Προς το περιεχόμενο

_ Προσφορές Καταστημάτων _

madsc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με εχει πιασει καταναλωτικη μανια . Να υπηρχαν και λεφτα .....

Και μενα φιλε το ιδιο με εχει ποιασει :)οντως να υπηρχαν και λεφτα...εγω αγορασα ενα ups 1000ari KEBO πραγματικα πολυ καλο,αλλα δυστυχως φαληρησε η εταιρια....τωρα δεν ξερω αν βρεις κανενα τετοιο.και γω ενα trust eixa πιο πριν αλλα δεν με ικανοποιησε τοσο,αν και κρατησε 2χρονια+

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάπου εκεί πάει το θέμα, αλλά με τόσα διαφορετικά μοντέλα που κυκλοφορούν πρέπει τελικά να ψάχνεις για τιμή με τεφτέρι!

Δημοσ.

Ουτε εμενα μου φανηκαν σαν "προσφορες" αυτα. Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο και σιγα σιγα 300 ευρω για 32αρα δεν ειναι λιγα (για 720p)

Δημοσ.
Μονο προσφορες δεν ηταν αυτες σημερα...Αν γνωριζατε πως λειτουργει το συστημα θα το ξερατε αυτο. Οπως και να εχει καλοριζικες σε ολους.

Προφανώς και είναι προσφορές ρε παιδιά! Δε λέω ότι είναι και η προσφορά της χρονιάς ούτε ότι οι εταιρείες "μπαίνουν" μέσα, αλλά για την ώρα δε βρίσκεις τέτοιες τιμές! Όποιος μπορεί να κάνει λίγο μόνο υπομονή θα μπορέσει να βρει σε τέτοια τιμή καλύτερες τηλεοράσεις, αλλά για σήμερα δε νομίζω ότι μπορεί να βρει (δε λέω αν αξίζει να την πάρεις, αυτό είναι άλλο).

Δημοσ.

Εγω ειχα παρει 32" LG με 1920χ1080 HD READY τον Σεπτεμβριο στα 399...Λογικο να υπαρχουν καλυτερες προσφορες τωρα...Παντως 8α παω και γω εδω στην σαλονικα να δω αν εχει μεινει τπτ για να παρω δωρω στον πατερα μου...Αυτος δν 8ελει αναλυσεις HDMI και τα λοιπα....Ειδησεις βλεπει και στο νεο σπιτι εχει την τηλεοραση του γαμου...για μενα ειναι προσφορα!

Δημοσ.
Μονο προσφορες δεν ηταν αυτες σημερα...Αν γνωριζατε πως λειτουργει το συστημα θα το ξερατε αυτο. Οπως και να εχει καλοριζικες σε ολους.

Η samsung LE32R86 στα 299e,δεν ειναι καλη προσφορα?Οπου και να την ψαξεις δεν την βρισκεις κατω απο 700e...Παρτε tv εκθεσης ΣΥΜΦΕΡΕΙ.συγνωμη για το off topic.

Δημοσ.

Δεν την βρισκεις κατω απο 700ε γιατι εχει σταματησει να παραγεται και η τιμη που εχει μεινει ειναι η παλια.

Το περι παρτε TV εκθεσης το αφηνω ασχολιαστο.

Δημοσ.
Η samsung LE32R86 στα 299e,δεν ειναι καλη προσφορα?Οπου και να την ψαξεις δεν την βρισκεις κατω απο 700e...Παρτε tv εκθεσης ΣΥΜΦΕΡΕΙ.συγνωμη για το off topic.

Όπα ρε φίλε, μην τρελαθούμε κιόλας που θα μας πεις ότι κάνει και 700€!! Επειδή είδες δηλαδή σε μια ξεχασμένη καταχώρηση (βλ. megamarket) ότι κάποτε έκανε 700€ πάει να πει ότι τώρα αξίζει τόσο?? Τώρα με 600 παίρνεις φρέσκια 40ρα samsung full hd!

"Καλή" η προσφορά για όσους θέλουν την απόλυτα φθηνότερη 32αρα αλλά μέχρι εκεί, μην παραπληροφορούμε τον κόσμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...