Προς το περιεχόμενο

θήκη σκληρού

members

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
επειδη ειναι USB 2.0 μηπως δν επαρκει η τροφοδοσια...Δν ξερω σιγουρα παντως ν σ πω...

Μα ουτως η αλλος παιρνει μετασχηματιστη...

Το ιδιο ερωτημα ειχε γινει αρκετο καιρο αλλα δεν ειχε απαντηθει.

Δεν εχεις κανενα προχειρο σκληρο πανω απο 120gb να το δοκιμασεις?

Δημοσ.

Σε κουτί είχα βάλει έναν <<Θαλάσσια Πύλη>> 320GB.

Δεν τον αναγνώριζε με τίποτα,και σε κάποια στιγμή(την ίδια μέρα που τον πήρα)ο δίσκος σταμάτησε να λειτουργεί.

Στο <<Πλαίσιο>> μου είπαν ότι έφταιγε το κουτί που δεν μπορούσε να υποστηρίξει τόσο μεγάλο δίσκο..

Δημοσ.

το τροφοδοτικό του είναι 34W, θα αντέξει 500άρη σκληρό?

μόνο η τροφοδοσία είναι το πρόβλημα?

Δημοσ.
dn 3erw na sou pw..Mporei apo thn allh o 500arhs na exeis megaluteres apaithseis apo thn IDE 8ura..tis opoies h USB dn mporei na kaluyei...

Αφου η ταχυτητα μεταγωγης θεωρητικα ειναι ιδια...

Λογικα καποιο σκαλωμα θα τρωει η πλακετα (ide->usb) που εχει μεσα η θηκη.

το τροφοδοτικό του είναι 34W, θα αντέξει 500άρη σκληρό?

μόνο η τροφοδοσία είναι το πρόβλημα?

Σε site που υπολογιζει τα watt παρολο που εχει αρκετες παραμετρους δεν εχει ξεχωριστη με βαση την χωρητικοτητα οποτε θα υποθεσω πως λογικα εαν η καταναλωση δεν ειναι ακριβως ιδια θα ειναι σιγουρα παραπλησια...

Δημοσ.

Εγω εχω βαλει 250gbWD σε κουτι και όλα δουλευουν οκ.To εχω δοκιμασει σε διαφορετικα κουτια και σε ολα με 100% επιτυχια.Με χωρητικοτητες 320 ,500 δεν εχω εμπειρια να σας πω

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι να βάλω 250άρη, 320άρη ή 400άρη σε ένα κουτί αλλά να τα βάλω σε κουτί που λέει στις προδιαγραφές του ότι υποστηρίζει μέχρι 120!!!! Και εγώ έχω ένα 320άρη και ένα 400άρη σε κουτιά που υποστηρίζουν όμως μέχρι 400 οπότε δεν έχω υπερβεί τις προδιαγραφές. Αυτές οι προδιαγραφές μπορούμε να τις υπερβούμε χωρίς πρόβλημα;;;

Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι θέμα κατανάλωσης ή τροφοδοσίας αλλά έγκειται στον controller του κουτιού που μπορεί να διαχειριστεί μέχρι Χ δεδομένα στον δίσκο. Πάντως εγώ δεν είμαι διαθετημένος να ρισκάρω την ακεραιότητα των δεδομένων μου!!!! Άμα θέλω μεγαλύτερο δίσκο καλύτερα να αγοράσω καινούργιο κουτί που να τον υποστηρίζει πλήρως για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...