gherudos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό που πόσταρα εγώ δεν είναι Fake και μάλιστα το ίδιο άτομο υπάρχει και σε άλλα βιντεάκια στο youtube έχει σπάσει μέχρι και τηλεόραση για χάρη του Halo.
klainmaingr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Halols... Αυτο το καήδι... είναι hardcore??? Έχω τύχει live να δώ άτομο να αυτίζεται με wow instance και να πετάει τασάκια και πληκτρολόγια βρίζοντας τη guild παράλληλα στο vent.. Και ξέρετε τι φταίει για όλα αυτά.... Το οτι είναι κωλόn00bο και χάνει
gherudos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Κοίταξε κι εσύ noob είσαι αλλά δεν κάνεις έτσι
skywritergr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά μιλάμε για τρομακτικά προβλήματα το παλικάρι στο video του gherudos. Απορώ γονείς δεν έχει να δούν ότι το παιδί είναι ένα βήμα πριν την απόλυτη κρίση??
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Μήπως εδώ και μερικά ποστ είμαστε οφτοπικ? Λέω τώρα εγώ.
G_Zisis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Το 1/3 του thread είναι off topic.Τα τελευταία post σε μάραναν?
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Φαντασου να βρεθουν μαζι ενα τετοιος χβοχακιας και ενας μανιασμενος sonakias! Μιλαμε για τρελη φαση!
darklordvader77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 θα ακουστει σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας: pscrazy vs. Apokleiros (οταν το λατρευε το ps3 του κ δε δεχονταν κουβεντα): Till the end of the trolling world! υποθεση: ξερετε τα γνωστα! παθαινει ατυχημα, κ ενας παρακμιακος επιστημονας κανει πειραματα πανω του, κ καταφερνει να χωρισει αυτες τις 2 εξεχουσες προσωπικοτητες σε 2 σωματα!! Ρε φουστη μου μ@λ@κια που δεν πηγα για Screenwriter..! θα κανε επιτυχια!
KleKoR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 θα ακουστει σαν ταινια επιστημονικης φαντασιας: pscrazy vs. Apokleiros (οταν το λατρευε το ps3 του κ δε δεχονταν κουβεντα): Till the end of the trolling world! υποθεση: ξερετε τα γνωστα! παθαινει ατυχημα, κ ενας παρακμιακος επιστημονας κανει πειραματα πανω του, κ καταφερνει να χωρισει αυτες τις 2 εξεχουσες προσωπικοτητες σε 2 σωματα!! Ρε φουστη μου μ@λ@κια που δεν πηγα για Screenwriter..! θα κανε επιτυχια! Εγώ(pscrazy) αυτές(microsoft/sony) και ο εαυτός μου(apokleiros) :lol::lol:
skanjos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ(pscrazy) αυτές(microsoft/sony) και ο εαυτός μου(apokleiros) :lol::lol: χαχαχαχαχαχαχα απίστευτο
pscrazy Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Απο gameover.gr H Sony πειραματίζεται, αλλά υπάρχουν ανησυχίες για τη συμβατότητα όλων των τίτλων Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να ακούσαμε από επίσημα χείλη δηλώσεις περί υποστήριξης 3D τεχνολογίας σε όλους τους τίτλους του PlayStation 3, υπάρχοντες και μελλοντικούς, αλλά απ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο ιδανικά. Αντί λοιπόν για ένα software update μέσα στο 2010, το οποίο θα κάνει πραγματικότητα το 3D στο PlayStation 3, οι άνθρωποι της Sony δήλωσαν πως η εταιρία στη πραγματικότητα διεξάγει μία "τεχνολογική έρευνα", με σκοπό να ανακαλύψουν αν κάτι τέτοιο είναι καν δυνατό. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για διάθεση αυτής της τεχνολογίας, που σημαίνει ότι οι αρχικές δηλώσεις του αντιπροσώπου της Sony περί διάθεσης του update μέσα στο 2010, πιθανότατα ήταν αβάσιμες και αναληθείς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις 3D ικανότητες του PS3 αναμένονται στο προσεχές μέλλον. ΑβασIμες αναληθεις δηλωσεις απο τη SONY! Καλα αυτο πρωτη φορα το ακουω για τη SONY! Ρε εδω μιλαμε για τον παντοδυναμο CELL, με τα 4d graphics , που κανει εξομοιωση του συμπαντος, που πλενει ρουχα και αρμεγει αγελαδες με τα 2Τ FLOP power, που εδωσε flops νοημοσυνηs στο skanjo και στα αλλα sonybot να βγαινουν στα forum και να μας μεταφερουν την καθε hdMOUFA της sony!
JimChris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Χαμενοι στην μεταφραση Απο το παρακατω αρθρο¨We do know the PS3 is going 3D in 2010, but as for available titles it looks like we're going to be in the dark for the time being -- though Ubisoft's upcoming Avatar game, along with a couple of Sony racing titles, are already shoe-ins for 3D presentation of some form. http://www.engadget.com/2009/09/05/sony-hedges-on-plans-for-ps3-update-to-enable-3d-gaming-on-old-t/
atomsk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 καλά ρε apokleire πολύ γκρίνια ..σα πεθερά με περίοδο κάνεις. Άντε παίξε κάνα halo κρεμάλα και άσε την sony να κουρεύεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις