gherudos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το Splinter Cell Conviction πλέον δεν είναι αποκλειστικό για το XBOX 360! Εδώ κι ένα χρόνο η Ubisoft είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να δούμε το Splinter Cell Conviction στο PS3, όμως στην Σουηδία σε γνωστό κατάστημα υπάρχει ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και στο PS3, παραπάνω μπορείτε να δείτε και τη φωτογραφία. Το κατάστημα όντως δέχεται προπαραγγελίες και δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, όχι ότι μας προκαλεί έκπληξη καθώς τελευταία πολλοί "αποκλειστικοί" τίτλοι κυκλοφορούν σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 13 Απριλίου, στην Ευρώπη στις 15 Απριλίου και στην Ιαπωνία στις 28 Απριλίου. http://www.pspgr.net
Pytzamarama Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνα με το Vgchartz.com το Bayonetta που αποδεδειγμενα ειναι καλυτερο στο xbox 360 πουλησε λιγοτερα κομματια απο την εκδοση του Ps3αρα μαλλον ο περισσοτερος κοσμος δεν δινει δεκαρα για το ποια εκδοση ειναι καλυτερη Κατ αρχην καλο ειναι να αποφευγουμε να παραθετουμε στοιχεια απο ανοητα sites οπως το Vgchartz. Oλα τα μεγαλα gaming sites το θεωρουν ανεκδοτο. Για τις πωλησεις του Bayonetta μεταξυ PS3 και 360 ισχυει οτι στην Ιαπωνια η PS3 εκδοση πουλησε διπλασια απο την αντιστοιχη του 360. Φυσικα αν λαβουμε υποψιν οτι: 1)τα 360 στην Ιαπωνια ειναι ελαχιστα 2)τα μισα 360 ειναι σπασμενα 3)το PS3 χρηστης διψαει για κανα τιτλο της προκοπης τοτε το "διπλασιο" μονο ως επιτυχια της Sony δεν μπορω να το εκλαβω
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κατ αρχην καλο ειναι να αποφευγουμε να παραθετουμε στοιχεια απο ανοητα sites οπως το Vgchartz. Oλα τα μεγαλα gaming sites το θεωρουν ανεκδοτο. Για τις πωλησεις του Bayonetta μεταξυ PS3 και 360 ισχυει οτι στην Ιαπωνια η PS3 εκδοση πουλησε διπλασια απο την αντιστοιχη του 360. Φυσικα αν λαβουμε υποψιν οτι: 1)τα 360 στην Ιαπωνια ειναι ελαχιστα 2)τα μισα 360 ειναι σπασμενα 3)το PS3 χρηστης διψαει για κανα τιτλο της προκοπης τοτε το "διπλασιο" μονο ως επιτυχια της Sony δεν μπορω να το εκλαβω Εδω φανταζομαι οτι αστειευεσαι.
skanjos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εδω φανταζομαι οτι αστειευεσαι. γιατί πιστέυεις οτι τα μισα 360 είναι σπασμένα ? χαχαχαχα,τι άλλη δικαιολογία θα ακούσουμε....μόνο το 1ο απο αυτά που είπε ισχύει
JimChris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 το ότι πούλησε περισσότερα κομμάτια για PS3 σημαίνει απλά ότι το προτίμησαν περισσότερο οι κάτοχοι PS3 από τους κατόχους ΧΒΟΧ...δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να έχει και τις 2 κονσόλες και να σκέφτηκε να το πάρει σε PS3, εκτός αν μένει σε καμιά σπηλιά απομονωμένος από τον έξω κόσμο Εαν καποιος εχει και τις δυο κονσολες εκ των οποιων η μια ειναι "σπασμενη" τοτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα ποια εκδοση ειναι καλυτερη. Νομιζω θα προτιμησει την δωρεαν
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 To σπασμενες που ειπε ο Pytzama μαλλον θελει να πει τσιπαρισμενες. Οχι σπασμενες = RROD.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 και τα 2 ειναι φωτορεαλιστικα , προτιμω το heavy rain γιατι εχει ωραιες σκηνες με την madison Oσο για τα γραφικα βγαλε ακρη μονος σου απο τις εικονες που ανεβασε το σιτε στο review http://www.gameworld.gr/reviews/2/706-Heavy_Rain η ερώτηση ήταν, πως είναι δυνατόν να είναι λιγότερα gb και μου απαντάς αυτό, nice... τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω...
Xoxosis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 η ερώτηση ήταν, πως είναι δυνατόν να είναι λιγότερα gb και μου απαντάς αυτό, nice... τι κάνεις Γιάννη? κουκιά σπέρνω... Συμψηφισμος μεταξυ 2 τελειως διαφορετικων μηχανηματων οπως το pc και το ps3 στο προγραμματισμο ειναι ΑΚΥΡΟΣ , ποσο μαλλον οταν το πρωτο εχει πολλαπλασια δυναμη απο το αλλο Και μιλαμε για ενα και μονο παιχνιδι Kαλο ειναι να μου παρουσιασεις αναλογο παραδειγμα στο xbox Σιγα μην βρεις , εδω ακομα και το forza που καυχιοτανε η turn 10 περι γραφικων βγηκε χειροτερο του prologue Δεν μπορει να καταλαβετε μερικοι οτι oσο και να παλευει η ms σε αυτη τη γενια , την ποιοτητα των παιχνιδιων του playstation 3 δεν προκειται να πιασει . Αυτα παθαινει μια εταιρια που στηριζεται σε ξενες μηχανες γραφικων ( unreal engine 3 -epic) και 3rd parties χωρις η ιδια να επενδυει σε δικες τις λυσεις Οποιος δεν εχει playstation μονο απο τα video θα βλεπει τα καλα παιχνιδια , Οσο για μας που εχουμε και pc θα παιζουμε τα παιχνιδια του xbox σε καλυτερη ποιοτητα , απο μερικους που καυχιουνται οτι ειναι super duper στο super xbox τους
skanjos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εαν καποιος εχει και τις δυο κονσολες εκ των οποιων η μια ειναι "σπασμενη" τοτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα ποια εκδοση ειναι καλυτερη.Νομιζω θα προτιμησει την δωρεαν ανάλογα το παιχνίδι πάντα,εγω σκέφτομαι πραγματικά την αγορά του ffxiii για το Ps3,θα πρέπει να βρω την βέρσιον του 360 πολύ χάλια για να το αγοράσω για Ps3(λόγο των αξιόλογων παιχνιδιών που βγαίνουν ολα μαζί),θέλω το demons soul το gow 3 και το heavy rain(και το white knight πωπω πολλά είναι ¨) και δεν υπάρχει σάλιο..... σπάστε το επιτέλους το Ps3 μπας και χιονίσει χεχε
JUST-GAMER Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Σιγα μην βρεις , εδω ακομα και το forza που καυχιοτανε η turn 10 περι γραφικων βγηκε χειροτερο του prologue Και από που προκύπτει κάτι τέτοιο? Επειδή το λες εσύ γιατί εγώ άλλα βλέπω. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο μόνο και μόνο από την βαθμολογία του κάθε παιχνιδιού(Gt5 prologue vs fm3 αλλιως 7.5 έναντι 9.5) φαίνεται ποιο είναι καλύτερο. Πάρε και ένα άλλο συγκριτικό με εικόνες και από των δυο racing games. Μην τρελαθούμε τελείως μου συγκρίνεις το απαρχαιωμένο gt5 prologue(Στην ουσία ένα μεγάλο demo του πολλά χρόνια αναμενόμενο gt5) με το νέο forza motorsport3. Φαντάζομαι πόσο απελπισμένος είσαι για να κάνεις σύγκριση δυο racing games με τόσα χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο γιατί μάλλον περιμένεις και ίσως συνεχίσεις να περιμένεις πολλά χρόνια για να βγει το πολύ αναμενόμενο σας gt5 τελική έκδοση και όχι ένα ακόμα demo(Βλέπε gt5 prologue).
NickTG Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Συμψηφισμος μεταξυ 2 τελειως διαφορετικων μηχανηματων οπως το pc και το ps3 στο προγραμματισμο ειναι ΑΚΥΡΟΣ , ποσο μαλλον οταν το πρωτο εχει πολλαπλασια δυναμη απο το αλλο Και μιλαμε για ενα και μονο παιχνιδι Kαλο ειναι να μου παρουσιασεις αναλογο παραδειγμα στο xbox Σιγα μην βρεις , εδω ακομα και το forza που καυχιοτανε η turn 10 περι γραφικων βγηκε χειροτερο του prologue Δεν μπορει να καταλαβετε μερικοι οτι oσο και να παλευει η ms σε αυτη τη γενια , την ποιοτητα των παιχνιδιων του playstation 3 δεν προκειται να πιασει . Αυτα παθαινει μια εταιρια που στηριζεται σε ξενες μηχανες γραφικων ( unreal engine 3 -epic) και 3rd parties χωρις η ιδια να επενδυει σε δικες τις λυσεις Οποιος δεν εχει playstation μονο απο τα video θα βλεπει τα καλα παιχνιδια , Οσο για μας που εχουμε και pc θα παιζουμε τα παιχνιδια του xbox σε καλυτερη ποιοτητα , απο μερικους που καυχιουνται οτι ειναι super duper στο super xbox τους Έλεος με τα γραφικά. Από πότε η ποιότητα ενός παιχνιδιού κρίνεται από τα γραφικά;
ikaruga24 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Έλεος με τα γραφικά.Από πότε η ποιότητα ενός παιχνιδιού κρίνεται από τα γραφικά; Aπο ποτε, τροφη για forum wars ειναι.
Toufas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Έλεος με τα γραφικά.Από πότε η ποιότητα ενός παιχνιδιού κρίνεται από τα γραφικά; απο τοτε που βγηκε το killzone2.
murcielago580 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και από που προκύπτει κάτι τέτοιο? Επειδή το λες εσύ γιατί εγώ άλλα βλέπω. Ναι έχεις απόλυτο δίκιο μόνο και μόνο από την βαθμολογία του κάθε παιχνιδιού(Gt5 prologue vs fm3 αλλιως 7.5 έναντι 9.5) φαίνεται ποιο είναι καλύτερο. Πάρε και ένα άλλο συγκριτικό με εικόνες και από των δυο racing games. Μην τρελαθούμε τελείως μου συγκρίνεις το απαρχαιωμένο gt5 prologue(Στην ουσία ένα μεγάλο demo του πολλά χρόνια αναμενόμενο gt5) με το νέο forza motorsport3. Φαντάζομαι πόσο απελπισμένος είσαι για να κάνεις σύγκριση δυο racing games με τόσα χρόνια διαφορά το ένα από το άλλο γιατί μάλλον περιμένεις και ίσως συνεχίσεις να περιμένεις πολλά χρόνια για να βγει το πολύ αναμενόμενο σας gt5 τελική έκδοση και όχι ένα ακόμα demo(Βλέπε gt5 prologue). Και εγω xbox360 εχω και το προτιμησα μονο και μονο για τα "δωρεαν" παιχνιδακια του.το εχω 1 μηνα και ξερεις τι ειπα?ε καλα μωρε σιγα για το gt5 εχει το forza(ειχα ακουσει τοσα πολλα καλα για αυτο το παιχνιδι) και μολις το εβαλα και επαιξα απογοητευτηκα πληρως.Βαλε να παιξεις στην πιστα suzuka και πες μου τι ακριβως σου αρεσει απο αυτο το "κιτρινο" πραγαμα που βλεπεις?Και επειδη επαιζα και το NFS SHIFT ταυτοχρονα μου φαινεται πολυ πολυ καλυτερο σε ολα απο το forza 3.Επισης ενα αλλο που εν μου αρεσε καθολου βαλε οπτικη να βλεπεις μεσα απο το αμαξι,Ειναι αισχος το εσωτερικο του.Αλλες βελονες δεν κουνιουνται αλλα ταμπλο δεν φαινονται γτ ειναι τα χερια του οδηγου οτι να'ναι δλδ.Ενω στο nfs πολυ καλυτερο.Δεν ξερω πως θα ειναι το gt5 το τελικο αλλα πριν 2-3 χρονια ειχα παιξει το prologue Και μου ειχε αφησει καλυτερη αποψη(ισως να κανω και λαθος εδω).Παντως το forza ηταν αποτυχια δυστυχως....
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εαν καποιος εχει και τις δυο κονσολες εκ των οποιων η μια ειναι "σπασμενη" τοτε δεν νομιζω να τιθεται θεμα ποια εκδοση ειναι καλυτερη.Νομιζω θα προτιμησει την δωρεαν και αν θεωρήσουμε ότι δεν την έχει "σπασμένη" δλδ και θέλει να το αγοράσει σε μία κονσόλα υπάρχει ενδεχόμενο να προτιμήσει την PS3 έκδοση;...δεν νομίζω ανάλογα το παιχνίδι πάντα,εγω σκέφτομαι πραγματικά την μιλάμε με τον JimChris συγκεκριμένα για το Bayonetta που στο PS3 είναι ανέκδοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις