zazik Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ετοιμάστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια. Οριστικά οι εκλογές στις 30 Σεπτεμβριου.... Και εγώ που έλεγα να με κατεβάσει κανα κόμα από Αγγλία :( Τώρα που.... ΥΓ : δεν ξέρω για σας , δεν είμαι με κανένα κόμα,αλλά ΠΑΝΤΑ γούσταρα τις εκλογές και το όλο κλίμα....
morpheas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ-ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ:twisted: !!! ΠΑΛΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ:twisted: !!!
nilhill Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 υπάρχει καμμία επίσημη πληροφορία ή έτσι το είπες για να περάσει η ώρα?
fireflies Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 ^ Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Κι επίσης, να προσθέσω ότι δεν υπάρχουν εκλογικά βιβλιάρια.
zazik Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το είπανε στον alpha.....είπανε είτε 23 ή 30 Σεπτεμβριου.....με επικρατέστερη τις 30...
Mithrantir Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 το είπανε στον alpha.....είπανε είτε 23 ή 30 Σεπτεμβριου.....με επικρατέστερη τις30... Όταν λες το είπε το Alpha, εννοείς οτι το είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και το έδειξαν στο Alpha ή είναι άλλο ένα κλασσικό σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες κτλ κτλ φούμαρα. Το Alpha απ' όσο γνωρίζω δεν είναι κυβέρνηση.
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Το Alpha απ' όσο γνωρίζω δεν είναι κυβέρνηση. E, χμ, ναι, χμ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Ετοιμάστε τα εκλογικά σας βιβλιάρια.Οριστικά οι εκλογές στις 30 Σεπτεμβριου.... Και εγώ που έλεγα να με κατεβάσει κανα κόμα από Αγγλία :( Τώρα που.... ΥΓ : δεν ξέρω για σας , δεν είμαι με κανένα κόμα,αλλά ΠΑΝΤΑ γούσταρα τις εκλογές και το όλο κλίμα.... 1. Μην γράφετε ανακρίβειες, ό,τι σας είπε η μάνα του κολλητού της αδερφής του γκόμενού σας, ό,τι ακούσατε από τυχάρπαστους. Δεν μας ενδιαφέρει! :twisted: 2. Από τους Συμπληρωματικούς Κανόνες για την ενότητα Μπλα-Μπλα: 4. Απαγορεύονται αυστηρά αμιγώς πολιτικές συζητήσεις και κομματικές αντιπαραθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.