Xoxosis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 5. Το PS3 θα ανοιξει οταν βγει το GoW3 το οποιο εχει να ανοιξει απο εποχη Uncharted 2 το οποιο τοτε ειχε να ανοιξει απο Killzone 2...παλι καλα που εχω PS3 τι θα εκανα μονο με το 360? το αστειο της υποθεσης ειναι οτι εσυ λες κ λες για το 360 αλλα απο οτι βλεπω πιο πολυ παιζεις στο 360 παρα στο PS3, οποτε μαλλον εσυ θα βαραγες μυγες αν δεν ειχες 360. Το 2009 εβγαλε ενα αξιολογο παιχνιδι το xbox και αυτο ηταν το forza , ενω το ps3 5 τιτλους . Εβγαλε killzοne , demon souls , infamous , buzz quiz , uncharted 2 Και εφτασε στις αρχεις του 2010 το 360 για να βγαλει ενα multiplatform (mass effect 2) και ετσι πως παει η κατασταση με 2 exclusives θα την βγαλει το 360 το 2010 ( halo , alan wake) , αφου και το splinter cell θα ειναι multiplatform (pc) Αν θες να μιλησουμε περι τιτλων το 90% των παιχνιδιων του xbox ειναι fps , rpgειδη , στις υπολοιπες κατηγοριες ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ειναι μειων , εκει που κυριαρχει χωρις αντιπαλο το ps3 hack n slash platform action adventure adventure quiz Αλλα και με το final fantasy versus που θα κυκλοορησει μελλοντικα θα κυριαρχησει στην μονη κατηγορια που υπερτερει το xbox σημερα (rpg) Φυσικα ουτε λογος περι racing αφου το gt παιζει μονοτερμα στην κατηγορια , και εμεινε μονο η κατηγορια shooters , που το killzone δειχνει αχτυπητο και οπως εχουν τα πραγματα δεν θα μεινει μονο στο 2 , αλλα θα δουμε και τριτη συνεχεια σε βαθος χρονου
skanjos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 στην φορμουλα ποτε ειναι μια ομαδα πιο καληαν μεσα σε 3 χρονια κανει 2 χρονια πρωτη και τον 3ο παιζει 1η-2η ή αν εβλεπε παντα την πλατη του μπροστα και στο τελος εχει κανει καποιες σημαντικές νικες? και στον στίβο στα 100 μέτρα ποιός κερδίζει, αυτός που ήταν πρώτος για τα πρώτα 60 μέτρα ή αυτός που τον περνάει οταν ο άλλος σκοντάφτει και τερματίζει 2ος? άσχετα πράγματα εντελώς.σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος ,το 360 έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία σε σχέση με το 1ο xbox αλλα όλοι ξέρουν οτι θα καταλήξει 3ο ,δεν χρειάζονται δικαιολογίες.
darhe13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 και στον στίβο στα 100 μέτρα ποιός κερδίζει, αυτός που ήταν πρώτος για τα πρώτα 60 μέτρα ή αυτός που τον περνάει οταν ο άλλος σκοντάφτει και τερματίζει 2ος? άσχετα πράγματα εντελώς.σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος ,το 360 έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία σε σχέση με το 1ο xbox αλλα όλοι ξέρουν οτι θα καταλήξει 3ο ,δεν χρειάζονται δικαιολογίες. playstation κ ξερο ψωμι..!vamos για δευτερη θεση..!!!!!!
dr_thodt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 1.στο mgs3 παίζεις με τον πρωταγονιστή solid snake/big boss (την ιστορία την ξέρεις δεν χρειάζεται να μιλάμε για κλόνους και τα σχετικα).στο halo reach δεν παίζεις με τον master chief απότι έχω ακούσει.....μήπως κάποιος άλλος φοράει fanboy goggles και λέει moar haloz pl0x!!!!!!2.yup,ενώ εσύ που έβλεπες το έθαψα έπαιξα είσαι n64/psx και άνω ,χαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε. 3.εγώ δίνω τα λεφτά μου μόνο για παιχνίδια που αξίζουν.φυσικά η άποψη σου για τα παιχνίδια που έχεις παίξει στο Ps3 είναι γνωστή (χάλια,και αυτό χάλια ,και το mgsiv χάλια).τουλάχιστον εγώ παραδέχομαι οτι το 360 έχει καλά exlusives παιχνίδια όπως τα lost odyssey/tales of vesperia(timed)/gears of war 2. 4.καλά δεν χρειάζεται να πω πόσο λάθος είσαι για το heavy rain... 5.κιόμως αν εξεραίσεις παιχνίδια όπως το dantes inferno που αντί για rent τα παίζω στο 360 ,δεν το ακούμπησα εδώ και καιρό ,και για exclusive απο εποχές geow2....α όχι έπαιξα και λίγο forza 3.επειδή όμως είσαι στο σπίτι μου και βλέπεις τι παίζω περισσότερο δεν χρειάζεται να το πω.... είτε το πιστέυεις είτε όχι περισσότερο είμαι pc gamer και μια χαρά τραβάει το pc μου με την 4890 ακόμα.αν και παίζω περισσότερο wow παίζω και ότι βγαίνει απο rts,περιμένω πως και πως το c&c4.(αξιόλογο rts όχι Halo warzzzzz) 1. Στο MGS3 παιζεις με τον Big Boss και οχι με τον Solid Snake αυτο ειναι fact και μην προσπαθεις να το παιξεις σωστος με λαθος κ ψευδης επιχειρηματα...το Reach ειναι ακριβως της ιδιας νοοτροπιας, βλεπεις τι εγινε στο universe του παιχνιδιου πριν φτασουμε στα γεγονοτα του πρωτου παιχνιδιου. 2. Συνεχισε να γραφεις σαν παιδακι 13 χρονων, ετσι κ αλλιως ταιριαζει στον τροπο γραφης σου...moar haloz pl0x? 3. Oπως ειπα γραφω την αποψη μου για games που εχω παιξει (με συγκεκριμενα επιχειρηματα οπως με το MGS4 το οποιο θεωρω απογοητευση σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας ενω εσυ το μονο που ελεγες ηταν "MGS4 επος OMG!OMG!") σε αντιθεση με εσενα που προβαινεις σε συμπερασματα κ εικασειες για projects που ειναι μηνες μπροστα μονο κ μονο για να πεις κατι αρνητικο για ενα μηχανημα που εχεις πληρωσει κ εχεις αφιερωσει απο οτι λες χρονο κ χρημα...στην ουσια ειναι σαν να μην θες να βγουνε καλα games στο 360 μονο κ μονο για χαζους λογους "οπαδισμου". 4. Αρνεισαι να καταλαβεις οτι δεν με ενδιαφερουν παιχνιδια που βασιζονται πανω σε QTE χωρις κανενα challenge συν οτι δεν ειμαι κ ιδιαιτερα μεγαλος fan των adventure games...αλλα ξεχασα ειναι Sony exclusive οποτε ειναι αυτοματως παιχνιδαρα και ειμαι λαθος. 5. Οσο ειμαι εγω στο σπιτι σου εισαι κ εσυ στο δικο μου οποτε κρατα τις εξυπναδες κ τις προβλεψεις (π.χ. δεν παραδέχεσε οτι αν είχες μόνο 360 τώρα θα βαρούσες μύγες...) για τον εαυτο σου. 6. Συνεχισε το hate σου για οτιδηποτε Halo, πρεπει να ειναι καποiου ειδους ψυχωση ή διεγερτικου για εσενα για να ασχολησαι τοσο με αυτο το κορυφαιο franchise.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 στην φορμουλα ποτε ειναι μια ομαδα πιο καληαν μεσα σε 3 χρονια κανει 2 χρονια πρωτη και τον 3ο παιζει 1η-2η ή αν εβλεπε παντα την πλατη του μπροστα και στο τελος εχει κανει καποιες σημαντικές νικες? Στις κονσολες ομως εχει σημασια τι συμβαινει απο τη μεση της ζωης της και μετα. Nobody cares τι συμβαινει στην αρχη.
skanjos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) playstation κ ξερο ψωμι..!vamos για δευτερη θεση..!!!!!! 2η θέση καλύτερη απο την 3η...όχι οτι με νοιάζουν τα sales,αλλα εφόσον μετράνε για μερικούς εδω μέσα να τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα. project lagtal http://www.n4g.com/xbox360/News-483043.aspx όσο για το μετρο2033.http://uk.gamespot.com/xbox360/action/metro2033thelastrefuge/video/6252494/metro-2033-interview-1 πλάκα μας κάνετε ?ούτε στο μικρό δαχτυλάκι δεν το φτάνει το Killzone 2 η 360 βέρσιον.... Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2010 από skanjos
Xoxosis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 και στον στίβο στα 100 μέτρα ποιός κερδίζει, αυτός που ήταν πρώτος για τα πρώτα 60 μέτρα ή αυτός που τον περνάει οταν ο άλλος σκοντάφτει και τερματίζει 2ος? άσχετα πράγματα εντελώς.σημασία έχει τι θα γίνει στο τέλος ,το 360 έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία σε σχέση με το 1ο xbox αλλα όλοι ξέρουν οτι θα καταλήξει 3ο ,δεν χρειάζονται δικαιολογίες. Προσωπικα σαν gamer δεν μου καιγεται καρφι , ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα λεφτα και πωλησεις , αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα των παιχνιδιων καθως και οι δυνατοτητες της κονσολας Αν ημουν μετοχος θα με ενοιαζαν οι πωλησεις
skanjos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Προσωπικα σαν gamer δεν μου καιγεται καρφι , ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα λεφτα και πωλησεις , αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα των παιχνιδιων καθως και οι δυνατοτητες της κονσολας Αν ημουν μετοχος θα με ενοιαζαν οι πωλησεις είναι φυσικό αν μετρούσαν οι πωλήσεις τότε το thread έπρεπε να λεγόταν wii vs ps3+xbox360 combined...... η νιντέντο έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη.πολύ λίγοι θα το περίμεναν αυτό μετα τα psx/ps2 και τις τραγικές πωλήσεις του gamecube.
darhe13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Στις κονσολες ομως εχει σημασια τι συμβαινει απο τη μεση της ζωης της και μετα. Nobody cares τι συμβαινει στην αρχη. απο ποτε συμβαινει αυτο..?εμενα να σου πω την αληθεια με ενοιαξε οταν εσκασα 660ε για να αποκτησω ps3 κ επι δυο χρονια ηταν μονιμως κλειστο...τςρα βεβαια αλλαζουν τα πραγματα αλλα οπως to ps3 εκανε μια κοιλια 2 χρονων ετσι κανει τωρα κ το 360..αν κ πιστευω οτι θα βγουν αρκετα αξιολογα παιχνιδια κ εκει...!αλλο που τα θαβεται χωρις καν να εχουν κυκλοφορησει..βλεπε alan wait οπως λες κ εσυ...
papeipa Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Οι μισοι εδω μεσα απλως δεν υπαρχετε.....Ρε παιχνιδακια καλα να παιζουμε ειτε ειναι WII ειτε PC ειτε 360 ειτε PS3. Μερικοι δεν κοιμουνται τα βραδια αν βγαλει η "ανταγωνηστρια" κανα καλο exclusive η παει καλυτερα στις πωλησεις!!!!Τι ειστε σεις ρε!!!!!!Αλλοι παιζουν παιχνιδια ανεπιτρεπτα επειδη εχουν υψηλες βαθμολογιες και προμοταρονται απο τις εταιριες. Μπρρρρρρρρρρρρ!!!!! Ξυπνατε Ζωα!!!!! Αν με ρωταγε τωρα ενας φιλος ποια κονσολα να αγορασει,χωρις εμπαθειες κτλπ,με κλειστα ματια θα του ελεγα 360 η αν ηθελε χαβαλε και διασκεδαση με παρεα το wii. Το Ps3 το εχω ανοιξει τα τελευταια 2,5 - 3 χρονια 6-7 φορες. Δυο μερες που τερματισα το uncharted, 2 μερες το uncharted 2 ,5 μερες το MGS4 ,1,5 ωρα το GOW3 demo και 3 ταινιες Blue-Ray.Τωρα περιμενω να μου ερθει το Heavy Rain να ασχοληθω αλλες 2 μερουλες.....Ολα τα υπολοιπα παιχνιδια του PS3 απλα δεν υπαρχουν!!!!Επεσα και εγω στην παγιδα να αγορασω τα killzone 2 και το resistance 2 και απογοητευτηκα πληρως!!!!!Μην μιλησω για το Prologue!!!!!!!! Αντιθετως εχω καψει 2 360(αυτο το halo πως το παιζουν μερικοι?!?!?!?!?!) και εχω λιωσει το wii. Εννοειται και το θεμα κοστους κτησης παιχνιδιων, οχι μονο για εμενα αλλα και για το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων, τα 60-65 ευρω το παιχνιδι ειναι απλησιαστα.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 απο ποτε συμβαινει αυτο..?εμενα να σου πω την αληθεια με ενοιαξε οταν εσκασα 660ε για να αποκτησω ps3 κ επι δυο χρονια ηταν μονιμως κλειστο...τςρα βεβαια αλλαζουν τα πραγματα αλλα οπως to ps3 εκανε μια κοιλια 2 χρονων ετσι κανει τωρα κ το 360..αν κ πιστευω οτι θα βγουν αρκετα αξιολογα παιχνιδια κ εκει...!αλλο που τα θαβεται χωρις καν να εχουν κυκλοφορησει..βλεπε alan wait οπως λες κ εσυ... Αυτο συμβαινει απο παντα. Το οτι εσυ επιλεγεις να τα σκασεις τυφλα χωρις να ξερεις γιατι τα σκας δεν φταιει κανεις γι αυτο παρα μονο εσυ. Οπως και να εχει μια κονσολα δεν κρινεται απο το πως ηταν στην αρχη της για τον απλουστατο λογο του οτι οι κατασκευαστες θα πρεπει να μαθουν να δουλευουν με το hardware και τις δυνατοτητες του καθε μηχανηματος και μετα να μας δειξουν αυτα που εχουν να μας δειξουν. Οταν η κονσολα τελικα ωριμασει και το hardware γινει ψιλα γραμματα για τους δημιουργους απο εκεινο το σημειο και μετα αρχιζεις να κρινεις. Επισης που και ποτε εθαψα το Alan "Wait"? Ορισμενες αληθειες δεν σημαινει απαραιτητα και θαψιμο ξερεις.
NickTG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εννοειται και το θεμα κοστους κτησης παιχνιδιων, οχι μονο για εμενα αλλα και για το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων, τα 60-65 ευρω το παιχνιδι ειναι απλησιαστα. Αυτή την ηλίθια δικαιολογία έχω βαρεθεί να την ακούω και να τη διαβάζω...
skanjos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή την ηλίθια δικαιολογία έχω βαρεθεί να την ακούω και να τη διαβάζω... όπα όπα μην τρελαθούμε τώρα. 70ε τιμή καινούριου παιχνιδιού ps3/360 καθαρός μισθός 700ε τιμή βενζίνης 1.22ε το λίτρο .στην Ελλάδα όλα αυτα. πάρε τώρα παράδειγμα την Γερμανία 1200ε καθαρός μισθός 50-60ε τιμή καινούριου παιχνιδιού 1.10ε τιμή βενζίνης. δεν αγγίζω καν τα τρόφιμα που εκει και αν υπάρχει χάσμα. βάλε ενοίκιο/λογαριασμούς/ψώνια κτλπ ...όχι 700ε ούτε 1000ε δεν φτάνουν μόνο για αυτα όχι 1 παιχνίδι να πάρεις τον μήνα..... το αστείο στην υπόθεση είναι οτι όσοι κράζουν την πειρατία στα παιχνίδια και τις ταινίες έχουν γεμάτο το mp3 με παράνομα τραγούδια ,αλλα εκεί δεν πειράζει καθόλου...υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. και είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί τώρα κάποιος στο φόρουν να καυχηθεί οτι αγοράζει και την μουσική......
NickTG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 όπα όπα μην τρελαθούμε τώρα. 70ε τιμή καινούριου παιχνιδιού ps3/360 καθαρός μισθός 700ε τιμή βενζίνης 1.22ε το λίτρο .στην Ελλάδα όλα αυτα. πάρε τώρα παράδειγμα την Γερμανία 1200ε καθαρός μισθός 50-60ε τιμή καινούριου παιχνιδιού 1.10ε τιμή βενζίνης. δεν αγγίζω καν τα τρόφιμα που εκει και αν υπάρχει χάσμα. βάλε ενοίκιο/λογαριασμούς/ψώνια κτλπ ...όχι 700ε ούτε 1000ε δεν φτάνουν μόνο για αυτα όχι 1 παιχνίδι να πάρεις τον μήνα..... το αστείο στην υπόθεση είναι οτι όσοι κράζουν την πειρατία στα παιχνίδια και τις ταινίες έχουν γεμάτο το mp3 με παράνομα τραγούδια ,αλλα εκεί δεν πειράζει καθόλου...υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. και είμαι σίγουρος οτι θα εμφανιστεί τώρα κάποιος στο φόρουν να καυχηθεί οτι αγοράζει και την μουσική...... Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις με το που βγει. Μετά από λίγο καιρό πέφτουν πολύ οι τιμές.
skanjos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ανάγκη να το αγοράσεις με το που βγει.Μετά από λίγο καιρό πέφτουν πολύ οι τιμές. δεν διαφώνώ με αυτό που λες ,βασικά εγώ αυτό κάνω .τερματίζω το παιχνίδι απο τον θείο και μετά αν μου άρεσε πολύ το αγοράζω όταν πέσει αρκετά η τιμή του για συλλογή.τα πραγματικά καλά παιχνίδι αξίζει να τα τιμήσεις και να δώσεις λεφτά στους devs, αλλα για παιχνίδια που δεν υπάρχει ντέμο όπως το Lair που κάποιος πίστεψε το hype και έσκασε 70 ε δεν το δέχομαι αυτό,αυτές οι εταιρίες βγάζουν τόνους λεφτά δεν θα τους υπερασπιζόμαστε κιόλας,τα περισσότερα παιχνίδια είναι quick cash games πλέον,και η καραμέλα οτι η πειρατεία είναι μεγάλο πρόβλημα είναι ψέμα,15εκατομύρια πωλήσεις mw2 είναι η απόδειξη(και με αυξημένη τιμή σε αρκετές χώρες γιατι σε μας όλα 70 πάνε),στην αμερική ανεβάσανε την τιμή λίγα δολάρια και έγινε ντόρος και για το ίδιο παιχνίδι δίνουν γύρω στα 30-40ε. δεν ξέρω για την φορολογία στην Ελλάδα, αλλα τα 70 είναι όντως πολλά, και οθούν τον κόσμο στην πειρατεία.εγώ χαίρομαι που ανακάλυψα τα αγγλικά site πάντος με χρεωστική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις