-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Όλες οι περιοχές είναι γαμάτες αν εξαφανίσεις κτίρια/δρόμους και ανθρώπους Σοβαρά τωρα γεννημα θρεμμα αθηνα και αν και απο τη μια ωρες ωρες ψιλομπουχτιζω γενικα γουσταρω urban underground καταστάσεις... H Αθήνα θα ηταν πολυ πιο γαματη αν υπήρχαν περισσότερα και μεγαλύτερα άλση & παρκα ... Φανταστείτε τώρα το Vondelpark π.χ του Αμστερνταμ να υπήρχε σε πολεις οπως η θεσσαλονικη ή η αθηνα. Οσο για το κοινωνια αγνωστων, χμ, καλυτερη φαση πιστευω μια μεγαλη κοινωνια οπου εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες ως προς το με ποιους θα συναστραφεις παρα να τρως τα ιδια ατομα 'υποχρεωτικα' καθε μερα στη μαπα.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Η Αθήνα είναι μια απέραντη τσιμεντούπολη με 4πλάσιο αριθμό Ελλήνων από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να αρκεί για να καταλάβει κανείς τι κωλόπολη είναι. Αλλά επιπλέον, είναι εντελώς ακαλαίσθητη, μη-λειτουργική, χωροταξικά ανύπαρκτη, γεμάτη καυσαέριο, ελεεινά πολλή κίνηση και πολλούς μετανάστες. Για κάποιον μυστηριώδη λόγο, την λατρεύω. Την αγαπώ παράφορα. Χθες γυρνώντας από Μιλάνο, την είδα από πάνω και κόντεψα να βάλω τα κλάμματα σαν παιδάκι. Καταλαβαίνω πλήρως το παιδί που άνοιξε το θέμα, πολλοί μου λένε πως "τρέχετε" και "τι ρυθμοί είναι αυτοί", "δεν ζείτε" κτλ και δεν τους αδικώ. Ξέρω πως δεν θα μπορούσα να μένω (πια) σε μικρή πόλη ή σε πόλη με πιο χαλαρούς ρυθμούς όπως και πολλοί δοξάζουν την παναγία που μένουν μακρυά από αυτό το κακόγουστο φρενοκομείο. Αλλά διάολε, την λατρεύω απύθμενα. Μέχρι και ποίημα της έχω γράψει.
-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ^^ Ε ναι ειναι αυτο που λεμε 'ειναι καριολα αλλα τη γουσταρω'
zazik Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Και μία ιστορία, όχι για να αποδείξω τίποτα, αλλά για να γελάσουμε: ρωτάει ένας φίλος μου κάποιον στο δρόμο, κάπου στην Αθήνα: "συγγνώμη, μήπως μπορείτε να μου πείτε την ώρα;". Κι ο τύπος απαντάει "γιατί ρε φιλαράκι, μαζί το αγοράσαμε το ρολόι;" χαχαχαχαχ έλιωσα.....σωστός ο τυπάς!!!! Έτσι είναι ρε συ,να πάει να αγοράσει ρολόι , χαζός είναι ο άλλος που αγόρασε? Παρτάκηδες Αθηναιοι,γουστάρω τρελά :mrgreen: :mrgreen: Πέρα απο την πλάκα, εμένα μαρέσει το ψιλοαπρόσωπο της Αθήνας......δηλαδή,προτού πχ γνωρίσεις και εμπιστευτεις κάποιον καλά, να παίζει πρώτα χοντρό παιχνίδι....επίσης , να μπορείς να μην ασχολείσαι με τον δίπλα σου,εκτός αν σε ενδιαφέρει....... Ιστορία 1 ) φιλοξένησα μια φορά ένα παιδί απο δράμα , και όπως μπέναμε στην πολυκατοικία , λέει καλημέρα σε έναν γείτονα....ο γείτονας τον κοιτάει πολύ περίεργα...και ο φίλος φρικάρει....Με ρωτάει τι είναι αυτός εδώ....και του λέω δεν ξέρω....20 χρόνια μένει στον απο πάνω όροφο,δεν ξέρω ούτε το όνομά του.......That's ATHENS BABY Ιστορία 2) Στο χωριό μου , περπάταγα(!!!!!!) μια φορά με μια κοπέλα.......και μιλάγαμε.....και μετά με έπιασε ο πατέρας της και μου λέει να μην την ξσαναενοχλήσω....του είχανε πει απο το χωριό,ότι εγώ πάω να την στριμώξω.....και οτι της δίνω τσιγάρα...και ξέρω εγώ τι άλλο..... Your conclusions....
fireflies Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Η Αθήνα είναι μια απέραντη τσιμεντούπολη με 4πλάσιο αριθμό Ελλήνων από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να αρκεί για να καταλάβει κανείς τι κωλόπολη είναι. Αλλά επιπλέον, είναι εντελώς ακαλαίσθητη, μη-λειτουργική, χωροταξικά ανύπαρκτη, γεμάτη καυσαέριο, ελεεινά πολλή κίνηση και πολλούς μετανάστες. Για κάποιον μυστηριώδη λόγο, την λατρεύω. Την αγαπώ παράφορα. Χθες γυρνώντας από Μιλάνο, την είδα από πάνω και κόντεψα να βάλω τα κλάμματα σαν παιδάκι. Καταλαβαίνω πλήρως το παιδί που άνοιξε το θέμα, πολλοί μου λένε πως "τρέχετε" και "τι ρυθμοί είναι αυτοί", "δεν ζείτε" κτλ και δεν τους αδικώ. Ξέρω πως δεν θα μπορούσα να μένω (πια) σε μικρή πόλη ή σε πόλη με πιο χαλαρούς ρυθμούς όπως και πολλοί δοξάζουν την παναγία που μένουν μακρυά από αυτό το κακόγουστο φρενοκομείο. Αλλά διάολε, την λατρεύω απύθμενα. Μέχρι και ποίημα της έχω γράψει. Συμφωνώ σε όλα, πέρα από το ποίημα, που δεν έχω γράψει. Καλωσήρθες πίσω, Λούσιφερ!
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλη η Αθηνα.... αρκει να μην την συγκρίνετε με πολεις της Ευρωπης... Καλη και η Επαρχια... αρκει να μην την συγκρινετε με Επαρχιες της Ευρωπης... Coz... Η πολυ Αληθεια βλαπτει την ψυχολογια μερικες φορες (Αν οχι ολες) ~
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Χθες γυρνώντας από Μιλάνο, συγκρίνεις το Μιλάνο με την Αθήνα. :confused: πολλοί μου λένε πως "τρέχετε" και "τι ρυθμοί είναι αυτοί", "δεν ζείτε" κτλ και δεν τους αδικώ. Κοίτα στη Ρώμη ναι τρέχουν σαν λαγοί και μεταξύ μας έχι υποβαθμιστεί πολύ σε σχέση με αυτά που μου λέγαν και αυτά που είδα.Αλλά το Μιλάνο δε νομίζω. Τώρα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αθήνας είανι τα μικρά πεζοδρόμια.Ακόμα και στο Βερολίνο που είναι κανούργια πόλη είναι διπλασια σε μέγεθος και έτσι μπορείς να βολτάρεις.Επιπλέον τα πεζοδρόμαι είναι άχρηστα γιατί για να περάσεις στη διασταυρωση πρέπει να κατέβεις από το πεζοδρόμιο γιατί σου κλείνει το δρόμο ένα αμάξι Καλη η Αθηνα.... αρκει να μην την συγκρίνετε με πολεις της Ευρωπης... Σε σχέση με καιρο σκίζει
-nick- Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 συγκρίνεις το Μιλάνο με την Αθήνα. :confused: Σε σχέση με καιρο σκίζει Στην ευρωπη το μονο που λειπει ειναι ο καιρος, εδω λειπουν ολα τα αλλα
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Σε σχέση με καιρο σκίζει Ναι εχης δικιο... τις 40αρες της Αθηνας... που να τις δουν εκει περα ~
vastravoud Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δηλαδή τι το ωραίο έχει το Μιλάνο; 3 φορές έχω πάει και δε μου έκανε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση. Η Ιταλία έχει πολλές όμορφες πόλεις, αλλά το Μιλάνο δε μου άρεσε καθόλου. Ως προς τις επαρχίες της Ευρώπης: Συμφωνώ ότι οι επαρχιακές πόλεις της Γερμανίας δίνουν στον κάτοικο ΑΠΕΙΡΩΣ μεγαλύτερες παροχές από τις αντίστοιχες της Ελλάδας, αλλά και πάλι είανι αρκετά "ανώνυμες" για τα δικά μου γούστα. Ακόμα και στα ΧΩΡΙΑ της Γερμανίας δε βλέπεις τόσο εύκολα παρέες στα σπίτια και τις αυλές.
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 συγκρίνεις το Μιλάνο με την Αθήνα. non, δεν συγκρίνω πόλεις. απλώς λεω πως γυρνούσα από το εξωτερικό και την ξαναείδα. έλειπα και ξαναήρθα, πως το λένε. Κοίτα στη Ρώμη ναι τρέχουν σαν λαγοί και μεταξύ μας έχι υποβαθμιστεί πολύ σε σχέση με αυτά που μου λέγαν και αυτά που είδα.Αλλά το Μιλάνο δε νομίζω. Δεν ξέρω, δεν έχω πάει ρώμη ακόμα. Σε όλες τις ιταλικές πόλεις που είδα όμως, είναι χαλαροί. Εκτός αν έχουν τιμόνι, παναγιά βοήθα, πως πάνε έτσι. Γενικά πάντως το μιλάνο αν και όχι άσχημο, τίγκα άχρωμο. Και το ομολογούν όλοι οι μιλανέζοι που γνώρισα.
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μα αυτή είναι η ομορφιά του Μιλάνο .Η λιτότητα.Εχει ενα ωραίο γκρίζο χρώμα.Τι να την κάνω τη Φλωρεντία που δε βλέπεις ουρανό.Σκοτεινιά:evil:
FilipposMD Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Σε λίγο, που στη Βόρεια Ευρώπη θα κάνει τον "καλό" καιρό που κάνει σήμερα στην Αθήνα και η Αθήνα θα γίνει ζεστή σαν το Κάιρο, να δω τι θα μας μείνει να λέμε!
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καθήστε ρε παιδιά φέτος μισές μέρες ήλιο μισές σύννεφα είχε.Και στην τελική χίλιες φορές η βροχα παρά η σπαστική συννεφιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.