Προς το περιεχόμενο

Tutorial: Διαχείριση και οργάνωση των e-mails μας με τον Thunderbird 2

parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανώς με την αναβάθμιση του ινσομνια χάθηκε το λινκ για τον οδηγό ενσωμάτωσης hotmail στον thunderbird.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Έχεις δίκιο. Το σωστό link είναι πλέον αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147117

Thanks, το διόρθωσα και στον οδηγό...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Το σωστό link είναι πλέον αυτό: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147117

Thanks, το διόρθωσα και στον οδηγό...

Εγώ ευχαριστώ που τώρα μπορώ να δουλέψω και με hotmail !

Edit. Επειδή έχω γύρω στα 170 μηνύματα στο hotmail φυσικό είναι να θέλει κάποια ώρα να τα παραλάβει όλα, όμως μετά από λίγο εμφανίζει σφάλμα "connection to localhost timed out". Πήγα στα σετινγκς και ανέβασα το όριο από 60 που είχε, στα 999 αλλά πάλι τίποτα.

Καμια ιδέα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν είδα να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος για αυτό το γράφω εγώ.

το yahoo πλέον θέλει SSL κωδικοποίηση στα εισερχόμενα εξερχόμενα!!

εδώ το site του yahoo!!

Δημοσ.
δεν είδα να το έχει αναφέρει κάποιος άλλος για αυτό το γράφω εγώ.

το yahoo πλέον θέλει SSL κωδικοποίηση στα εισερχόμενα εξερχόμενα!!

εδώ το site του yahoo!!

Το link που δίνεις αναφέρεται στο Yahoo Mail Plus. Δηλαδή την πληρωμέικη έκδοση του αμερικανικού Yahoo. Όσοι έχουν account από yahoo.gr και όχι από yahoo.com:

1. Έχουν POP3 χωρίς να πληρώσουν για το Plus

2. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση SSL για πρόσβασή τους στον server pop.mail.yahoo.com

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

1)Υπάρχει κανένας τρόπος να διαγράφονται και από το site του Gmail όσα mail διαγράφω στο Thunderbird (στον αντίστοιχο λογαριασμό Gmail)?

2) Στους ΙΜΑΡ λογαριασμούς που έχω φτιάξει δεν μπορεί να συνδεθεί και μου βγάζει το εξής: "Έχετε υπερβεί το μέγιστο αριθμό συνδέσεων σε αυτόν το διακομιστή". Τι πρέπει να κάνω γι' αυτό;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με Yahoo.com

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δύο υπολογιστές και θέλω να έχω τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και στον έναν και στον άλλο,σημειώστε ότι το πρόγραμμα έχει εγκαατασταθεί στον έναν λίγο πιο μετά από ότι στον άλλο.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Όταν ο ένας κατεβάζει τα μαιλ,άπαξ και κατέβουν στον έναν δε υπάρχουν στον άλλο υπάρχει τρόπος να συγχρονιστούν αυτά τα δύο;

Δημοσ.

Έχει καταφέρει να λύσει κανείς το πρόβλημα με τα attachments που στέλνονται μέσω Outlook; Συγκεκριμένα, το Thunderbird εμφανίζει μόνο ένα αρχείο "winmail.dat"...

Είχα ψάξει λίγο το θέμα παλιότερα αλλά δεν έβγαλα άκρη, φαίνεται οτι το Outlook χρησιμοποιεί μια δική του κωδικοποίηση (TNEF) για τα attachments το οποίο δεν υποστηρίζει το TB. Υπάρχει ένα addon για το TB, το LookOut, το οποίο άλλοτε τα καταφέρνει και διαχωρίζει τα πραγματικά αρχεία (π.χ. κάποια jpeg) απο το winmail.dat και άλλοτε όχι (τελευταίο παράδειγμα, σε mail με attached αρκετά jpeg το extension δείχνει μόνο ένα).

Έχει κανείς καμιά λύση; Γιατί το TB κατά τα άλλα ως mail client είναι πολύ συμπαθές...

Thanks εκ των προτέρων!

Δημοσ.
Δοκίμασες κάποια άλλη από τις λύσεις που αναφέρονται στο http://kb.mozillazine.org/Winmail.dat_attachments ;

Μόλις εγκατέστησα το winmail reader που προτείνει το link που έδωσες. Διαβάζει σωστά τα αρχεία που έχει μέσα το winmail.dat, απλώς δεν παύει να είναι external application...

Για την ώρα θα ρυθμίσω το TB να ανοίγει αυτόματα αυτά τα αρχεία με το winmail reader και θα περιμένω μήπως υπάρξει καμία ενσωμάτωση αντίστοιχου προγράμματος στο TB.

Ευχαριστώ!

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...