Προς το περιεχόμενο

7800 GS AGP & Vista

filetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την καρτα γραφικων 7800GS AGP και τα Windows Vista Ultimate.Κατεβασα τους προσφατους drivers 158.18 αλλα εχω προβλημα με τα γραφικα στα παιχνιδια των windows( αυτα που εχει μεσα) αλλα και σε αλλα παιχνιδια (far cry-san andreas) ενημερωμενα με τα τελευταια pacth.Γενικα παντως ουτε με το aero δεν εχω προβλημα ουτε με τα ιδια τα windows.

Pentium 4 3Gh-1G ram

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κατεβασα τους καινουργιους drivers (ForceWare Release 162) αλλα το προβλημα παραμενει.Εχω 2 partitions xp kai vista ultimate (32bit και τα 2).Στα xp τελεια ολα.Στα Vista ομως υπαρχει εντονο προβλημα artifacts ακομη και στα παιχνιδια των που εχουν τα Vista.Τι μπορει να φταιει?Με τo aero δεν εχω προβλημα μια χαρα ολα και βγαζω βαθμολογια αξιολογησης 4.2.Ας με βοηθησει οποιος γνωριζει η οποιος εχει την συγκεκριμανη καρτα αν του παρουσιαζει το ιδιο.Help!!!

Pentium 4 3Gh-1G ram-Albatron 7800GS agp

Δημοσ.

Ενας λογος που απο 7800gs,1gbram,amd3000+ πηγα σε νεο συστημα με 8800gtx

ηταν γιατι ακριβως οταν εβαλα τα vista το μηχανημα δεν ειχε ικανοποιητικη αποδοση.

Ναι μεν ετρεχε τα vista αλλα σερνοταν κυριολεκτικα σε πολλαπλες εφαρμογες.

Προσωπικη αποψη,αν δε σκοπευεις για αναβαθμιση μεινε στα xp γιατι οτι και driver να βαλεις τα vista θελουν ram+cpu ποιο γρηγορο απο αυτο που εχεις.

Παντως τα games που αναφερεις δεν ειναι ιδιαιτερα βαρια για να μη τα τρεχει αυτη η καρτα.

Δες τι αλλο εχεις φορτωσει στη μνημη και προσπαθησε να παιξεις με τις ρυθμισεις της.(πχ οταν ετρεχα το fifa07 και εβαζα προεπιλογη το antialising στο φουλ το παιχνιδι σερνοταν,οταν αλλαζα την επιλογη αυτη στην ρυθμιση του βαση της τρεχουσας εφαρμογης ολα οκ.)

Δημοσ.

Φιλε momotis ευχαριστω για την απαντηση αλλα το εκνευριστικο ειναι οτι το κανει και στα παιχνιδια με τις τραπουλες που ενσωματονουν τα Vista.Δηλαδη κατανοω οτι μπορει να ειναι βαρυ το παιχνιδι αλλα να υπαρχει προβλημα και στα υπαρχοντα παιχνιδια των Vista κατι αλλο μπορει να συμβαινει και δεν ξερω τι ειναι.Οχι οτι με νοιαζουν τα παιχνιδια των Vista αλλα βλεπω οτι υπαρχει προβλημα γενικως.Οποιαδηποτε αλλη λυση δεκτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...