Xvipes Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 καλησπέρα.αυτές τις 2 μέρες έχω πρόβλημα με την otenet 2mbit.έχω ουσιαστικά μηδενικό upload(1-2kb/s peak).φίλοι μου με forthnet παίζουν μπάλα. πήρα την otenet τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα κοιτάξουν την γραμμή για θόρυβο,αλλά ακόμα περιμένω. το ερώτημά μου είναι έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα ή φταίει κάτι στο p.c μου,οπότε να το ψάξω εκεί το θέμα...
manicpanic Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Εγω εχω προβλημα με την οτενετ εδω και μια βδομαδα. Παρουσιαζει μεγαλες αυξομειωσεις.Στα 2 Mbps και εγω
Xvipes Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 οκ το πρόβλημα λύθηκε.είχε πρόβλημα το dslam της περιοχής αυτές τις 2 μέρες. p.s λύθηκε το upload,το download είναι κλασικά άθλιο τις ώρες αιχμής,αλλά αυτό το έχουμε συνηθίσει πλέον
Xvipes Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 τελικά @@ εφτιαξέ.ξαναπήρα τον οτε και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το dslam της περιοχής και δεν ξέρουν πότε θα το φτιάξουν... έχουν περάσει 4 μέρες τώρα και έχουν σπάσει τα νεύρα μου... την μια η σύνδεση πάει μπάλα και την άλλη πάω να μιλήσω στο ventrilo και με ακούνε μετά απο 10 λεπτά... πΟΤΕ το μεγαλείο σου...
FocusX Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Το dslam είναι της Τζανακάκη ε; Πονεμένη ιστορία... Τα ίδια κι εγώ
danaos Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Εσείς λέτε για το upload ενώ υπάρχουν ένα σωρό άμοιροι που περιμένουν να τους βάλουν τη γραμμή... Δεν ξέρουν λέει, πότε θα ανοίξουν οι πόρτες...
louben Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Den ξερω για το upload ego shmera exo kai tromaxtiko problhma me to download-komvos kydonias.Kala krasia.
sotstorm7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 panta provlimata stin tzanakaki paides.kala krasia kai stin ugeia tis giati exei kataferei na einai apta xeirotera dslam pou exw dokimasei
kifinas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 upomoni pedia.erxonte ta idioktita Ποια ιδιόκτητα στα Χανιά! Έρχονται οι εναλλακτικοί, ναι μεν με δικά τους dslam, αλλά όλα τα κυκλώματά τους θα περάσουν από τον ΟΤΕ.
Xvipes Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 για τα εναλλακτικά έμαθα ότι έρχονται τον Οκτώμβριο στα Χανιά...άμα είναι να περιμένω τόσο καιρό για να δω internet ας πάω σε isdn. τι χάλια είναι αυτά ρε γμτ...
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 genikos iparxoun diafora provlimatakia auton ton kairo se poles perioxes.ite sixnes aposindeseis ite na min pernoun ip ite provlima me to upload.
louben Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 για τα εναλλακτικά έμαθα ότι έρχονται τον Οκτώμβριο στα Χανιά...άμα είναι να περιμένω τόσο καιρό για να δω internet ας πάω σε isdn.τι χάλια είναι αυτά ρε γμτ... Η Forthnet εβγαλε οτι θα εχει ιδιοκτητο κεντρο τον Οκτωβριο αλλα πολυ αμφιβαλλω. Χθες Φιλος στην Παπαναστασιου με οτενετ 768 δεν μπορουσε να ανοιξει ουτε μια σελιδα προσπαθωντας επι πολλη ωρα.Εγω παλι(κομβος κυδωνιας)χθες πηγαινα μια χαρα σημερα το upload eιναι στο μισο(και το κατεβασμα επισης (με Οτενετ). Εχει καταντησει αηδια πια(Ασχετο το αφιερωμα του RAM-adsl η μεγαλη κοροιδια το διαβασε κανεις? Νομιζω μας αφορα)>
venejo Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δε ξέρω στα δικαστήρια που είμαι γίνεται χαμός. Δεν ξέρω αν υπάγομαι στο dslam της Τζανακάκη αλλά σήμερα ειδικά ούτε να συνδεθεί και όταν τα καταφέρνει το ρούτερ δεν κατεβαίνει byte για byte. To κλασικό που έκανε μέχρι τώρα ήταν κατέβασμα max 40-43κ σε 768, να σταματάει γενικώς το δίκτυο upload/download και ξανά μανά μετά από 10 λεπτο τέταρτο κ.λ.π. Κουνουπιδιανά που ήμουν πριν, κάνανε 3 χρονια να βάλουν dslam αλλα ή καλό βάλανε ή δεν το χιλιοφορτώσανε. Εδώ κάτω τώρα που μετακόμισα κλάφτα χαράλαμπε. Μια ζωή υπομονή κάνουμε...
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Η Forthnet εβγαλε οτι θα εχει ιδιοκτητο κεντρο τον Οκτωβριο αλλα πολυ αμφιβαλλω.Χθες Φιλος στην Παπαναστασιου με οτενετ 768 δεν μπορουσε να ανοιξει ουτε μια σελιδα προσπαθωντας επι πολλη ωρα.Εγω παλι(κομβος κυδωνιας)χθες πηγαινα μια χαρα σημερα το upload eιναι στο μισο(και το κατεβασμα επισης (με Οτενετ). Εχει καταντησει αηδια πια(Ασχετο το αφιερωμα του RAM-adsl η μεγαλη κοροιδια το διαβασε κανεις? Νομιζω μας αφορα)> ipomoni na figoume oloi apo ta dslam tou ote na ta poulisei meta o ote i na ta faei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.