Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτά ίσχυαν στη δεκαετία του '90. Τώρα έχουμε 2010.

QFT! :lol:

Kαποιοι δεν μπορουν φαινεται να ανταπεξελθουν και να τα φερουν εις περας με τoν ανταγωνισμο στα competitive online games/leaderboards εξου κ οι "ακραιες" αποψεις περι online gaming = γελιοτητα/ανουσιοτητα.

Μερικοι εχουν μεινει στο 2000 και στην offline νοοτροπια α λα PS2, βεβαια αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην νομίζεις. Και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το 360 είχα χαθεί στο XBL. Η μετάβαση απο το online του PS2 σε αυτό του Live ήταν πολιτισμικό σοκ...

Πάντως σε αυτό που είπε ο Ikaruga για τα trophies συμφωνώ. Στο οτι δηλαδή δεν προσφέρονται για τίποτα άλλο εκτός απο e-penis σκοπούς.

Δημοσ.
Αν το χρέωναν το PSN δεν θα είχε τέτοια.

Η MS πλέον κάθεται σούζα και το XBL τρέχει νεράκι. Φαντάζεσαι να γινόταν ενα αντίστοιχο στο Live τι θα γινόταν?

---------- Προσθήκη στις 14:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:24 ----------

Ε τότε το έκανε ο Gates. Υποψίες δείχνουν και τον Σωκράτη Κόκκαλη...

Ο Κοκκαλης τα εκανε ολα λεμε.Η ελευθερη αγορα εχει κανονες Tilemaxx δεν λειτουργει αρπα κολλα οπως εδω...

---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:39 ----------

παιδιά το playstation3 παίζει όλα τα παιχνίδια του ps2?

εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πλήρης συμβατότητα άλλα είδα αυτό http://www.ipedia.gr/?p=229 και ο φίλος λέει άλλα....παίζει ρόλο το slim ή το fat?

στο xbox υπάρχει πλήρης συμβατότητα προς τα πίσω?

λολ:-D :-D :-D

Δημοσ.
παιδιά το playstation3 παίζει όλα τα παιχνίδια του ps2?

εγώ νόμιζα ότι υπήρχε πλήρης συμβατότητα άλλα είδα αυτό http://www.ipedia.gr/?p=229 και ο φίλος λέει άλλα....παίζει ρόλο το slim ή το fat?

στο xbox υπάρχει πλήρης συμβατότητα προς τα πίσω?

1. Πληρες BC (PSX, PS2) στο PS3 υπαρχει μονο στα πρωτα μοντελα με τον 60gb σκληρο, τα οποια πλεον χρυσοπουλανε οσοι τα εχουν, τα επομενα μοντελα εχουν μονο BC για PSX.

2. Το 360 εχει το ιδιο BC σε ολα τα μοντελα της, ειτε εχεις launch ειτε εχεις το τελευταιο μοντελο δεν αλλαζει κατι στον συγκεκριμενο τομεα.

Original Xbox Games Playable on Xbox 360

Δημοσ.

Kαποιοι δεν μπορουν φαινεται να ανταπεξελθουν και να τα φερουν εις περας με τoν ανταγωνισμο στα competitive online games/leaderboards εξου κ οι "ακραιες" αποψεις περι online gaming = γελιοτητα/ανουσιοτητα.

Μερικοι εχουν μεινει στο 2000 και στην offline νοοτροπια α λα PS2, βεβαια αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε.

Το να μην ενδιαφέρονται απλά για online δεν παίζει σαν λόγος; :rolleyes:

Δημοσ.
Tilemaxx αν ισχυει αυτό δηλαδή η ίδια η sony να μποϊκοτάρει δικά τις προϊόντα για να προωθήσει τα ποιο νέα της τότε τι να πει κανείς.

Μαλον εχει αλλους λογους γιατι τα fat ειναι τα μονα ps3 που εχουν other os :P

Δημοσ.
Το να μην ενδιαφέρονται απλά για online δεν παίζει σαν λόγος; :rolleyes:

τι γαματο να παιζεις street fighter και fifa με το cpu τα σπαει!

for the record, με δυσκολια παιζω το avp στο single και ειμαι μονο στο 15% του πρωτου campaign, ενω εχω λιωσει να παιζω εδω και 14 χρονια online παιχνιδια και τα τελευταια 9 περιπου ΜΟΝΟ Online

achievements κλπ ειναι για παιδακια, το οτι παιζεις με κατι απροβλεπτο ειναι ολη η μαγεία.

Δημοσ.
Γενικοτερα.Απλα δεν ανοιγεις το ps3 σου γιατι δεν ξερεις τι θα συμβει.Δεν πειραζει θα ανοιξω το Xbox.Αλλωστε δεν τελειωσα το Dante's Inferno:devil:

---------- Προσθήκη στις 12:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:44 ----------

Slim εκδοση εχεις υποθετω...

Όχι το 80αρι fat έχω.Βέβαια τώρα δε τολμάω να το ξανανοίξω:P

Δημοσ.
Όχι το 80αρι fat έχω.Βέβαια τώρα δε τολμάω να το ξανανοίξω:P

Άνοιξε το ρε απλά απενεργοποίησε από το ρουτερ το ασύρματο ή από το ps3 ώστε να μην έχει πρόσβαση στο νετ το ps3.

Αν δεν συνδεθεί στο ίντερνετ δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Δεν παίζουν όλοι τέτοια παιχνίδια.

Μήπως σου απαγόρευσε εσένα κανείς να παίζεις online;

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να ενδιαφέρονατι για online;

Δημοσ.

Χαμός γίνεται. Τώρα μόλις πήγα και είδα το PS3 του μικρού μου ξάδερφου (80GB) και του έχουν χαθεί ολα τα trophies και η ημερομηνία κλασσικά στο 1/1/2000.

Καραμήτρο βγάλε patch σύντομα αλλιώς βλέπω μαζική ανάκληση...

Δημοσ.

Οι λογοι που παιζεις multiplayer διαφερουν αρδην απο τους δικους μου. Προφανως και τα "νεα" παιχνιδια δεν μπορουν ουτε κατα διανοια να προσφερουν αυτο που ζηταω να παρω απο multiplyer. Μην ζητησεις να μαθεις τι ειναι αυτο, δεν προκειται να καταλαβεις ακομα και να σου πω.

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ----------

Το να παιζεις με φιλους στο ιδιο δωματιο δηλαδη δεν παιζει σαν λογος?

Δημοσ.

Το να παιζεις με φιλους στο ιδιο δωματιο δηλαδη δεν παιζει σαν λογος?

Απεναντίας, χίλιες φορές ανώτερο.:-) Αμα λάχει ρίχνεις και καμιά αληθινή μπούφλα :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...