Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αδερφε ναι.Αλλα τωρα ρε συ το πιτσιρικι που δεν δουλευει δε μπορει να ζηταει απο τους γονεις 60-70Ε για 1 παιχνιδι ps3,μη τρελαθουμε δηλαδη !!!!

Λογικα πρεπει να σκεφτομαστε.

Δεν είναι ανάγκη να αγοράζει κάποιος τα παιχνίδια με το που βγουν.

Τα περισσότερα λεφτά που έχω δώσει μέχρι τώρα για παιχνίδι του PS3 είναι 29Ε για την Special Edition του Bioshock 2.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είναι ανάγκη να αγοράζει κάποιος τα παιχνίδια με το που βγουν.

Τα περισσότερα λεφτά που έχω δώσει μέχρι τώρα για παιχνίδι του PS3 είναι 29Ε για την Special Edition του Bioshock 2.

Κανε εσυ Γιο και πες του το !! Εγω απο φιλους που ξερω το μωρο ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι που του αρεσει και το θελει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Δημοσ.
Αδερφε ναι.Αλλα τωρα ρε συ το πιτσιρικι που δεν δουλευει δε μπορει να ζηταει απο τους γονεις 60-70Ε για 1 παιχνιδι ps3,μη τρελαθουμε δηλαδη !!!!

Λογικα πρεπει να σκεφτομαστε.

Αναλογα τις αναγκες του καθενος.... τετοιες περιπτωσεις λογικα θα καταληξουν σε 360 αλλα υπαρχει και η αλλη περιπτωση οτι ετσι θα ελεγχεις και ποσο παιζει το πιτσιρικι... ενα παιχνιδι ανα διαστηματα κτλ.... και δεν χρειαζεται να ναι 60-70 ευρω.... εχει μεγαλη γκαμα πλεον... παιρνεις ενα καλο λιγο παλιο πλεον με πολυ λιγοτερα και οταν πεσει το καινουργιο αργοτερα παιρνεις και αυτο.... ειναι το ξαναλεω αναλογα με τις αναγκες του καθενος....

---------- Προσθήκη στις 17:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ----------

Κανε εσυ Γιο και πες του το !! Εγω απο φιλους που ξερω το μωρο ξερει ΑΚΡΙΒΩΣ ποτε κυκλοφορει το παιχνιδι που του αρεσει και το θελει ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ!

Θα ξεφυγει η συζητηση εδω....σε θεματα διαπαιδαγωγησης...:-)

Δημοσ.
Αναλογα τις αναγκες του καθενος.... τετοιες περιπτωσεις λογικα θα καταληξουν σε 360 αλλα υπαρχει και η αλλη περιπτωση οτι ετσι θα ελεγχεις και ποσο παιζει το πιτσιρικι... ενα παιχνιδι ανα διαστηματα κτλ.... και δεν χρειαζεται να ναι 60-70 ευρω.... εχει μεγαλη γκαμα πλεον... παιρνεις ενα καλο λιγο παλιο πλεον με πολυ λιγοτερα και οταν πεσει το καινουργιο αργοτερα παιρνεις και αυτο.... ειναι το ξαναλεω αναλογα με τις αναγκες του καθενος....

Συμφωνω αναλογος τις αναγκες ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ !!!

Εγω σας εγραψα το Xbox 360 το τσιμπησα σε προσφορα απο τα καρφουρ 96Ε+1 παιχνιδι.

Αλλα να δωσω 250Ε και 300Ε για κονσολα ενω εχω ηδη 2 πισακια τουρμπο ?? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Οποτε συμφωνουμε.

Δημοσ.

Αν το έχεις μεγαλώσει σωστά το παιδί μια χαρά γίνεται.

Ήμουν και εγώ παιδί κάποτε δε γεννήθηκα μεγάλος.

Και τότε τα 22.000-27.000 χιλιάρικα που έδινα για ένα παιχνίδι του Ν64 είχαν μεγαλύτερη αξία.

Αν ήθελα ένα παιχνίδι με το που κυκλοφορούσε κράταγα τα λεφτά που μου έδιναν για το φαγητό στο σχολείο για παράδειγμα και όταν τα μάζευα το αγόραζα.

Δημοσ.

---------- Προσθήκη στις 17:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ----------

Θα ξεφυγει η συζητηση εδω....σε θεματα διαπαιδαγωγησης...:-)

Δεκτο !:-D

---------- Προσθήκη στις 17:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:21 ----------

Αν το έχεις μεγαλώσει σωστά το παιδί μια χαρά γίνεται.

Ήμουν και εγώ παιδί κάποτε δε γεννήθηκα μεγάλος.

Και τότε τα 22.000-27.000 χιλιάρικα που έδινα για ένα παιχνίδι του Ν64 είχαν μεγαλύτερη αξία.

Αν ήθελα ένα παιχνίδι με το που κυκλοφορούσε κράταγα τα λεφτά που μου έδιναν για το φαγητό στο σχολείο για παράδειγμα και όταν τα μάζευα το αγόραζα.

Ενταξει αδερφε ακρη δεν θα βγαλουμε...

οπως και να εχει οι πωλησεις δειχνουν ποια ΚΟΝΣΟΛΑ προτιμαει το αγοραστικο κοινο.

Εγω κερδος απο αυτες δεν εχω απλα γραφω την αποψη μου.

Δημοσ.
Συμφωνω αναλογος τις αναγκες ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ !!!

Εγω σας εγραψα το Xbox 360 το τσιμπησα σε προσφορα απο τα καρφουρ 96Ε+1 παιχνιδι.

Αλλα να δωσω 250Ε και 300Ε για κονσολα ενω εχω ηδη 2 πισακια τουρμπο ?? ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Οποτε συμφωνουμε.

Δεν σε ειπα πανε παρε PS3....προς θεου....:mrgreen:

Και γω τωρα αν πηγαινα καρφουρ και πετυχαινα το 360 μαλλον θα το παιρνα μονο και μονο γιατι ειναι τοσο φθηνο.

Δημοσ.
Δεν σε ειπα πανε παρε PS3....προς θεου....:mrgreen:

Και γω τωρα αν πηγαινα καρφουρ και πετυχαινα το 360 μαλλον θα το παιρνα μονο και μονο γιατι ειναι τοσο φθηνο.

Ετσι φιλαρακι !! Φθηνο και εχεις παιχνιδακι με 1Ε :-):-)

Και να σου βγει και μουφα το παιχνιδακι ΣΠΑΣ και το σιντακι !!!

:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

οπως και να εχει οι πωλησεις δειχνουν ποια ΚΟΝΣΟΛΑ προτιμαει το αγοραστικο κοινο.

Ναι δείχνουν.

Το Wii. :lol:

Δημοσ.
Χλωμο ξανακανε Google...

Xbox 360 πρωτο με καλη διαφορα απο τον δευτερο.:-)

Μάλλον εσύ πρέπει να το ξανακοιτάξεις.

Το Wii έχει πουλήσει σχεδόν όσα το άλλα 2 μαζί.

Δημοσ.

Εδω παιζουν πολλα πραγματα ρολο και πολλοι παραμετροι....

Αν δεις την διαφορα το 360 την κραταει λογω του Αμερικανικου αγοραστικου κοινου που αν δεν κανω λαθος.... το xbox live τους προσφερει αρκετα περισσοτερα απ οσα προσφερει πχ στο ελληνικο αγοραστικο κοινο.....

Επισης, αν βαλεις και το ενα χρονο head start μεσα του 360 οι πωλησεις ειναι σχεδον ιδιες... με τις πωλησεις μεχρι τον Ιουνιο να ειναι 41.7 με 38.1....

Οποτε ειναι μοιρασμενη η προτιμηση και αυτο φυσικα (ο ανταγωνισμος) μονο σε καλο για μας (τους αγοραστες) θα βγει....

Δημοσ.
Μάλλον εσύ πρέπει να το ξανακοιτάξεις.

Το Wii έχει πουλήσει σχεδόν όσα το άλλα 2 μαζί.

Αναμεσα στις 2 το Xbox 360 ειναι 7Εκατ. πανω.

Οταν μας περασει το ps3 ΤΟΤΕ να μας το ανακοινωσεις να σου πουμε Ευγε !! :-):-):-)

ΟΤΑΝ ομως ε???? :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.
Αναμεσα στις 2 το Xbox 360 ειναι 7Εκατ. πανω.

Οταν μας περασει το ps3 ΤΟΤΕ να μας το ανακοινωσεις να σου πουμε Ευγε !! :-):-):-)

ΟΤΑΝ ομως ε???? :-D:-D:-D:-D

Τι σχέση εχει αυτό που λες;

Εγώ το Wii είπα πως είναι πρώτο από την αρχή.

Δημοσ.
Τι σχέση εχει αυτό που λες;

Εγώ το Wii είπα πως είναι πρώτο από την αρχή.

Αδερφε εδω μιλαμε για xbox 360Vs ps3..

οσο για την κονσολα της nintendo ενταξει ...

Δεν θελω να σχολιασω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...