Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θα γράψω και εγώ την γνώμη μου γιατι Ps3 και όχι xbox360.

+PS3 ΔΩΡΕΑΝ online για να παίζεις παιχνίδια να κατεβάζεις demo..

-ΧΒΟΧ360 ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΉ 55 ΕΥΡΩ τον χρόνο.

+PS3 βάζεις ότι σκληρό θέλεις όπως σε ένα laptop πχ 256GM

-XBOX360 ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΝ ΤΗΣ MICROSOFT και για ένα 20GB τον χρησοπληρώνεις.

+PS3 HDMI,BLUETOUTH,BLYRAY 1080p ταινίες,WI-FI.

-XBOX360 HDMI όχι σε όλα τα μοντέλα.WI-FI θέλει

ειδικό αντάπτορα άλλα 50++ ευρω για να μην μπλέκεις με καλώδια...

+PS3 ποιότητα κατασκευής

-XBOX360 δεν θα μιλήσω για RROD που το ξέρουν και οιιθαγενεις του Ζουμπακουλά αλλά προσωπική εμπειρία.Βάζω ένα παιχνίδι να παίξω και ακούω ένα gkroyyyykkk και τι βλέπω μια γρανζουνιά που ούτε το κινέζικο DVD-player των 20 ευρώ που είχα δεν μου έχει κάνει ποτέ.2 φορές μου έτυχε σε διαφορετικές κονσόλες.Ακόμα κλέω το σημαδεμένο PES6...

Πάμε στα παιχνίδια εδώ έχουμε 2 κατηγορίες.

Εxclusives:Metal Gear Solid 4,Killzone 2,Uncharted 1 KAI 2,LittleBigPlanet,Resistance 1,2 Ratchet & Clank,Motorstorm1 2

GT5: Prologue,Buzz: Quiz TV,Valkyria Chronicles,Heavenly Sword

Warhawk,Demon’s Souls και με παιχνίδια όπως GOD OF WAR 3

GRAND TURISMO 5,HEAVY RAIN να έρχονται...

Για τα γραφικά ένα θα πω Uncharted 2 killzone στο XBOX τέτοια γραφικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ έτσι απλά.

Μyltiplaforfm εδώ 2 κατηγορίες

1)ΑLFA τίτλοι πχ CODMF2,Assassin's Creed II,Fallout 3 αυτούς τους

τίτλους που όλλοι θα ασχοληθούμε.Οι διαφορές εδώ υπέρ της μίας ή άλλης κονσόλας μόνο σε εργαστήρια θα τις δεις γιατι με το μάτι δυσκολα.

2)Β'διαλογής΄:games αδιάφορα από μικρά studio με μέτρια εώς άσχημα review απο το σύνολο των sites.Eδώ το xbox360

πολλές φορές έχει το προβάδισμα...

Και πάμε στο ΧΒΟΧ360 και τι έχει που δεν έχει το PS3 μα φυσικά

παιχνίδια από το θείο...αλλά εδώ θα πώ 2 πράγματα απλά.

ΣΕ όλα τα παιχίδια πλέον το ONLINE είναι βασικό στοιχείο πχ. FIFA 10,GEARS OF WAR,PES10,HALOCODMF2.Oπότε όσοι θέλουν οnline στο xbox360,αυθεντικά παιχνίδια και αγορά 2ου xbox είναι μονόδρομος αλλιώς μπάνιο...και όσοι έχουν xbox360 ας με διαψεύσουν αν λέω ψέματα.

Επιπλέον όλλα τα video clubs νοικιάζουν ps3 παιχνίδια αλλά και παλιούς τίτλους για αγορά βρίσκεις με 15-20 ευρώ που δεν θεωρώ υπερβολική τιμή.

Αυτά απο έναν άσχετο πρώην χβοχ360 και νυν ps3 κάτοχο.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Οι διαφορές εδώ υπέρ της μίας ή άλλης κονσόλας μόνο σε εργαστήρια θα τις δεις γιατι με το μάτι δυσκολα.

αυτοί που κάνουν τα συγκριτικά και βλέπουν διαφορές στην ποιότητα των γραφικών δεν τις βλέπουν με τα μάτια, τι χρησιμοποιούν, ψηφιακά μικροσκόπια και έτσι? :P

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζετε οτι αν ηταν σε θεση ευνοικοτερη η Sony,δεν θα χρεωνε το PSN?Απλα επειδη τρεχει να προλαβει την MS το προσφερει δωρεαν.Χανει απο αυτην την δωρεαν υπηρεσια που παρεχει και δεν το κανει γιατι αγαπαει τους gamers ουτε για την ψυχη των μαναδων τους αλλα επειδη θελει να προσελκυσει οσο το δυνατον περισσοτερους παιχτες-αγοραστες.Καπου διαβασα οτι το infrastructure του xbox live στοιχισε γυρω στα 1.5 δισ. δολλαρια για τη MS.Ενας τροπος για να τα παρει πισω,ηταν και η συνδρομη.Τα λεφτα ειναι ελαχιστα,κακα τα ψεματα.Business ειναι και θελει να βγαλει κερδος.Οταν δουνε οτι πολλοι μα παρα πολλοι σταματησουν να ανανεωνουν την συνδρομη,τοτε θ'αρχισουν να σκεφτονται για free xbox live.

[quote name=Periklitos25;3048243

+PS3 ΔΩΡΕΑΝ online για να παίζεις παιχνίδια να κατεβάζεις demo..

-ΧΒΟΧ360 ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΉ 55 ΕΥΡΩ τον χρόνο.

+PS3 HDMI' date='BLUETOUTH,BLYRAY 1080p ταινίες,WI-FI.

-XBOX360 HDMI όχι σε όλα τα μοντέλα.WI-FI θέλει

ειδικό αντάπτορα άλλα 50++ ευρω για να μην μπλέκεις με καλώδια...

[/quote]

Πως καταφερνεις και δεν αναφερεις καποιες σημαντικες λεπτομεριουλες ομως,ετσι?

Αλλο το online της Σονυ αλλο της MS.Οι υπηρεσιες της τελευταιας ειναι σαφως ανωτερες(αναφερθηκαν σε παραπανω ποστ) και γενικα τα εξισωνεις ωστε να μας πεισεις οτι εχεις δικιο.

Επισης για τη συνδρομη.Σιγα μην ειναι και 100 ευρω.32 ευρα πληρωνεις πια στα site που σου στελνουν τον κωδικο κατευθειαν.Και παλι μας παρατασεις καποιες εξωφρενικες τιμες ορισμενων ελληνικων μαγαζιων που θελουν να μας πιασουν τον κωλο,ωστε να δικαιολογησεις αυτο που εγραψες λες και ειναι De facto.

Οσο για το wi-fi, αληθεια ειναι τοσο αναγκαιο ή οτι το χρησιμοποιουν ολοι και δεν μπορουν να κανουν χωρις αυτο.BTW,wired ftw μακραν.

Επεξ/σία από speedy23
Δημοσ.
Τα exclusives του 360 γιατί δεν τα αναφέρεις?

Εxclusives θεωρώ ένα τίτλο που βγήκε αποκλειστικά και μόνο για xbox360

px MASS EFFECT,GEARS OF WAR, LOST PLANET βγήκαν και για pc.

Εxclusives GEARS OF WAR 2,Blue Dragon,Forza Motorsport 2,3.HALO 3.

speedy23 στα @@@@ μου αν φαλιρισουν και οι δύο εταιρίες την κονόμα ψάχνουν

η ουσία είναι ότι η μία χρεώνει και η άλλη όχι.

Δημοσ.

και το grand turismo βγηκε στο psp τι λεει αυτο?

οι λογοι που λες οτι το ps3 ειναι απλα γελιοι

αυτο το blyray ειναι καινουριο?

τον σκληρο με τα 20gb εχουν ακομα αρκετοι και δεν τους νοιαζει γιατι δεν εχουν κανενα υποχρεωτικο install οπως εσυ.

και λολ με τα μικροσκοπια οτι δεν φτανει η αλεπου....

Δημοσ.

1)Υποχρεωτικό install.Tα περισότερα games έχουν προεραιτικό για να γίνονται τα loadings γρηγορότερα.

Δηλαδή το θεωρείς σοβαρό μειονέχτημα να περιμένεις 10 λεπτά να κάνει install ;

Eνα θα πω Uncharted 2 ούτε install ούτε τίποτα.Ένα

φόρτωμα στην αρχή και μετά 12 ώρες παιχνιδιού με 0 loadings times.

2)Έχεις αποκλειστικά DEMO πρώτος;μηπώς και οι κάρτες ποκεμον έρχονται πρώτα στο χβοχ live ΤΡΟΜΕΡΟ...

3)bugs kai lag στο PSN είναι φοβερό τόσοι κάτοχοι ps3

δεν τα έχουν δει αλλά εσει απο το xbox τα βλεπεις συνέχεια για ανέφερε τα bug αυτά;

4)δηλαδή υπάρχουν τρανταχτές διαφορές στους καινούριους Α τίτλους έτσι άμα τις βλέπεις οκ καλά έκανες και πήρες xbox.px στο codmf 2 που στο χβοχ σε μια σκηνή κρατιέται στα 55fps ενώ στο ps3 πέφτει στα 48fps το θεωρείς διαφορά που θα τι δείς με το μάτι.

H ουσία είναι ότι μετά απο U2 και Killzone 2 ότι κακό

multiplaform βλέπουμε υποδυέστερο θα οφείλεται σε τεμπελιά των προγραμματιστών.

ΤhReSH μέγας μύθος επειδή το έχω ψάξει πολύ καλά το θέμα

wired-wi-fi=καμία διαφορά.

Το wi-fi στην χειρότερη προσθέτει 1 με 2 ms το πολύ.

Αν αναλογιστείς ότι ένας gaming server έχει κατά μεσο όρο 75-80ms pingt τότε μιλάμε για μηδαμινή διαφορά.

2ms=0.002 sec του δευτερολέπτου.....καταλαβένεις για τι διαφορά μιλάμε.

Aμα έχειται λαπτοπ με wi-fi ένα ping test ασυρματα και

ενσύρματα θα σας λύσει τις απορίες.

Πιο πολύ ψυχολογικό είναι ότι ενσύρματα θα πηγένει η πληροφορία γρηγορότερα.

Δημοσ.

Καταρχην το lag που αναφερετε ορισμενοι οτι εχει στην συνδεση του ps3 απλα δεν παιζει .Εγω εχω και τις 2 κονσολες και μπορω να πω κιολας οτι lag συναντησα 2 φορες ολες και ολες.Μια στο pro evolution στο Ps3 και μονο μια φορα και αλλη μια στο left for dead 2 demo που επαιζα οnline στο 360 οπου ομως εκει ηταν unplayable εντελως και συγχρονως εκανα πολλες προσπαθειες για να με βαλει σε room .Tωρα το live του 360 πραγματι δειχνει πιο οργανωμενο αλλα στην ουσια δεν μου παρεχει καμια extra δυνατοτητα σε σχεση με το ps3 .Aντιπαλους βρισκω και στο ενα και στο αλλο .Δεν καταλαβαινω το ζορι που τραβατε ορισμενοι με το online του ps3.Το μονο προτερημα του 360 ειναι πραγματι οτι εχει πιο εντονα χρωματα σε σχεση με αυτα του ps3 και παντα μιλωντας για κοινους τιτλους .

• Super Moderators
Δημοσ.
ΤhReSH μέγας μύθος επειδή το έχω ψάξει πολύ καλά το θέμα

wired-wi-fi=καμία διαφορά.

Το wi-fi στην χειρότερη προσθέτει 1 με 2 ms το πολύ.

Αν αναλογιστείς ότι ένας gaming server έχει κατά μεσο όρο 75-80ms pingt τότε μιλάμε για μηδαμινή διαφορά.

2ms=0.002 sec του δευτερολέπτου.....καταλαβένεις για τι διαφορά μιλάμε.

Aμα έχειται λαπτοπ με wi-fi ένα ping test ασυρματα και

ενσύρματα θα σας λύσει τις απορίες.

Πιο πολύ ψυχολογικό είναι ότι ενσύρματα θα πηγένει η πληροφορία γρηγορότερα.

αναλόγως την απόσταση και τα φυσικά εμπόδια...

Δημοσ.

+PS3 βάζεις ότι σκληρό θέλεις όπως σε ένα laptop πχ 256GM

-XBOX360 ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΝ ΤΗΣ MICROSOFT και για ένα 20GB τον χρησοπληρώνεις.

ΣΕ όλα τα παιχίδια πλέον το ONLINE είναι βασικό στοιχείο πχ. FIFA 10,GEARS OF WAR,PES10,HALOCODMF2.Oπότε όσοι θέλουν οnline στο xbox360,αυθεντικά παιχνίδια και αγορά 2ου xbox είναι μονόδρομος αλλιώς μπάνιο...και όσοι έχουν xbox360 ας με διαψεύσουν αν λέω ψέματα.

Επιπλέον όλλα τα video clubs νοικιάζουν ps3 παιχνίδια αλλά και παλιούς τίτλους για αγορά βρίσκεις με 15-20 ευρώ που δεν θεωρώ υπερβολική τιμή.

.

1.Λοιπόν στο θέμα του σκληρού είσαι πολύ λάθος,με τα ίδια λεφτα που πέρνεις 250gb σκληρό μπορείς να πάρεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο και με μια μικρή μόντα να έχεις στο xbox σου 250gb σκληρό πλέον.

2.Δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια αναγκαστικό το ονλινε π.χ. forza 3/lost odyssey/blue dragon/magna carta 2/fable 2/star ocean 4(ps3 version coming)/tales of vesperia(ps3 version coming)

αυτα απο exclusives που δεν σε νοιάζει το ονλινε απο μουλτι έχει αρκετά όπως assasins creed 2 /prototype/bayonetta κτλπ.

υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να παίζουν ονλινε και για αυτούς το xbox αυτην την στιγμή είναι καλύτερη επιλογή.δεν χρειάζεται να περιμένεις 4-6 μήνες να παλιώσει ένα παιχνίδι για να το παίξεις ,το πέρνεις απο τον θείο 1-2 εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του και τζαμπα........

προσωπικά θα αγόραζα και 360 ακόμα και αν υπήρχε modchip /αν έπαιζε αντίγραφα το Ps3 γιατί έχει αρκετά exclusive jrpgs τα οποία είναι φοβερά

3.στον δίσκο τον 250gb μπορείς να βάλεις ταινίες με αντίστοιχη ποιότητα του Blueray και στο xbox,απλά δεν είναι τόσο έυκολο όσο το να βάλεις το δισκάκι στο ps3 κλαιν.

απορώ γιατί όλοι ξεχνάνε το disgaea 3 το παιχνίδι τα σπάει ,είναι το καλύτερο srpg μετά το vc.

my 2cents.1η κονσόλα 360 (ελλάδα ζούμε....).αν μονταριστεί το ps3 στο μέλλον θα είναι 1η κονσόλα για αγορά καθώς όπως και να το κάνουμε έχει καλύτερη γκαμα exclusives.

Δημοσ.

Δεν θελω να μειωσω το παιχνιδι πριν το δω αλλα ενας τυπος που τρεχει στην εξοχη επι 7 λεπτα δεν μου λεει και πολλα σαν gameplay

Μακαρι να κανω λαθος

Δημοσ.
Δεν θελω να μειωσω το παιχνιδι πριν το δω αλλα ενας τυπος που τρεχει στην εξοχη επι 7 λεπτα δεν μου λεει και πολλα σαν gameplay

Μακαρι να κανω λαθος

E όχι κι έτσι....

Δημοσ.
Καταρχην το lag που αναφερετε ορισμενοι οτι εχει στην συνδεση του ps3 απλα δεν παιζει .Εγω εχω και τις 2 κονσολες και μπορω να πω κιολας οτι lag συναντησα 2 φορες ολες και ολες.Μια στο pro evolution στο Ps3 και μονο μια φορα και αλλη μια στο left for dead 2 demo που επαιζα οnline στο 360 οπου ομως εκει ηταν unplayable εντελως και συγχρονως εκανα πολλες προσπαθειες για να με βαλει σε room .Tωρα το live του 360 πραγματι δειχνει πιο οργανωμενο αλλα στην ουσια δεν μου παρεχει καμια extra δυνατοτητα σε σχεση με το ps3 .Aντιπαλους βρισκω και στο ενα και στο αλλο .Δεν καταλαβαινω το ζορι που τραβατε ορισμενοι με το online του ps3.Το μονο προτερημα του 360 ειναι πραγματι οτι εχει πιο εντονα χρωματα σε σχεση με αυτα του ps3 και παντα μιλωντας για κοινους τιτλους .

Ε, αυτο δεν ηταν lag. Feature του παιχνιδιου ηταν.

Online Pro χωρις lag ειναι σαν φασολαδα χωρις φασολια....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...