Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell: Conviction

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αχ, έπρεπε να βγει α λα Assassin's Creed όπως έλεγαν στα πρώτα previews να είναι κρύψιμο στο πλήθος και καρεκλίδια μόνο, να δω τί θα λέγατε πάλι. :P

• Απαντ. 269
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω το τελειωσα παιδες, σε χβοχ, και μπορω να πω οτι ηταν πολυ ωραιο. Εχω παιξει και τα παλια, ενταξει ειναι διαφορετικο, αλλα το παιχνιδι λεει... Απλα το μειον για μενα ειναι η διαρκεια, καθως ειναι ΠΟΛΥ μικρο.

Δημοσ.
Αχ, έπρεπε να βγει α λα Assassin's Creed όπως έλεγαν στα πρώτα previews να είναι κρύψιμο στο πλήθος και καρεκλίδια μόνο, να δω τί θα λέγατε πάλι. :P

Αναπολώ τον μουσάτο/μακρυμάλλη Sam που είχαν παρουσιάσει τότε. Είχε ωραίες ιδέες :-(

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1591126&postcount=14

αν ηταν ετσι τοτε θα μιλαγαμε για παιχνιδαρα (ακομα και εγω που δνε παιζω stealth ειχα μεινει αφωνος)

τωρα αλλη μια απο τα ιδια

απο το κακο στο χειροτερο παμε, μια το drm,μια η ubi και το warfail...

Δημοσ.
Οπως και οι τρεις τελευταιοι τιτλοι της UBI, ετσι και αυτο, εχει DRM....

Λετε να αργησουν να το ...... ?

Σίγουρα θα αργήσει, αλλά θα πάρει πιο λίγο χρόνο αποτι το assassin's creed

Δημοσ.
Οπως και οι τρεις τελευταιοι τιτλοι της UBI, ετσι και αυτο, εχει DRM....

Λετε να αργησουν να το ...... ?

Μωρέ εφόσων πήρε ο Δι....ος! το Αssassin's δεν θα αργήσουν να το ξεκοκαλίσουν κι αυτό,

τώρα που ξέρουν τον δρόμο!

Δημοσ.
Πρώτες πληροφορίες λένε για τραγικό performance ακόμα και σε high-end συστήματα. Με τις υγείες μας :o

Ωραιοτατα.... :-(

Δημοσ.

Σε I7 (στα 4.0Ghz) με GTX280 τρέχει στα 60fps (ε από κακού να μην έτρεχε με 60fps σε I7 :P).

Το θέμα είναι τι γίνεται με όλους τους υπόλοιπους quadcores/dualcores. Αν χρειάζεσαι I7 για παιχνίδι της Unreal 2.5 engine τότε πολύ απλά, δεν έχει γίνει καθόλου optimization. Anyway, κρατάω μια πισινή μέχρι να το τεστάρω και ήδη στο Steam έχει γίνει διαθέσιμο ένα μικρό patch για την έκδοση 1.01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...