Vaguras Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Παίδες καλησπέρα!!! Θέλω την βοήθειά σας, ιδιαιτέρως από τους παλιόυς (όχι insomniac παλιούς, αλλά ηλικιακά γενικότερα...:mrgreen:) Ξέρει κάποιος ποια είναι τα 3 Μ (μι);;; Προφανώς είναι τρεις λέξεις χαρακτηριστικές, ίσως και πονηρές, δεν ξέρω. Με ρώτησε ένας 60αρης πάνω στην πλάκα που κάναμε χτες και έχω κολλήσει. Εν τω μεταξύ και κάποιοι άλλοι στην παρέα που είναι γυρω στα 50 με 60 δεν ήξεραν... Ίσως είναι κάτι της πιάτσας, για βοηθήστε....
mitsikas Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 αυτα ειναι τα και να το site τους http://www.3m.com/ :mrgreen:
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ξέρει κάποιος ποια είναι τα 3 Μ (μι);;; Μόλις μπήκα μέσα...
BLISS Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Minnesota Mining and Manufacturing Company Τυχαίνει να το ξέρω, αφού συγγενής μου εργαζόταν εκεί. Αλλά δε βλέπω κάτι το περίεργο... πολλοί δεν ξέρουν τι σημαίνει BMW κι ας οδηγούν ένα... Google & Wikipedia γιατί δεν έψαξες όμως; εδιτ. 3Μ δε σημαίνει τίποτα άλλο... Υπάρχει copyright! xα!
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μ**νι Μαλλι και Μεσον Ηηηηηηηη! Κύριε moderator-ά! Αθυροστομεί!!
Vaguras Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Μ**νι Μαλλι και Μεσον Ευχαριστώ για τη λύση της απορίας!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το σκίζουμε. δεν σεβόμαστε λίγο το χώρο που μας φιλοξενεί; μας είναι δύσκολο να βάλουμε αστεράκι * για να καλύψουμε μια λέξη; όλα φόρα-παρτίδα; κρίμα...
guido Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Παίδες καλησπέρα!!!Θέλω την βοήθειά σας, ιδιαιτέρως από τους παλιόυς (όχι insomniac παλιούς, αλλά ηλικιακά γενικότερα...:mrgreen:) Ξέρει κάποιος ποια είναι τα 3 Μ (μι);;; Προφανώς είναι τρεις λέξεις χαρακτηριστικές, ίσως και πονηρές, δεν ξέρω. Με ρώτησε ένας 60αρης πάνω στην πλάκα που κάναμε χτες και έχω κολλήσει. Εν τω μεταξύ και κάποιοι άλλοι στην παρέα που είναι γυρω στα 50 με 60 δεν ήξεραν... Ίσως είναι κάτι της πιάτσας, για βοηθήστε.... εγώ το έχω ακούσει ως Μπαοκ Μπυρα Μ****α
kirimis Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το σκίζουμε. δεν σεβόμαστε λίγο το χώρο που μας φιλοξενεί; μας είναι δύσκολο να βάλουμε αστεράκι * για να καλύψουμε μια λέξη; όλα φόρα-παρτίδα; κρίμα... Ναι μωρε... μας επιασαν οι ντροπες τωρα... λες και προσβληθηκε κανεις. Κρυβομαστε τωρα πισω απο το δαχτυλο μας... Ελεος...
Harkon Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 προσβλήθηκα εγώ και ας μη τα πρόλαβα "ακάλυπτα" έλεος πια!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Ναι μωρε... μας επιασαν οι ντροπες τωρα... λες και προσβληθηκε κανεις. Κρυβομαστε τωρα πισω απο το δαχτυλο μας... Ελεος... Μας συγχωρείς πολύ που προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο. :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.