Προς το περιεχόμενο

Κολυμβητηριο που να μην σε αφηνουν χωρις σκουφακι ;

loclib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε κανα κολυμβητηριο που να σε αφηνουν να κολυμπησεις χωρις σκουφακι για το κεφαλι ;

Η ερωτηση ειναι γιατι στα πιο πολλα στην Αθηνα το σκουφακι ειναι υποχρεωτικο και σχηματιζεται μια γραμμη στο μετωπο απο το μαυρισμα του ηλιου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξερετε κανα κολυμβητηριο που να σε αφηνουν να κολυμπησεις χωρις σκουφακι για το κεφαλι ;

Η ερωτηση ειναι γιατι στα πιο πολλα στην Αθηνα το σκουφακι ειναι υποχρεωτικο και σχηματιζεται μια γραμμη στο μετωπο απο το μαυρισμα του ηλιου.

Θέλω να ελπίζω ότι δεν υπάρχει κανένα κολυμβητήριο που σε αφήνει να κολυμπήσεις χωρίς σκουφάκι.

Ξέρεις, το σκουφάκι δεν είναι για να σου... χαλάει το μαύρισμα αλλά για να κρατιέται η πισίνα καθαρή. Είναι θέμα καθαριότητας και υγιεινής.

Δημοσ.

μονο αν εχεις ξυρισμενο κεφαλι νομιζω σε αφηνουν. παντως και εγω ελπιζω να μην υπαρχει κολυμβητηριο που να σε αφηνει να κολυμπας χωρις σκουφακι.

Δημοσ.

μπορει να βρεις σε κολυμβητηριο γυμναστηριου. αλλα κ εγω θα συμφωνησω

με τα παραπανω οχι σκουφακι= βρομικη πισινα= πιθανες μολυνσεις..

Δημοσ.

Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την γραμμη στο μετωπο.. Είναι όντως υπερβολικα εκνευριστικο κ ασχημο.. Η περιπτωση της κλειστης πισινας δεν ειναι και πολυ καλη λυση (αν και θα διορθωσει το προβλημα).. Είναι πολυ καλυτερα σε ανοιχτο κολυμβητηριο..

Αυτο που κανω εγω για να μειωσω αυτη τη γραμμη ειναι οτι βαζω αντιηλιακο στο προσωπο απο την γραμμη κ κατω πριν μπω στην πισινα (το ξέρω απαγορευεται, αλλα.....), καθομαι το πολυ μια ωρα κ κατι και μετα μολις βγω απο την πισινα κ κανω μπανιο κλπ βαζω παλι αντιηλιακο κ καθομαι κανα μισαωρο στον ηλιο να μαυρισει το κουτελο....

Edit: Συμφωνω ομως οτι το σκουφακι πρεπει να παραμεινει υποχρεωτικό....

Δημοσ.

Κολυμβητήρια που να επιτρέπουν την κολύμβηση χωρίς σκουφάκι κανονικά δεν πρέπει να υπάρχουν.Και αν κάποιος βρει τέτοιο κολημβητήριο ας το σκεφτεί καλλύτερα πριν μπει μέσα.Το να μην φοράνε οι χρήστες της πισίνας σκουφάκι εκτός των άλλων έχει σαν αποτέλεσμα να βουλώνουν από τις τρίχες οι δίοδοι από τις οποίες γίνεται η ανακύκλωση του νερού με αποτέλεσμα η πισίνα να μην διατηρείτα σε καθαρή κατάσταση.

Δημοσ.
Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με την γραμμη στο μετωπο.. Είναι όντως υπερβολικα εκνευριστικο κ ασχημο.. Η περιπτωση της κλειστης πισινας δεν ειναι και πολυ καλη λυση (αν και θα διορθωσει το προβλημα).. Είναι πολυ καλυτερα σε ανοιχτο κολυμβητηριο..

Αυτο που κανω εγω για να μειωσω αυτη τη γραμμη ειναι οτι βαζω αντιηλιακο στο προσωπο απο την γραμμη κ κατω πριν μπω στην πισινα (το ξέρω απαγορευεται, αλλα.....), καθομαι το πολυ μια ωρα κ κατι και μετα μολις βγω απο την πισινα κ κανω μπανιο κλπ βαζω παλι αντιηλιακο κ καθομαι κανα μισαωρο στον ηλιο να μαυρισει το κουτελο....

Edit: Συμφωνω ομως οτι το σκουφακι πρεπει να παραμεινει υποχρεωτικό....

και οι υπολοιποι καταπινουν την χημια του αντιλιηλιακου. τουλαχιστον παρε απο αυτα που δεν βγαινουν με το νερο.

Δημοσ.

...πριν ή μετά την προπόνηση , κάτσε έξω για κανα μισάωρο χωρίς να φοράς το σκουφάκι , όλο και κατι ενδιαφέρον θα έχει εκεί ! :)

Δημοσ.

καλα ισχυει αυτο με τη γραμμη, αλλα μπορεις :

1)Να καθεσαι γενικοτερα στον ηλιο και εκτος κολυμβητηριου

2) Στην πισινα να βαζεις το σκουφι οσο πιο πανω μπορεις, να φαινονται ισα ισα οι πρωτες φυτρες ωστε να τις πιανει κ αυτες ο ηλιος

Αλλιως χωρις σκουφακι η μονη περιπτωση να σε αφησουν ειναι να εχεις γουλι/ξυρισμενο κεφαλι.

Δημοσ.

Και γιατί δεν πας το απόγευμα?που δεν έχει και ήλιο...

Γιατί αν έχεις ξυρισμένο κεφάλι δεν έχει μικρόβια το δέρμα εκει?

• Super Moderators
Δημοσ.
Και γιατί δεν πας το απόγευμα?που δεν έχει και ήλιο...

Γιατί αν έχεις ξυρισμένο κεφάλι δεν έχει μικρόβια το δέρμα εκει?

Με την ίδια λογική, μόνο το κεφάλι έχει μικρόβια; Δεν έχει το υπόλοιπο δέρμα;

Άλλο οι τρίχες, άλλο το δέρμα!

Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι το θέμα οι τρίχες..γιατί δεν έχουμε και στο υπόλοιπο σώμα τρίχες εκτός της κεφαλής?και λογικά πρίν μπείς στην πισίνα κάνεις και ντους πρώτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...