Προς το περιεχόμενο

The official *Pro Evolution Soccer 2008* topic || Next-gen version ( PS3/X360 )

Blackjim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στγν πρώτη πρόταση ήμουν σίγουρος ότι κάνει πλάκα...

18 GB BLUE-RAY DISC ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ

Αλλά μετά κατάλαβα.

Δημοσ.

SORRY ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ PS3.

Για την ωρα οσοι δεν εχουν Ps3 εχουν και παιζουν το Demo μεχρι να βγει και να ερθουν οι συγκρισεις!

Τωρα οσοι εχουν μονο PS3 παιζουν @@ τους!

Δημοσ.
θΑ ΕΚΑΝΑ UPLOAD 70 MB ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1.41'' ΤΟ TRAILER PES2008 ΓΙΑ PS3 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΟΚΟΥ ΠΛΑΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑ PC TO PS3 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΞΑΡΓΑΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ 5 PS3 ΜΑΖΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑΛΕΩ...

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ...

Καταρχην μην γραφεις κεφαλαια δεν ειναι κανενας κουφος εδω περα ! Ασχετα αν οι περισσοτεροι δεν θελουν να ακουν τι τους λες!

Ακου μαγκα λιγο μιας και δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα!

Ανετα μπορει να φτασει ενα PC τα γραφικα του Ps3 ειδικα στο Pes 08! ομως εχουν χαμηλωσει τις απαιτησεις του παιχνιδιου οπως εχει γινει και με το Fifa και με το οτι εμπορικο παιχνιδι κυκλοφορει ετσι ωστε να το τρεχουν πολλοι υπολογιστες και οχι ενα 5 % απο τους χρηστες !

Δημοσ.
ΑΜΑ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... 13 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ

Ο υπνος στο στρατο ελεγαν μειωνει την θητεια !

Αντε τραβα για νανακια να γινουν 12 οι μερες!

Δημοσ.

6 μέρες..όπως είπα και πρίν..και μην αρχίζετε πάλι..έχει καταντήσει βαρετό..και αστείο..18gb..25 ευρω διαφορά στην τιμή του παιχνιδιού?δεν ξέρω..περίεργο μου ακούγεται..

Δημοσ.

Δεν το λήγεις λέω εγώ, μας πήρες τα αυτιά με τις φωνές σου. Μην του πάτε κόντρα, πείτε του ότι έχει δίκιο μπας και το βουλώσει.

Δημοσ.
ΑΑΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ

Όροι Χρήσης του Insomnia Forum

3. Μερικοί γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:

* α. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του [...] η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκάλεσει παρεξηγήσεις.

Θα σε παρακαλούσα να συμμορφωθείς.

Μπορείς να πεις ότι @@διά θες,απλώς πες την χαμηλόφωνα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ωτοασπίδες, διέγραψα κάποια μηνύματα που δεν μπορούσα να διαβάσω. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...