PS3 όταν έχει ήδη το XBOX360 (εκτός από την ύπαρξη του blue-ray) ??? έχει φοβερά exclusives μην σε ξεγελάνε οι xbots. 1.mgsiv 2.uncharted 2 3.gran turismo 5 4.god of war 3 για τιτλους που κυκλοφορούν τώρα mgsiv/killzone 2/uncharted/demons soul/valkyria chronicles/disgaea 3/infamous/heavenly sword πρωτείνω εγώ ανάλογα τα γούστα σου.
dr_thodt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά δεν ζητάω πολλά. Εχω το XBOX360 και τώρα με το καινούριο PS3 Slim και την πτώση της τιμής του λέω να αγοράσω και αυτό. Δεδομένου οτι στο XBOX360 μπορώ να έχω οποιοδήποτε game πολύ εύκολα... θέλω να μου πείτε 3-4 τίτλους για τους οποίους αξίζει να αγοράσω το PS3. 3-4 τίτλους δηλαδή που κάνουν τη διαφορά από το XBOX360. Με λίγα λόγια δηλαδή υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το PS3 όταν έχει ήδη το XBOX360 (εκτός από την ύπαρξη του blue-ray) ??? To να δωσεις 300e για να παιξεις 3-4 games μαλλον θα το μετανιωσεις - εκτος κ αν εχεις δει καποιο παιχνιδι που να σε εχει ξετρελανει.. - οποτε κατα τη γνωμη μου περιμενε κανενα χρονο ακομα κ παρε ενα PS3 σε ακομα χαμηλοτερη τιμη ενω θα εχουν βγει και τιτλοι οπως το GoW3 και The Last Guardian...για την ωρα κρατα τα λεφτα σου αφου ετσι κ αλλιως στο 360 τους επομενους 6-8 μηνες ερχονται πολλα υποσχομενοι τιτλοι, οποτε δεν υπαρχει λογος να βιαστεις να παρεις PS3. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:23 ---------- έχει φοβερά exclusives μην σε ξεγελάνε οι xbots.1.mgsiv 2.uncharted 2 3.gran turismo 5 4.god of war 3 για τιτλους που κυκλοφορούν τώρα mgsiv/killzone 2/uncharted/demons soul/valkyria chronicles/disgaea 3/infamous/heavenly sword πρωτείνω εγώ ανάλογα τα γούστα σου. 3 απο τους 4 τιτλους που παραθετεις δεν εχουν ακομα κυκλοφορησει...οποτε καλυτερα να παρει PS3 εφοσον κυκλοφορησουν στην αγορα τα παραπανω games. Eπισης εσυ δεν ελεγες οτι δεν σου αρεσε καθολου το Killzone 2? φοβερο exclusive το Ηeavenly Sword?
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Eπισης εσυ δεν ελεγες οτι δεν σου αρεσε καθολου το Killzone 2? φοβερο exclusive το Ηeavenly Sword? δεν μαρέσει καθόλου ούτε το Killzone 2 ούτε το Lbp ουτε το halo και το gears of war μαρέσουν .....γιαυτό έγραψα ανάλογα με τα γούστα του.ναι για μένα το heavenly sword είναι απο τα καλύτερα hack & slash παιχνίδια αυτής της γενιάς και είναι και Platinum γιατί όχι?ακόμα μαρέσει που ξεπερνάς τους υπόλοιπους τίτλους που λέω παρακάτω που κυκλοφορούν τώρα......το ps3 θα αργήσει να ξαναρίξει την τιμή του αν θές πάρτο τώρα.
pscrazy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 SKANJOS ποσο FAIL εισαι ΜΑΝ! Μα ποσο FAIL!
dr_thodt Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 δεν μαρέσει καθόλου ούτε το Killzone 2 ούτε το Lbp ουτε το halo και το gears of war μαρέσουν .....γιαυτό έγραψα ανάλογα με τα γούστα του.ναι για μένα το heavenly sword είναι απο τα καλύτερα hack & slash παιχνίδια αυτής της γενιάς και είναι και Platinum γιατί όχι?ακόμα μαρέσει που ξεπερνάς τους υπόλοιπους τίτλους που λέω παρακάτω που κυκλοφορούν τώρα......το ps3 θα αργήσει να ξαναρίξει την τιμή του αν θές πάρτο τώρα. 1. Δηλαδη προτεινεις ενα game σαν λογο αγορας της κονσολας το οποιο θεωρεις απαισιο οπως μου ειχες πει προσωπικα σε PM? WTF? 2. Λογικο ειναι να ξεπερναω τους υπολοιπους τιτλους μιας κ ειναι αξιολογα παιχνιδια (αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο) που δεν κολλανε με το φιασκο που λεγεται Heavenly Sword. 3. Το PS3 θα αργησει να ξαναριξει την τιμη του? ποσες φορες το εχουμε ακουσει αυτο?
pscrazy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 To PS3 ειναι η μοναδικη κονσολα οπου εφαρμοζει την τεχνικη στριπτιζ , περνανε τα χρονια το μηχανημα πεφτει κατακορυφα σε τιμη αλλα συγχρονως γδυνεται!
6xXx6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 dest video game trailer 2009:confused: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=FAoNdgUJoKQ[/ame]
G_Zisis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry,αλλά ο τίτλος του thread δεν είναι halo,έτσι δεν είναι? Πάντως,το βίντεο απλά τα έσπασε!
skanjos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 1. Δηλαδη προτεινεις ενα game σαν λογο αγορας της κονσολας το οποιο θεωρεις απαισιο οπως μου ειχες πει προσωπικα σε PM? WTF? 2. Λογικο ειναι να ξεπερναω τους υπολοιπους τιτλους μιας κ ειναι αξιολογα παιχνιδια (αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο) που δεν κολλανε με το φιασκο που λεγεται Heavenly Sword. 3. Το PS3 θα αργησει να ξαναριξει την τιμη του? ποσες φορες το εχουμε ακουσει αυτο? 1.το οτι ένα παιχνίδι δεν είναι του γούστου μου δεν σημαίνει οτι δεν είναι quality game και λόγος για αγορά μιας κονσόλας για έναν άλλο χρήστη.δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα ....τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε αυτό? 2.φιάσκο το heavenly sword?ανίδεος είσαι πάνε παίξτο και μετά έλα πες το ίδιο.μήπως το μπερδέυεις με το Lair? 3.ναι βλέπουμε το ps3 ρίχνει την τιμή του κάθε χρόνο .....μόλις έγινε Pricedrop αν πιστέυετε οτι θα γίνει και 2ο μέσα στον ίδιο χρόνο τότε είστε άσχετοι απο gaming....2-3 Bundle θα έχει ο επόμενος χρόνος με god of war 3/u2/gt5 αυτά είναι αν περιμένετε κιάλλο pricedrop .....περιμέντε.ήδη το ps3 για αυτά που προσφέρει είναι πολύ δελεαστική προσφορά,build in wifi/σκληρο 120gb/ασύρματο χειρηστήριο που φορτίζει/blue ray,το μόνο που του λείπει είναι οι κόπιες.
6xXx6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Sorry,αλλά ο τίτλος του thread δεν είναι halo,έτσι δεν είναι? Πάντως,το βίντεο απλά τα έσπασε! Ήταν ένα διάλυμα για διαφημίσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις