nikp52 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εκπληκτικό κείμενο από το Νίκο Δήhttp://www.ndimou.gr/articledisplay.asp?cat_parent=2&time_id=70&cat_id=2 Η σιωπή του Θεού και η προπαγάνδα της πίστης Η σιωπή του Θεού και η προπαγάνδα της πίστης Εκπληκτικό κείμενο από το Νίκο Δήμου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Nαι για το 1400 στη Μεσαιωνική Ευρώπη.Τη θέση του θεού σήμερα την έχουν παρει οι πολυεθνικές και οι προιστάμενοι μας
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δεν το διαβασα ολο... Αλλά από τα λίγα που διάβασα, λέει ότι ο Θεος σιωπα... Θα προτεινα σε αυτον τον Νικο Δημου να διαβαση την Καινη Διαθηκη... Εκει μπορει να δει τον λογο του Θεου... που μας μιλησε μεσο του Ιησου Χριστου... Ιησους Χριστος = Θεος Λογος = Λογος του Θεου Τωρα οσον αφορα αυτα που λεει για τους εκαστοτε (Ψευτο)πιστους, με βρισκει απολυτα συμφωνο ~
Fan Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Αμάν ρε παιδιά όλο μεταφυσικές ανησυχίες έχετε τώρα τελευταία
1980 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ετσι οπως ειδα το τοπικ νομιζα οτι θα εγραφε " στον πατο ο θεος στην ελλαδα" αλλα δεν ηταν του λευκο.
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω,όμως έχω χρόνο να σχολιάσω το γεγονός οτι οι "πνευματικοί μας πατέρες" πάνε "ταπεινές" κρουαζιέρες και "προσεύχονται" για μας μέσα απ'τα καζίνο. :neutral: Για μένα θεός είναι κάτι που αποκλίνει απ'την εικόνα που θέλουν να μας δώσουν οι θρησκείες γι'αυτόν. ετσι οπως ειδα το τοπικ νομιζα οτι θα εγραφε " στον πατο ο θεος στην ελλαδα" αλλα δεν ηταν του λευκο. ax0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa00ax0xa0 ^^
LL_NEO Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Άλλη μια που**οροή απο το μετρ του είδους Νίκο Δήμου. Καρκίνος. Ουψ ξέχασα έχει ήδη... Μουαχαχαχαχαχα
Spartacos Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 καθε τριημερο νεο νημα για τα απωθημενα? αφηστε το πληκτρολογιο και ιδρυστε κανενα αντιχριστιανικο κλαμπ να τελειωνουμε
The_Judas Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Τι μιλάει και αυτός ο άθεος... θα τα παίρνει από τίποτα πολυεθνικές. Στην πυρά μαζί με τους άλλους αθεο-gay-κουμουνιστές-εβραίους-ανθέλληνες.
Fidelio Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 LL γιατί τα έχεις παρει με τον δήμου; Απο παλιά το θυμάμαι :?:
zazik Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Τι μιλάει και αυτός ο άθεος... θα τα παίρνει από τίποτα πολυεθνικές. Στην πυρά μαζί με τους άλλους αθεο-gay-κουμουνιστές-εβραίους-ανθέλληνες. Καλέστε επειγοντως τον κυριο Lucifer....χρειαζομαστε την Schutzstaffel Το πως τα παίρνω με κάτι τέτιους ψευτοδιανοούμενους ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 [...]Το πως τα παίρνω με κάτι τέτιους ψευτοδιανοούμενους ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τα παίρνεις με ψευτο-διανοούμενος όπως ο Νίκος Δήμου; Μπορείς να μου πεις μερικούς "original" διανοούμενους;
bandito Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τα παίρνεις με ψευτο-διανοούμενος όπως ο Νίκος Δήμου; Μπορείς να μου πεις μερικούς "original" διανοούμενους; Λιακόπουλος;
felikas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω,όμως έχω χρόνο να σχολιάσω το γεγονός οτι οι "πνευματικοί μας πατέρες" πάνε "ταπεινές" κρουαζιέρες και "προσεύχονται" για μας μέσα απ'τα καζίνο. :neutral: Για μένα θεός είναι κάτι που αποκλίνει απ'την εικόνα που θέλουν να μας δώσουν οι θρησκείες γι'αυτόν. ax0xa0x0a0xa0xa0xa0xa0xa0xa00ax0xa0 ^^ Άλλο η θρησκεία και η πίστη και άλλο οι εκπρόσωποί της! Όπως σε όλα τα επαγγέλαμτα (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί για να αναφέρω ενδεικτικά), έτσι και στην εκκλησία, πολλοί είναι διεφθαρμένοι, αλλά υπάρχουν ορισμένοι που επιτελούν σωστά το έργο τους! Σωστός LL_NEO. Τι να μας πει τώρα ο Νίκος - θέλω να καώ στη φωτιά - Δήμου! Τον έχουν διώξει κακειν κακώς από όλα τα εγχώρια έντυπα κ δυστυχώς βρήκε το νετ κ μας πιπιλίζει... Και τι δεν έχει κάνει αυτός, συγγραφέας, φωτογράφος, σχολιαστής, δημοσιογράφος. Άλλοι δεν τα καταφέρνουν σε έναν τομέα, αυτός γ@..ει και δέρνει σε 10? Ρε, μαζέψου ρεεεεεε...._μου τη δίνουν οι τύποι αλά στρουμφο-Δήμου και στρουμφο-Μιχαηλίδιδες!
gus Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Άλλη μια που**οροή απο το μετρ του είδους Νίκο Δήμου. Καρκίνος. Ουψ ξέχασα έχει ήδη... Μουαχαχαχαχαχα Μάλλον εσύ είσαι ο λακαμάς αν το εννοείς αυτό που έγραψες! :evil: Που είναι οι μαλακίες δηλαδή σε αυτά που λέει; Και όχι μόνο εσύ αλλά όλοι που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν. Τουλάχιστον ο άνθρωπος μιλάει με κάποια επιχειρήματα και όχι με εξισώσεις του τύπου: Ιησους Χριστος = Θεος Λογος = Λογος του Θεου Φιλικά μπας και ανοίξετε ποτέ τα στραβά σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.