Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4d games > halo odsthg, halo τάβλι, halo γκρινιάρης, halo montana κλπ

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo?q=halo

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/halo2?q=halo%202

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halo3?q=halo%203

http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halowars?q=halo%20wars

Προφανώς η άποψη σου για τα Halo δεν είναι ούτε ΚΑΝ ψίθυρος στον άνεμο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ή οι βαθμολογίες, αλλά μιας και τα ανέφερες ...

Ωραία user scores 6.1,7.2,7.9 :lol: Μπορεί η δικιά μου άποψη να είναι ψίθυρος αλλά η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ...

Δημοσ.

Ή απλά μέρος των ψήφων είναι και από fan boys της sony ;) .Πάντα στα must παιχνίδια κάθε κονσόλας βλέπεις βαθμολογία κοινού αρκετα χαμηλότερη από το review... γιατί άραγε :P

BTW το Halo 3 δεν μου άρεσε και τόσο το single player (όχι ότι δεν το διασκέδασα αλλα το περίμενα καλύτερο). Αλλά όταν έπαιξα multiplayer... τέλος, έχω καινούργια games και ακόμα να ξεκολλήσω. Θέλω να πω πως αν κάποιος το παίξει μονο single του βαζει κανένα 7αρακι - 8αράκι. Αν όμως βάζεις multi, με τα οχήματα (ένας πιλότος άλλος πολυβόλο) και τα ωραία modes... τελείωσε, έφυγε για 9+

Δημοσ.
όχι ότι με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ή οι βαθμολογίες, αλλά μιας και τα ανέφερες ...

Ωραία user scores 6.1,7.2,7.9 :lol: Μπορεί η δικιά μου άποψη να είναι ψίθυρος αλλά η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ...

Πραγματικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία πού δίνεις εσύ βάση όσον αφορά το Συγκεκριμένο franchise. Να φανταστώ ότι οι συνολικές βαθμολογίες από δεκάδες site, οι πωλήσεις, και το γεγονός ότι 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και με την μεσολάβηση επίσης δεκάδων games είναι ακόμα No.1 σε Live activity, είναι όλα μέρος μίας συνωμοσίας για σένα έτσι;. (και μου λες εμένα carry on) :lol:

Δημοσ.
Πραγματικά πιστεύω ότι έχει μεγάλη σημασία πού δίνεις εσύ βάση όσον αφορά το Συγκεκριμένο franchise. Να φανταστώ ότι οι συνολικές βαθμολογίες από δεκάδες site, οι πωλήσεις, και το γεγονός ότι 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και με την μεσολάβηση επίσης δεκάδων games είναι ακόμα No.1 σε Live activity, είναι όλα μέρος μίας συνωμοσίας για σένα έτσιq. (και μου λες εμένα carry on) :lol:

Χωρις να θελω να σπηλωσω το HALO απλα να πω οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι και οι σωστοτεροι γιατι υπαρχει και το φαινομενο "προβατο" και "μοδα" στη μεση. Αν δεν δοκιμασεις κατι εσυ ο ιδιος και αφου το φας κανονικα τοτε μονο μπορεις να εχεις μια καλυτερη εικονα του τι ισχυει και τι οχι. Βεβαια η γενικη εμπειρια μετραει γιατι το να λες οτι το HALO ειναι το καλυτερο απο ολα χωρις να εχεις παιξει απολυτως τιποτα αλλο δεν σε κανει και τον ποιο αξιοπιστο ανθρωπο για να ακουσει καποιος.

Ξαναλεω δεν το λεω για την πω σε κανεναν, ουτε για να πω οτι το HALO ειναι παπαρια η οτιδηποτε (γιατι δεν ειναι και ειδικα το πρωτο ηταν και το καλυτερο). Μια παρατηρηση κανω απλα.

Δημοσ.

η πληοψηφία των users λένε πως ότι halo έχει βγεί μετα το 1 είναι μετριότητες. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη βάση στο score που δίνουν οι χρήστες (όπου είναι διαθέσιμο) παρά στα review sites. Carry on ...

ωραιος. καταφερες σε 2 προτασεις να μας πεις οτι δεν υπολογιζεις κατι αλλα το υπολογιζεις.

Δημοσ.
Χωρις να θελω να σπηλωσω το HALO απλα να πω οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι και οι σωστοτεροι γιατι υπαρχει και το φαινομενο "προβατο" και "μοδα" στη μεση. Αν δεν δοκιμασεις κατι εσυ ο ιδιος και αφου το φας κανονικα τοτε μονο μπορεις να εχεις μια καλυτερη εικονα του τι ισχυει και τι οχι. Βεβαια η γενικη εμπειρια μετραει γιατι το να λες οτι το HALO ειναι το καλυτερο απο ολα χωρις να εχεις παιξει απολυτως τιποτα αλλο δεν σε κανει και τον ποιο αξιοπιστο ανθρωπο για να ακουσει καποιος.

Ξαναλεω δεν το λεω για την πω σε κανεναν, ουτε για να πω οτι το HALO ειναι παπαρια η οτιδηποτε (γιατι δεν ειναι και ειδικα το πρωτο ηταν και το καλυτερο). Μια παρατηρηση κανω απλα.

+1!Ωραία τα λες.

Δημοσ.
Βεβαια η γενικη εμπειρια μετραει γιατι το να λες οτι το HALO ειναι το καλυτερο απο ολα χωρις να εχεις παιξει απολυτως τιποτα αλλο δεν σε κανει και τον ποιο αξιοπιστο ανθρωπο για να ακουσει καποιος.

Αυτό ισχύει φυσικά. Αλλά τι σχέση έχει με την παρούσα συζήτηση;

Δημοσ.

τα halo1/2/3 είναι πολύ καλά παιχνίδια.το 1 ήταν το πιο καλό γιατί είχε την πιο σοβαρή campaign ,το 3 όπως και να το κάνουμε είναι το καλύτερο online console fps και αυτό το δείχνει ο κόσμος που το παίζει ακόμα.

και τώρα ερχόμαστε στα καινούρια.halo wars,απορώ πως κάποιοι το υποστηρίζουν....έχοντας παίξει αρκετά rts παιχνίδια σε pc μπορώ να πω οτι δεν πιάνει μια μπροστα τους και γενικά είναι πολύ μέτριο rts.το μόνο καλό που έχει είναι τα cinematics.

halo odst δεν είμαστε 2006 ,ακόμα χρησιμοποιούν την engine του halo2 ,λες και δεν υπάρχει η cryengine2 να δουλεψουν σε καινούριο halo spinoff.δεν λεω το firefight ακούγεται καλό(ακόμα δεν το δοκίμασα το παιχνίδι περιμένω πιο safe release)αλλα πιστέυω θα έχει τραγικά μικρο campaign και αυτο θα το πειράξει το game.όσο κρατήσει το online του δλδ ,2μήνες max μιας και βγαίνει το mw2.

halo reach ,γιατί όχι Halo 4?είναι τόσο βαρύ το όνομα και μας προιδεάζουν απο τώρα οτι θα δούμε άλλο ένα μέτριο spinoff,μακάρι να κανω λάθος και να δούμε κάτι καλό αλλα μόνο απο το name καταλαβαίνει κανείς πόσο βάρος δίνουν στο project.aka mgs rising

διαλύουν ότι χτίσανε σαν halo fransize και κάποιοι τους βοηθάνε αντί να τους κράξουν.ο κοσμος πιστέυω θέλει halo 4 αλλα μάλλον θα το δουν στην επόμενη γενιά για να πουλήσουν κονσόλες και τώρα θα παίζουν τα halo montana (ακόμα γελάω...φοβερό ποστ)

Δημοσ.
Αυτό ισχύει φυσικά. Αλλά τι σχέση έχει με την παρούσα συζήτηση;

Πως δεν εχει. Οταν καποιος λεει οτι το HALO ειναι "ετσι" και ενας αλλος λεει οτι ειναι "αλλιως" δεδομενου οτι ξερεις οτι ο ενας εχει παιξει και 10 παιχνιδια στην ζωη του και ο αλλος ειναι το μονο παιχνιδι που εχει παιξει ποιον θα πιστεψεις?

Σκεψου στο internet που δεν ξερεις κανεναν και (ουτε και οι αλλοι εσενα) ποσο μετραει το τι λεει αλλος? Απλα λεω, μην λετε πολλα χωρις να εχετε παιξει οι ιδιοι τα παιχνιδια και βασιζεστε στα "review" και οποιαδηποτε "review" στο internet, ειτε απο official gaming sites ειτε απο τους χρηστες. Εχω πετυχει πολλα μα παρα πολλα reviews που το ψεμα και ο fanboiσμος πηγαινε συννεφο για το καθε "μεγαλο" παιχνιδι.

Γενικα μην δινετε και πολυ σημασια σε review, μια ιδεα μονο μπορειτε να παρετε για το καθε παιχνιδι αλλα σιγουρα οχι και καθοριστικο αποτελεσμα.

Δημοσ.

έχω δεί άτομα που χάνουν στο pro να κάνουν και να λένε χειρότερα χαχαχαχα.τουλάχιστον αυτός δεν έσπασε χειρηστήριο στα 2 με τα χέρια του,psx controller το έσπασε φίλος μου στα δυο επειδή έφαγε γκολ με σπασμένα γραφικά απο το κόρνερ.αν θέλετε τέτοιο βίντεο ένας είναι ο θρύλος πάντος

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA[/ame] καθαρά offtopic soz.αλλα έχει γέλιο ο τύπος.

Δημοσ.

Τι γέλιο ρε skanjos αυτό είναι κατάντια. Τουλάχιστον εγώ από τη μεριά μου έτσι το βλέπω.

Κάτι τέτοιοι πρέπει να πάνε σε νοσοκομείο γιατί έχουν πάθει εμμονή με το θέμα και παιζει να αποτρελαθούν μελλοντικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...