Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια σχετικα με τον ηχο στις δυο κονσολες.Εχω αρκετα παιχνιδια στο Ps3 που βγαζουν ηχο surround 7 1 ,στο Xbox 360 δεν εχω βρει ακομα κανενα να το υποστηριζει μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις ??

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
οτι δεν φτανει η αλεπου μου φενεται.... πως γινεται σε ολα τα παιχνιδια που τα πινει το ps3 να τα βγαζετε χαλια...

να δουμε στο cod τι θα λες... και αυτο πατατα?

Όλοι γνωρίζουμε πως μέχρις στιγμής για κάποιο studio που δεν έχει εμπειρία στο development με PS3, είναι δυσκολότερο να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες του και να βγάλει γραφικά... uncharted?. Γιατί λοιπόν οι τύποι που έφτιαξαν το GI Joe να μπούνε στο κόπο να κάνουν σωστό development για το PS3 αφού όλοι γνωρίζουμε και αυτοί καλύτερα, πως παιχνίδια σαν το GI Joe βγαίνουν για να πουλήσουν με την ταινία σε αγοραστικό κοινό κάτω των 15 χρονών. Και στη τελική τι να τα κάνεις τα καλά γραφικά αν ο τίτλος είναι εξαρχής πάτος απο κάθε άλλη άποψη.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τους άλλους τίτλους. Αν θες να λάβουμε υπόψη τα συκγκριτικά σοβαρά ...αιντε λέμε ότι τα λαμβάνουμε, εκεί που θα πρέπει να μετράνε είναι σε τίτλους όπως το batman, cod, assassin's creed κλπ αλλά και πάλι, οι διαφορές σε αυτά τα παιχνίδια που σέβοντε τους εαυτούς τους, είναι ανούσιες και ίσως μόνο να σε απασχολήσουν αν έχεις και τις 2 κονσόλες, αν και εγώ θα κοίταζα σε ποια κονσόλα έχω το μεγαλύτερο trophy/achievement collection και θα αγόραζα το τίτλο για εκεί.

Για το COD το μόνο που ξέρω είναι πως θα το αγοράσω στο PC μου, εγώ FPS σε κονσόλα δε ξαναπαίζω μιας και το θεωρώ το χειρότερο genre που μπορεί να παίξει κάποιος σε κονσόλα μετά τα strategy, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει το συκγκριτικό.

δηλάδη ήμαρτον ...πάμε να βγάλουμε κριτίριο αγοράς κονσόλας, τα καλύτερα γραφικά του xbox σε παιχνίδια σαν το GI Joe /facepalm Ευχαρίστως ανταλλάζω 100 τέτοια παιχνίδια για το Last Guardian.

Δημοσ.

Τα faceoff ειναι λογικο να συγκρινουν τους multiplatform τιτλους.

Και οι δυο τυπαδες απο το DF κανουν τρελη δουλεια, φοβερα επιστημονικη. Ευτυχως λοιπον που υπαρχουν αυτα τα χειροπιαστα συγκριτικα. Σε αλλα περιπτωση θα εξαρτιομασταν απο τις διαφορες σαλαμουρες-υποκειμενικες-παρατηρησεις επι των τεχνικων ("καμια φορα το framerate χανει" κτλ) απο τα κλασικα sites...

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια λέμε, οπότε τι το ψάχνουμε; Προφανώς κάποιοι δίνουν βαρύτητα στα pixels, ενώ κάποιοι στα επιπλέον παιχνίδια που μπορούν να παίξουν με την x κονσόλα και μόνο με αυτή. Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται παράλογο πως δίνετε βάση στις απειροελάχιστες διαφορές μεταξύ των multiplatform τίτλων την στιγμή που το PS3 έχει πολύ καλά exclusives απο διαφορετικά genres και franchises. Πιο πολύ θα έλεγα πως ενδιαφέρεστε για το "δωρεάν" software του xbox. Να μου το θέσεις έτσι, να συμφωνήσω.

Δημοσ.
Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια του face off είναι πατάτες με αποκορύφομα το GI Joe ...οι διαφορές συνεχίζουν να είναι ηλίθιες, (με το συμπάθειο) ενώ το μοναδικό παιχνίδι που ίσως να αξίζει για τα καλά γραφικά του, το UFC, είναι ίδιο και στις 2 κονσόλες. Τo batman γιατί δε το έβαλαν άραγε :o

Oλες οι βαθμολογιες απο το metacritic.com:

Call of Juarez: Bound In Blood: 78%

Overlord II: 75%

Fight Night Round 4: 88%

UFC 2009: 83%

Battlefield 1943: 84%

Wolfenstein: 74%

Virtua Tennis 2009: 70%

Εκτος του G.I.Joe που οντως ειναι πατατα δεν βλεπω πως παιχνιδια που εχουν μεσο ορο απο 7-8.8 θεωρουνται κακα κ αναξια αναφορας...μερικοι εδω μεσα φαινεται παιζουν μονο παιχνιδια με 90% μεσο ορο κ πανω. :rolleyes:

Δημοσ.

Παντως το ψυρισμα υπηρχε παντα. Απλα τωρα εχει αναχθει σε επιστημη.

Θυμαμαι να μετραμε τα pixel στο κρανος στο Commando για να δουμε ποιος ειχε ευκρινεστερο sprite μεταξυ Spectrum,Amstrad και Commodore 64 :)

Δημοσ.
Εχω μια απορια σχετικα με τον ηχο στις δυο κονσολες.Εχω αρκετα παιχνιδια στο Ps3 που βγαζουν ηχο surround 7 1 ,στο Xbox 360 δεν εχω βρει ακομα κανενα να το υποστηριζει μηπως εχω κανει καποιο λαθος στις ρυθμισεις ??

Το PS3 χρησιμοποιεί HDMI 1.3 γι αυτό και υποστηρίζει Dolby TrueHD(7.1).

Το Xbox 360 χρησιμοποιεί HDMI 1.2 και δεν μπορεί να υποστηρίξει Dolby TrueHD παρά μόνο Dolby digital surround 5.1 και DTS.

Δημοσ.
Το PS3 χρησιμοποιεί HDMI 1.3 γι αυτό και υποστηρίζει Dolby TrueHD(7.1).

Το Xbox 360 χρησιμοποιεί HDMI 1.2 και δεν μπορεί να υποστηρίξει Dolby TrueHD παρά μόνο Dolby digital surround 5.1 και DTS.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Δημοσ.
Oλες οι βαθμολογιες απο το metacritic.com:

Call of Juarez: Bound In Blood: 78%

Overlord II: 75%

Fight Night Round 4: 88%

UFC 2009: 83%

Battlefield 1943: 84%

Wolfenstein: 74%

Virtua Tennis 2009: 70%

Εκτος του G.I.Joe που οντως ειναι πατατα δεν βλεπω πως παιχνιδια που εχουν μεσο ορο απο 7-8.8 θεωρουνται κακα κ αναξια αναφορας...μερικοι εδω μεσα φαινεται παιζουν μονο παιχνιδια με 90% μεσο ορο κ πανω. :rolleyes:

Ξέρω πως τα παιχνίδια αυτά είναι μέτρια και προσωπικά κάποια απο αυτά δεν μου κινούν καν το ενδιαφέρον, απο τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι καλύτεροι τίτλοι και ελάχιστος χρόνος για να ασχοληθώ. Αυτό αρκεί. Τώρα για τις βαθμολογίες που βάζουν οι άλλοι, ας τις βάζουν για τους εαυτούς τους και τα "πρόβατα" που αγοράζουν παιχνίδια με αυτό το κριτήριο. Έχω ασχοληθεί με τίτλους οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ως κάκιστοι απο τον περιοδικό-online τύπο αλλά μπορώ να πω πως σε καμία περίπτωση δεν ασχολήθηκα μαζί τους γιατί με τράβηξαν τα γραφικά τους, το συμπέρασμα δικό σου.

Δημοσ.

Η απορια μου σχετικα με τον ηχο στο Ps3 ειχε να κανει και με το γεγονος οτι σε κανενα face off περιεργως δεν γινονται συγκρισεις και στο ηχητικο κομματι των παιχνιδιων.

Δημοσ.
Η απορια μου σχετικα με τον ηχο στο Ps3 ειχε να κανει και με το γεγονος οτι σε κανενα face off περιεργως δεν γίνονται συγκρισεις και στο ηχητικο κομματι των παιχνιδιων.

Γιατί εσύ πιστεύεις ότι όλα τα παιχνίδια του ps3 είναι 7.1?

Εγώ πάλι δεν το πιστεύω είναι κάτι σαν αυτό που έλεγε η sony παλιά ότι 60fps το λιγότερο σε κάθε παιχνίδι & real native 1080p resolution ενώ τα περισσότερα παιχνίδια του ps3 είναι 720upscaled όπως και του 360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...