Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Εμπειρίες από ΕΛΔΥΚ

1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω.....

Έπαθα πλάκα με τις φώτο στο contra.gr.

Και η ειρωνία είναι ότι στις ειδήσεις δεν αναφέρθηκε τίποτα για αυτά που έγιναν εντός του γηπέδου. Μόνο για το πετροπόλεμο έξω από το γήπεδο είπαν.

Silok και λοιποί βετεράνοι, πριν από 10-15 χρόνια τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά και καμία σχέση δεν έχουν με το σήμερα...

θυμασαι που σου ελεγα οτι πεφτει συγκαληψη στα χοντρα σκηνικα? εμενα δεν μου κανει καμια εντυπωση το γεγονος. και με αγγλικες σημαιες και με τουρκικες και

οποιουδηποτε κρατους. μια μεγαλη μεριδα ατομων ετσι ειναι εκει. αν και εσυ ζεις εκει οποτε εχεις καλυτερη αποψη περι της καταστασης.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελικά το έπαιξαν σήμερα σε MEGA και ANT1 Κύπρου. Ειδικά στον ΑΝΤ1 ήταν 2η είδηση. Δείξαν όλες τις εικόνες, έγιναν πολλές δηλώσεις από πολιτικούς και αστυνομία, αλλά και εδώ Ελλάδα είναι, οπότε καταλαβαίνετε ότι τα λόγια δεν σημαίνουν και πράξεις...

Βέβαια, έδειξαν και φώτος απο πανό του ΑΠΟΕΛ, τα οποία ήταν ακριβώς στο αντίθετο άκρο. Τεράστια πανό με το σύμβολο των Χρυσαυγητών και άκρως εθνικιστικά συνθήματα και μικρότερες τούρκικες σημαίες με το μισοφέγγαρο, αλλά αντί για αστέρι, είχε το τρυφίλλι της Ομόνοιας....

Όλα αυτά όμως ευνόητο είναι ότι καλύπτουν μικρή μερίδα του πληθυσμού και ειδικά για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αναφέρθηκαν ήδη, πρίν ακόμα δούμε τις εικόνες του αγώνα...

Ορίστε καi το πρωτοσέλιδο του Φιλελεύθερού, μιάς από τις διασημότερες Κυπριακές εφημερίδες:

http://www.phileleftheros.com/main/show_image.asp?id=136889

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω σαν αρχή απο ότι ακούω να μην πιστεύω τίποτα και από όσα βλέπω τα μισά!

Πήγα Κύπρο για πρώτη φορά φέτος και πέρασα πολύ καλά. Εδώ στην Ελλάδα άκουγα διάφορες βλακείες ότι δεν είναι ωραία και άλλα διάφορα και διαπυστώσα τελείως διαφορετικά πράγματα.

Σκέφτομαι να πάω ΕΛΔΥΚ(δεν ξέρω αν θα πάω) και πιστεύω ότι όλα είναι θέμα καθαρά προσωπικών εμπειριών.Εχω φίλους Κυπρίους και μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλά παιδιά. Δεν τους ξεχώρισα και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν είναι Ελλήνες καθώς δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την προφορά τους η οποία βασίζεται στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα .

Ολοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο και πιστεύω ότι κάποια ατυχή περιστατικά είναι απλά μεμονομένα.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 12 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 12 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εντάξει... αμα λένε οτι είναι περισσότερο Έλληνες απο εμάς, δείξτε και λίγο κατανόηση. Η Κύπρος "κοίται μακράν" και ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν τον εξισλαμισμό, είναι η τόνωση του εθνικού τους φρονήματος. Δεν έχουν και απο τίποτα άλλο να πιαστούν. Έχουν και τα μπουμπούκια του ΑΚΕΛ που κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες και λένε οτι θα προτιμούσαν αριστερό τουρκοκύπριο πρόεδρο αντί για έλληνοκύπριο δεξιό!!! :-D

Εμας όμως, γιατί θα έπρεπε να μας πειράζει αυτό; Εγώ συμπαθητική θα την έβρισκα τη δήλωση. Άλλωστε ποιος ο λόγος να θιχτείς; Εσύ δεν είσαι αυτός που έχει το ελληνικό εθνόσημο πάνω στο διαβατήριο σου; :rolleyes:

Χαλαρώστε... και μην παρεξηγείτε με το παραμικρό. Στο στρατό, ίσως παίζει ρόλο και το ανώριμο της ηλικίας (ειδικά των Κυπρίων που είναι όλοι 18) και γίνονται καυγάδες και πέφτει ξύλο κτλ Δεν φαντάζομαι να πλακώνονται και 30 ετών άνθρωποι, στο δρόμο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 12 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 12 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Δεν έχεις βαρεθεί να ξεθάβεις;

AC_GoldenShovel.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...