Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

to paixnidaki to exo gia pc.pleon distixos an kai eimai poromenos apo tote pou kikloforise me apogoiteyei...kamia ekseliksi sxedon ligo beltiomena ta grafika(oi fatses kirios).apo ekei kai pera apelpistika grigoro kai eykolo.den sizitao gia onomata paixton omadon emfaniseis ktl ekei i konami exei parei diazigio pro...polou.pleon to fifa einai pio elkistiko oxi mono sta menu kai sta grafika ekei itan panta kalitero.einai kai sto gameplay pio argo kai ethistiko.thelo na do kai tin pliri ekdosi sto 360 alla an krino apo to demo pano kato ta idia.an den beltiothei amesa se pollous tomeis tha katantisi san kati podosfairakia tou amiga kai tou sega saturn.ayta

Δημοσ.

Kirdou χαλάρωσε παικταρά μου,βγήκε ένα Pro που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας,αλλά όσο χάλια κ να έχει γίνει κάτι ΠΑΝΤΑ υπάρχει τρόπος να καθαριστεί;)!10 χρόνια Pro παίζαμε όλοι...Μην κλείνουμε τα μάτια ξαφνίκα κ μηδενίζουμε τα πάντα!!Το PES 2008 είναι μπροστά από το FIFA απλά πλέον η απόσταση έχει μικρύνει...Θέλει να τρέξει μερικά χιλιόμετρα στο χόρτο ακόμα για να γίνει PRO!

σ.σ Μπορείς να αμυνθείς καλά,αρκεί την ωρα που μαρκάρεις να μην πατάς το Τρέξιμο συνέχεια ;);)!Σ'ενα ματς με φίλο μου(νιώθει απο PES) είχε τον Messi στα πάνω του κ δεν πήρε ανάσα!!

σ.σ 2 Seabass δώσε στο Ps3 αυτό που του αξίζει γιατί θα πέσει κράξιμο από άνωθεν...Ξερεις εσύ!!Όπου άνωθεν βλέπε SONY :devil:

Είχες 2 μήνες να διορθώσεις το ανεκδιήγητο κόλλημα,που σε ξάφνιασε κιόλας!!!Το νου σου στο W.E 2008!K όπως λένε οι Πατρινοί...Pro-σεχε μην γίνεις Μινάρας κ πάλι με αυτά που μας υπόσχεσαι κ αυτά που βλέπουν τελικά τα ματάκια μας!!

Δημοσ.

kala re pedia einai pio kalitero to ps2 apo ps3 to dokimasa poli malakia to oreo pou exei einai otimporis na exeis apo8ikeytiko xoro xoris memori mono ayto kata ta alla malakia gia mena den 3ero ti gnomi exoun i alli ti lete kai esis

Δημοσ.
Kirdou χαλάρωσε παικταρά μου,βγήκε ένα Pro που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας,αλλά όσο χάλια κ να έχει γίνει κάτι ΠΑΝΤΑ υπάρχει τρόπος να καθαριστεί;)!10 χρόνια Pro παίζαμε όλοι...Μην κλείνουμε τα μάτια ξαφνίκα κ μηδενίζουμε τα πάντα!!Το PES 2008 είναι μπροστά από το FIFA απλά πλέον η απόσταση έχει μικρύνει...Θέλει να τρέξει μερικά χιλιόμετρα στο χόρτο ακόμα για να γίνει PRO!

σ.σ Μπορείς να αμυνθείς καλά,αρκεί την ωρα που μαρκάρεις να μην πατάς το Τρέξιμο συνέχεια ;);)!Σ'ενα ματς με φίλο μου(νιώθει απο PES) είχε τον Messi στα πάνω του κ δεν πήρε ανάσα!!

σ.σ 2 Seabass δώσε στο Ps3 αυτό που του αξίζει γιατί θα πέσει κράξιμο από άνωθεν...Ξερεις εσύ!!Όπου άνωθεν βλέπε SONY :devil:

Είχες 2 μήνες να διορθώσεις το ανεκδιήγητο κόλλημα,που σε ξάφνιασε κιόλας!!!Το νου σου στο W.E 2008!K όπως λένε οι Πατρινοί...Pro-σεχε μην γίνεις Μινάρας κ πάλι με αυτά που μας υπόσχεσαι κ αυτά που βλέπουν τελικά τα ματάκια μας!!

mallon mono sta matia sou einai mprosta to PES...

Δημοσ.
K όπως λένε οι Πατρινοί...Pro-σεχε μην γίνεις Μινάρας [...]

Μου αρέσει που έβαλες και το Μ με κεφαλαίο...Τι να σε πω... :mrgreen:

Δημοσ.

Οσο και να το κατηγορουμε το παιχνιδι.. το παιζουμε κ συνεχιζουμε να το λιωνουμε! ;) Μην αγχωνεστε παιδες... Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την στιγμη που η ομαδα μου (Ιντερ) συνεχιζει να γ...ει με τον τσατσο ιμπραιμοβιτς κ την παρεα του :) :) :)

Δημοσ.
Οσο και να το κατηγορουμε το παιχνιδι.. το παιζουμε κ συνεχιζουμε να το λιωνουμε! ;) Μην αγχωνεστε παιδες... Εγω ειμαι ικανοποιημενος απο την στιγμη που η ομαδα μου (Ιντερ) συνεχιζει να γ...ει με τον τσατσο ιμπραιμοβιτς κ την παρεα του :) :) :)

Ωχ... Αυτό το bug με την Inter δε διορθώθηκε ακόμα? :-) :-)

Δημοσ.

Παιδια η παικτουρα μου δεν σπρωχνεται!!! Χα χα χα χα χα... ο αντριανο εχει 99 σουτ... ο βιειρα ειναι πολυ καλυτερος και ο πρωταθλητης Γιαννης παραμενει στον θρονο του.. Φυσικα υπαρχει ενα αλλο καινουργιο bug φετος που λεγεται BARCELONA.. ;)

Δημοσ.

Έβγαλα όλα τα settings off στο screen settings (πίνακα σκορ, ονόματα, χρόνος κλπ), έβγαλα entrance scene, stadium effects, έβγαλα περιγραφή, έβγαλα μουσική.

Όλα αυτά για να μπορέσω να παίξω στην wide camera φυσιολογικά!

Ξεκινάω το παιχνίδι, βάζω wide camera, και τα απίστευτα κολλήματα είναι πάλι εκεί...Κατάντια στο ps3 φίλοι μου. Ότι και να μου λέτε άλλο είναι ********. Την αλήθεια την βλέπω.

Πωλείται όπως είναι 2 μέρες αχρησιμοποίητο το παιχνίδι παιδιά. 60 ευρώ όποιος το θέλει...

Ελπίζω το we2008 να είναι καλύτερο αλλά δεν το βλέπω...

Όποιος λέει ότι το παιχνίδι δεν κολλάει, ψεύδεται είτε παίζει στην normal long cam και δεν το βλέπει

Δημοσ.
mallon mono sta matia sou einai mprosta to PES...

+1.Απο το pro στο fifa μετακομισα φετος και ευτυχως δικαιωθηκα απ'οτι φαινεται για την επιλογη μου.Πραγματικα,το να φτασει η ΕΑ την Κοναμι καποια στιγμη στο ποδοσφαιρακι δεν το περιμενα ποτε συκρινοντας τις παλιοτερες εκδοσεις.Τοσο στασιμη ειναι πια η Κοναμι σ'αυτον τον τομεα.

Δημοσ.
+1.Απο το pro στο fifa μετακομισα φετος και ευτυχως δικαιωθηκα απ'οτι φαινεται για την επιλογη μου.Πραγματικα,το να φτασει η ΕΑ την Κοναμι καποια στιγμη στο ποδοσφαιρακι δεν το περιμενα ποτε συκρινοντας τις παλιοτερες εκδοσεις.Τοσο στασιμη ειναι πια η Κοναμι σ'αυτον τον τομεα.

Ναι φιλε και εγω το ιδιο σκεφτομαι.Ειλικρινα δεν περιμενα ποτε οτι θα καταφερνανε να ξεπερασουνε το προ διοτι μια ζωη ειχανε μουφα gameplay.Τρομερη αλλαγη φετος.Τελικα αν το σκεφτει κανεις το προ ητανε μακραν μπροστα οχι μονο επιδη ητανε πολυ καλο αλλα και εοιδη ητανε πολυ μαπα το φιφα.Φετος που εγεινε παρα πολυ καλο το φιφα φανηκε η στασιμοτητα της κοναμι τοσων ετων αλλα οι αδυναμιες του παιχνιδιου σε πολλους τομεις τις οπιες ξεπερνουσαμε ολοι και το λιωναμε διοτι δεν υπηρχε κατι αξιολογο απο την ΕΑ που εβγαζε μεγαλες πατατες.Να πως αλλαζουν οι καιροι

Δημοσ.

Το συμπερασμα που βγαινει φετος ειναι οτι το

fifa ξεπερασε το pes 2008!Και αυτο το ισχυριζεται

η πλειοψηφεια των οπαδων του pes!Κανεις μας δεν επαιζε fifa τα προηγουμενα χρονια!Το Pes τα

τελευταια χρονια μας απογοητευε που δεν

εξελιχθηκε.Αυτο το εκμεταλευτηκε και με το

παραπανω φετος η ΕΑ!Μη ψαχνουμε δικαιολογιες!

Ουτε ο ιδιος ο Seabass δεν μπορει να τις δωσει!

Απλα θα περιμενουμε του χρονου, μηπως εκει στη

konami βαλουνε μυαλο μετα απ αυτο!Μεχρι τοτε ομως δε θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια!Το fifa

ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι απλα ειναι και η πιο

συγχρονη!Δεν θα κατεβασω απ το παταρι το ps2,

να παιξω το pes 6 η το φετινο!Δεν ειμαι στραβοξυλο....

Δημοσ.
Το συμπερασμα που βγαινει φετος ειναι οτι το

fifa ξεπερασε το pes 2008!Και αυτο το ισχυριζεται

η πλειοψηφεια των οπαδων του pes!Κανεις μας δεν επαιζε fifa τα προηγουμενα χρονια!Το Pes τα

τελευταια χρονια μας απογοητευε που δεν

εξελιχθηκε.Αυτο το εκμεταλευτηκε και με το

παραπανω φετος η ΕΑ!Μη ψαχνουμε δικαιολογιες!

Ουτε ο ιδιος ο Seabass δεν μπορει να τις δωσει!

Απλα θα περιμενουμε του χρονου, μηπως εκει στη

konami βαλουνε μυαλο μετα απ αυτο!Μεχρι τοτε ομως δε θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια!Το fifa

ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι απλα ειναι και η πιο

συγχρονη!Δεν θα κατεβασω απ το παταρι το ps2,

να παιξω το pes 6 η το φετινο!Δεν ειμαι στραβοξυλο....

Το Φιφα 08 έιναι το καλύτερο simulation ποδοσφαιράκι που υπάρχει την δεδομένη στιγμη.

Tα επιχειρήματα είναι πολλά!

Οποιοδήποτε πει το αντίθετο είναι.... νινί! :lol:

:-D

(δεν ειρωνεύομαι το μήνυμα παραπάνω σοβαρά μιλάω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...