Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες μου 1 game απο 2005 και μετά όπου σε ολοκλήρωσε σαν gamer.

Shadow of the colossus

Bioshock (το πρωτο)

Metroid Prime 3

Mario Galaxy

Zelda TLP

Demon Souls

Αυτα ετσι πανω απο το κεφαλι μου.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Γιατι οπως ειπα το κανω για την παρτη μου. Επειδη το παιχνιδι το παιζω για να γουσταρω και να διασκεδασω εγω. Δεν εχω ορεξη ουτε και λογο να τη μετρησω με καποιον ασχετο και αγνωστο. Αν ειναι να μετρηθω με τους φιλους μου (που ο σκοπος δεν ειναι αυτος γι αυτο λεω οτι δεν καταλαβαινεις και συνεχειζεις να μην καταλαβαινεις) το κανω και με μια γυρα μπυρες και πιτσες στο σπιτι. Δεν ειναι αναγκη να μπω online για κατι τετοιο.

Μα το -παιζω- offline. Δεν θεωρω οτι χανω κατι που ειμαι off-line. Προτιμω η δικη μου η χαρα να ειναι μονο δικη μου. Δεν εχω αναγκη να εισβαλει καποιος στο realm μου και να με βοηθησει/ σφαξει και προσωπικα δεν βλεπω οτι κερδιζω ή χανω κατι.

Οπως ειπα για τα παιχνιδια στα demo και τα λοιπα. Δεν χρειαζομαι demo. Ξερω πολυ καλα τι θελω να παιξω. Δοξα υπαρχουν απειρες πηγες για να μαθαινω για νεα παιχνιδια. Τα μοναδικα παιχνιδια που μου κεντρισαν το ενδιαφερον απο XBLA/ PSN ειναι το Shadow Complex και Super Stardust HD. Τα μοναδικα αλλα δεν σκιζομαι κιολας να ασχοληθω μαζι τους.

Φυσιολογικοτατα ειναι. Επειδη εσυ δεν εχεις ζησει εποχες και καταστασεις οπως εμεις το καταλαβαινω οτι σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις εσυ ο ιδιος. Σου ειπα κατι πριν που δεν το επιασες. Ανθρωπινη επαφη και αλληλεπιδραση. Πες μου πως θα το βρω αυτο με οnline παιχνιδι και ξεκιναω απο σημερα να παιζω κιολας.

Ελα ρε παλιε! ολοι οι αλλοι για αλλη μια φορα δεν ξερουν ενω εσυ εισαι ο σωστος "παλιος" πραγματικα hardcore gamer ε? οσοι ασχολουμαστε και με online gaming ειμαστε μικροι, δεν εχουμε δει ποτε arcades και πρωτη κονσολα ειχαμε το 360? δλδ αμα εισαι παλιος hardcore παιχτης ναουμε παιζεις μονο offline με μπυρες κ σουβλακια, οκ το μαθαμε κ αυτο. :lol:

Τελικα πρεπει να τα βρηκες πολυ σκουρα απο τους virtual-reality "πιτσιρικαδες" που δεν εχουν ζησει εποχες σαν τις δικες σου στα games που δοκιμασες οnline - εξου κ η ολη απογοητευση/αρνηση με το online. :-)

Δημοσ.
Shadow of the colossus

Bioshock (το πρωτο)

Metroid Prime 3

Mario Galaxy

Zelda TLP

Demon Souls

Αυτα ετσι πανω απο το κεφαλι μου.

Πλακα κανεις;

:confused::confused::confused:

Metroid Prime 3

Mario Galaxy

Zelda TLP

Tα ειχα τερματισει και εγω πραγματικα δεν με ολοκληρωσαν ποτε σαν gamer μη λες και οτι θες.

Εκτος αν εισαι 15 ετων.

Οσο για τα αλλα απλα ελεος μια απο τα ιδια ολα τους

Δημοσ.
Ελα ρε παλιε! ολοι οι αλλοι για αλλη μια φορα δεν ξερουν ενω εσυ εισαι ο σωστος "παλιος" πραγματικα hardcore gamer ε? οσοι ασχολουμαστε και με online gaming ειμαστε μικροι, δεν εχουμε δει ποτε arcades και πρωτη κονσολα ειχαμε το 360? δλδ αμα εισαι παλιος hardcore παιχτης ναουμε παιζεις μονο offline με μπυρες κ σουβλακια, οκ το μαθαμε κ αυτο. :lol:

Τελικα πρεπει να τα βρηκες πολυ σκουρα απο τους virtual-reality "πιτσιρικαδες" που δεν εχουν ζησει εποχες σαν τις δικες σου στα games που δοκιμασες οnline - εξου κ η ολη απογοητευση/αρνηση με το online. :-)

Ελα μωρε ο hardcorας παιζει mario galaxy να πουμε δεν ξερει τι λεει.

Δημοσ.
Ποιος τρώει ζόρι;

Σε δημόσιο forum είσαι. Αν δε θες εξωτερικά σχόλια να στέλνεις ΡΜ.

Και προφανώς δεν κάνω τον δικηγόρο αλλά συμφωνώ μαζί του.

---------- Προσθήκη στις 16:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:44 ----------

Το διαβάσαμε και αυτό μετά από τόσα χρόνια...

Δεν ξέρουμε από games λοιπόν.

Μιλαω συγκεκριμενα με τον Ikaruga και απανταω σε αυτον, εσυ ηρθες και με ρωτας πραγματα στα οποια εχω ηδη απαντησει/εχει ρωτησει πριν ο ιδιος αναφεροντας τον προσωπικα χωρις να εχεις μπει ουσιαστικα στην κουβεντα και χωρις καν να εχεις πει την γνωμη σου.

Δημοσ.

Πραγματικα δεν εχω να σου πω κατι. 15 χρονων εισαι και δεν περιμενω ουτε σοβαρα να μιλησεις ουτε και να καταλαβεις και τιποτα αλλα ουτε και να σεβαστεις καθαρη επιλογη καποιου αλλου.

Εδω τωρα περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα? Οταν εγω επαιζα Doom multiplayer εσυ δεν ησουν καν σκεψη. Ασε με λοιπον εμενα τι κανω και γιατι το κανω και κοιτα να δεις για την παρτη σου τι κανεις.

Δημοσ.
Ελα μωρε ο hardcorας παιζει mario galaxy να πουμε δεν ξερει τι λεει.

Εμμ..το SMG ειναι μεσα στα 5 καλυτερα games της γενιας ανετα. :rolleyes:

Δημοσ.
Μιλαω συγκεκριμενα με τον Ikaruga και απανταω σε αυτον, εσυ ηρθες και με ρωτας πραγματα στα οποια εχω ηδη απαντησει/εχει ρωτησει πριν ο ιδιος αναφεροντας τον προσωπικα χωρις να εχεις μπει ουσιαστικα στην κουβεντα και χωρις καν να εχεις πει την γνωμη σου.

Αν θες να μιλάς συγκεκριμένα με κάποιον να στέλνεις ΡΜ.

Δημοσ.
Πλακα κανεις;

:confused::confused::confused:

Metroid Prime 3

Mario Galaxy

Zelda TLP

Tα ειχα τερματισει και εγω πραγματικα δεν με ολοκληρωσαν ποτε σαν gamer μη λες και οτι θες.

Εκτος αν εισαι 15 ετων.

Οσο για τα αλλα απλα ελεος μια απο τα ιδια ολα τους

Και επειδη δεν ολοκληρωσαν εσενα αυτοματα σημαινει οτι ισχυει το ιδιο και για ολους τους αλλους?

Δημοσ.
Πραγματικα δεν εχω να σου πω κατι. 15 χρονων εισαι και δεν περιμενω ουτε σοβαρα να μιλησεις ουτε και να καταλαβεις και τιποτα αλλα ουτε και να σεβαστεις καθαρη επιλογη καποιου αλλου.

Εδω τωρα περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα? Οταν εγω επαιζα Doom multiplayer εσυ δεν ησουν καν σκεψη. Ασε με λοιπον εμενα τι κανω και γιατι το κανω και κοιτα να δεις για την παρτη σου τι κανεις.

Χτυπησα ευαισθητο νευρο ε? :lol:

Οταν γινεις 18 και μπορεσεις να κανεις accept στα terms of service στο PSN στειλε κ κανα friend request να δεις τι σημαινει challenge σαν hardcore gamer που εισαι. ;)

---------- Προσθήκη στις 17:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:04 ----------

Αν θες να μιλάς συγκεκριμένα με κάποιον να στέλνεις ΡΜ.

Το ειπες αυτο πριν...τπτ αλλο? :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...