Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι ο βασικός μισθός που πρέπει να παίρνει ένας εξωτερικός πωλητής δεδομένου ότι αμοίβεται και με bonus? Παίζει να εργαστώ σε μια εταιρία και θα θελα να μάθω.

Ευχαριστώ εκ των προτέτων!

Δημοσ.

Γεια σου , δεν υπαρχει βασικος μισθος σε πωλητες δεδομενου οτι παιρνουν παραπανω απο τον επισημο μισθο που δινει κρατος δηλαδη περιπου 600 ευρω. Αλλα προσεξε τα bonus πολοι το λενε αλλα δεν τα δινουν οι υπαρχουν στοχοι τοσο ψηλα που για νατους φτασεις ειναι σχεδον αδυνατο.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχει μια εβδομάδα που έπιασα αντίστοιχη δουλειά χωρίς καμιά προηγούμενη πείρα κλπ και μου είπαν για 800καθαρά.Αλλά από εκεί και πέρα να πω την αλήθεια δε ξέρω τι παίζει.Όποιος κάνει κάτι αντίστοιχο ας μας πει τα υπέρ και τα κατά.Όχι τόσο μισθολογικά αλλά για ώρες εργασίας δυσκολίες κλπ.Κάθε πληροφορία θα είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μια φόρμουλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεπεραστούν τυπικά οι βασικοί μισθοί κλπ είναι να μην είσαι εργαζόμενος (δηλαδή μισθωτός) στην εταιρεία αλλά εξωτερικός συνεργάτης που αμοίβεται με ποσοστά (όχι στάνταρ μισθός), κόβεις δελτία παροχής υπηρεσιών κλπ κλπ.

Αν παίζει αυτό το σενάριο τότε μπορείς νόμιμα να παίρνεις από 1 εώς 1.000.000 ευρώ (μάλλον προς το 1), δεν υπάρχουν δώρα, αποζημιώσεις, άδειες κλπ κλπ. Από την άλλη οι "τυπικές" υποχρεώσεις σου προς την εταιρεία είναι λιγότερες, δεν υπάρχει πχ τυπικό ωράριο, προϋστάμενος, συγκεκριμένος χώρος εργασίας κλπ κλπ.

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλήσπέρα,

Ίσως να μην είναι το πιο κατάλληλο thread για να κάνω post αυτήν την ερώτηση.

Είμαι στην διαδικασία έναρξης μιας start up εταιρίας υπηρεσιών internet. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει με το να με πληροφορήσει για το που μπορεί να απευθυνθεί κάποιος όπως στη περίπτωση μου προκειμένου να βρει πιθανούς εξωτερικούς πωλητές για τις υπηρεσίες που παρέχω ? Μέχρι στιγμής μου είναι πολύ δύσκολο μέσω των ελληνικών job finder websites που υπάρχουν διαθέσημα.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...