Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περαστικα...

να΄σαι καλά...

Mass Effect 2 on PS3? Bioware says: "probably"

"Watamaniuk mentioned during the presentation at this year's Poznan Game Arena (polish gaming expo), as much as 3 platform targets for Mass Effect 2. These were Xbox 360, PC, and "probably PS3". After a moment he understood what he said and retreated from earlier statements, saying he doesn't comment on rumors and speculation."

http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-412250.aspx?CT=1

να το χαίρεστε, άλλο ένα "exclusive" του xbox

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
να΄σαι καλά...

Mass Effect 2 on PS3? Bioware says: "probably"

"Watamaniuk mentioned during the presentation at this year's Poznan Game Arena (polish gaming expo), as much as 3 platform targets for Mass Effect 2. These were Xbox 360, PC, and "probably PS3". After a moment he understood what he said and retreated from earlier statements, saying he doesn't comment on rumors and speculation."

http://www.n4g.com/ps3/NewsCom-412250.aspx?CT=1

να το χαίρεστε, άλλο ένα "exclusive" του xbox

Eχει να πεσει γελιο με το που θα δουμε το MASS EFFCT 2 στο PS3 :lol::lol:

Παιξτε εκει το uncharted 2 weekend game! και αφηστε το mass effect για real players!!!

Δημοσ.

εντάξει με 2 παιχνίδια βρήκαν και λίγο χαρά αν νοικιάσω ένα ps3 ένα ΣΚ τα έχω τερματίσει για πλάκα.

Δημοσ.
Δεν παιζει να το τελειωσεις το daemon souls σε ενα ΣΚ.

αν τελειώσει το demons soul σε ένα σαββατοκύριακο του δίνω ένα cookie χεχε.

δεν πα να έχεις guide το παιχνίδι είναι oldschool difficulty,περιμένω european release εγω.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=jluv2HxFEqs[/ame] χαχαχαχα που να κάνουν βίντεο για το demons soul τι θα λενε .δεν περίμενα πάντος τέτοιας ποιότητας παιχνίδι απο τόσο μικρή εταιρία from software.έχω ελπίδες και για το dot heroes ,κοπια του zelda φυσικά αλλα μπορεί να γίνει φοβερό αν έχει classes κτλπ.

Δημοσ.
uncharted 2 (ή και τα δύο!)

Για το demon's souls ...αν θες ένα challenging game, όπωσδίποτε. ΓΙα uncharted2, με πείσανε τα σχόλια και οι βαθμολογίες, εε του πού**η. Δεν έχω διαβάσει τίποτα αρνητικό για το παιχνίδι ! Όποτε πάρτα και τα 2 να ξεμπερδεύεις :-D Άντε και τον άλλο μήνα god of war collection και ratchet and clank 2. B)

Δημοσ.
να παρω demon souls η uncharted 2??ιδου η απορια..

Έχω αγοράσει 2 ΧΒΟΧ360 (RROD και τα 2) και το Uncharted 2 με κάνει να αγοράσω PS3! Τι να λέμε τώρα... Το πρώτο παιχνίδι που δίνει νόημα στην ύπαρξη του blu-ray σε κονσόλα... Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν άρδην για το PS3...

Δημοσ.
Έχω αγοράσει 2 ΧΒΟΧ360 (RROD και τα 2) και το Uncharted 2 με κάνει να αγοράσω PS3! Τι να λέμε τώρα... Το πρώτο παιχνίδι που δίνει νόημα στην ύπαρξη του blu-ray σε κονσόλα... Σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν άρδην για το PS3...

Σίγουρα...

Δημοσ.

Υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια που αξίζει κανείς να αγοράσει κονσόλα για αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...