christinakion Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ηθικό δίδαγμα... κρατήστε τα αναψυκτικά σας μακριά απο το laptop σας, ευκαιρία να τα κόψετε κι όλας. Εκτός από την δική μας υγεία τελικά βλάπτουν και του laptop μας!
callahan Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Kai pali euxaristw olous gia tis simvoules
Dr_Slump Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Είσαι λίγο άτσαλος δηλαδή και ΞΕΡΕΙΣ οτι θα κάνεις μαλακία και αγοράζεις 2 πληκτρολόγιο??Έχεις αλλάξει πολλά notebook και λες "όταν αγοράζω", λες και το κανεις κάθε μήνα?? Πολλά λευτά ρε παιδι μου....... Όχι αλλά ατυχήματα συμβαίνουν. Ετοιμάζω εργασίες όπου βρίσκομαι και ταξιδεύω συχνά με αεροπλάνο και έχουν δει πολλές καταστροφές τα μάτια μου. Αλλά και με απλή καθημερινή χρήση, σίγουρα υπάρχει ρίσκο. Απρόσεχτες γυναίκες, παιδιά...:???: Όσο για την αλλαγή notebook, κάθε 2 χρόνια επιβάλλεται, ειδικά όσο μεγαλώνουν οι απαιτήσεις των προγραμμάτων της απασχόλησης μου, που ανανεώνονται κάθε χρόνο.
sotirisl Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 πάρε mac! πέρα από την πλάκα ξέρω κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει με την αλλαγή... και μένει και σχετικά κοντά σου, δύο στάσεις με το μετρό μόνο...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δηλαδή αυτό το θεωρείς λύση; :-? Και για να μείνουμε στο θέμα εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Μπορεί να στεγνώσει και αύριο πχ να σου δουλευει μια χαρα... εαν στεγνωσει θα κολλανε τα πληκτρα,ψαξε να βρεις ενα καινουργιο,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.