Προς το περιεχόμενο

Champions League Final 2007

geovard

Ποιός λέτε να το πάρει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιός λέτε να το πάρει;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έβλεπες το ίδιο match? σαφώς καλύτερη η Λίβερπουλ...

Σε τι; Σε φάσεις ας πούμε;

Πολύ το χάρηκα πάντως. Τρεις αγγλικές ομάδες στα ημιτελικά, κλαίνε τελικά οι κοκκινοκώληδες. Μπας και σκάσουν και όλοι οι αγγλόφιλοι οι έλληνες δημοσιογράφοι.

Δημοσ.

σε ευχαριστω φιλιππο. σε ευχαριστω κακα. σε ευχαριστω παολο και νεστα. σας ευχαριστω ολους. κοκκινοκωλοι πισω στο κολονησο σας.

milan milan solo con teeeeee

milan milan sempre per teeeeeee

Δημοσ.
Πολύ το χάρηκα πάντως. Τρεις αγγλικές ομάδες στα ημιτελικά, κλαίνε τελικά οι κοκκινοκώληδες.

Χαχαχαχα!!!! +1000

Μπας και σκάσουν και όλοι οι αγγλόφιλοι οι έλληνες δημοσιογράφοι.

Ναι...Ακόμα και στο τελευταίο λεπτό ο βρωμόστομος έλεγε οτι όλα παίζονται... Τι κατάρες του έχω ρίξει... Το 1/10 αν πιάσει, αυτός είναι να αυτοκτονήσει! :twisted:

Δημοσ.
Χαχαχαχα!!!! +1000

Ναι...Ακόμα και στο τελευταίο λεπτό ο βρωμόστομος έλεγε οτι όλα παίζονται... Τι κατάρες του έχω ρίξει... Το 1/10 αν πιάσει, αυτός είναι να αυτοκτονήσει! :twisted:

ίσως επειδή στον προήγουμενο τελικό που συναντήθηκε η Μίλαν με τη Λίβερπουλ η πρώτη έφαγε.....

Δημοσ.

Δεν είμαι λιβερπουλ αλλα ούτε και μιλαν.Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι κουτσοί ιταλοί πίραν το 7ο champions league η για να το θέσω καλύτερα κουτσάμπιονς λινγκ, αφού κέρδισαν οι κουτσοί.Κοιτάξτε ομάδες που πήγανε στον τελικό και μείνανε εκτός η μπαρτσα με την μαντσεστερ.γιαυτό η καινούρια ονομασία κουτσάμπινς λινγκ ταιριάζει γάντι.

Δημοσ.
Δεν είμαι λιβερπουλ αλλα ούτε και μιλαν.Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι κουτσοί ιταλοί πίραν το 7ο champions league η για να το θέσω καλύτερα κουτσάμπιονς λινγκ, αφού κέρδισαν οι κουτσοί.Κοιτάξτε ομάδες που πήγανε στον τελικό και μείνανε εκτός η μπαρτσα με την μαντσεστερ.γιαυτό η καινούρια ονομασία κουτσάμπινς λινγκ ταιριάζει γάντι.

Φαντάσου κουτσοί που είναι της Μάντσεστερ για να φάνε 3 μπαλάκια από τους κουτσούς της Μίλαν. Ειδικά εκείνο το κουτσάλογο ο Κακά δε βλέπεται. Έτσι που τον λένε, τι περιμένεις θα μου πεις...

Μονο εμενα δεν αρεσε η απονομη ??! :???:

Αηδία, μαζί με την κάλυψή της.

Δημοσ.

1. Για μοναδικη φορα στην ζωη μου συμφωνω με Σωτηρακοπουλο.Αντρεα Πιρλο.Αυτο τον παικτη παντα τον γουσταρα γιατι κανει τα παντα καλα.Ο Κακα πχ τρελη παικτουρα, εβγαλε μαγικη πασα στο 2ο αλλα γενικα λιγα.Ο Ζεεντορφ με τον Γκατουζο το ιδιο.ΓΕΝΙΚΑ ο Πιρλο παιζει μπρος πισω αρα ειναι παντα χρησιμος.Πχ ο Ινζαγκι ή ο Γκατουζο αν δεν σκοραρουν ή κοψουν αντιστοιχα ειναι αχρηστοι.Ομως ο Πιρλο αν δεν του βγει η πασα θα κοψει, αν τον περνανε θα σκοραρει, γενικα καπου θα βοηθησει

2. Το κακο ειναι οτι ολο και πιο συχνα βλεπουμε να πηγαινουν τελικο ομαδες που ειναι 2ης ταχυτητας.Οπως εδω. Το προβλημα ειναι τα ΤΡΑΓΙΚΑ πολλα παιχνιδια που δινουν οι μεγαλες Ευρωπαικες ομαδες. Οι παικτες θα κλασουν.Πχ η Μαντσεστερ μπορουσε αλλα ήξερε πως δεν εχει το βαθος παικτων να αλλαζει 11αδες. Επομενως,οχι οτι δεν παλεψε, αλλα καπου εκλασε με Μιλαν διοτι πολυ σωστα πιστευω εριξε περισσοτερο βαρος στο πιο εφικτο σαν στοχο, πρωταθλημα(πχ δεν προστατευσε παικτες και ετσι ΤΛ παιζαμε με τον Χαινζε κεντρικο αμυντικο) ενω η Μιλαν και η Λιβερπουλ ειχαν μονο το ΤΛ να στοχευσουν.Ή θα μειωσουν παιχνιδια Ή θα αφησουν,οπως ειχε πει ο Πετιτ, τα αναβολικα.Αλλιως θα βλεπουμε ολο και πιο συχνα τιποτα Βαλενθια-Αρσεναλ ή τιποτα Σεβιλλη-Μιλαν.

Δημοσ.
Φαντάσου κουτσοί που είναι της Μάντσεστερ για να φάνε 3 μπαλάκια από τους κουτσούς της Μίλαν. Ειδικά εκείνο το κουτσάλογο ο Κακά δε βλέπεται. Έτσι που τον λένε, τι περιμένεις θα μου πεις...

Αν εσένα σου άρεσε το ποδόσφαιρο της Μίλαν τότε πάο πάσο.Οχι μόνο στον τελικό αλλά και γενικά μέχρι τώρα.Εκτός απο κακά και πίρλο όλοι οι άλλοι είναι ξυλοκόποι.

anyway θέμα γούστου και προτιμήσεων.Αν και το ξαναλέω δεν είμαι ούτε με άγλλους ούτε με ιταλούς.

Ισπανία μια ζωή.

Δημοσ.
[...] Αλλιως θα βλεπουμε ολο και πιο συχνα τιποτα Βαλενθια-Αρσεναλ ή τιποτα Σεβιλλη-Μιλαν.

Πάντως την Σεβίλλη τη βλέπω τελικό του χρόνου..... ;)

Δημοσ.

Η απονομή?Μιά χαρά ήταν.Ήταν μίξη από το παρελθόν καί το σήμερα.Απονομή μπροστά από τούς επίσημους, καί πανηγυρισμοί μετά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Ήταν λέει απάιτηση τού Μισέλ Πλατινί να γίνει έτσι.

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται λίγο ψωνίστικο αυτό με την απονομή στους επισήμους. Για να τους δείχνει κι αυτούς η κάμερα. Βέβαια, την ελληνική τηλεόραση δεν την ξεπερνάει κανείς. Ήταν εκατοντάδες προσωπικότητες στο γήπεδο και στην αρχή έκαναν κοντινά στον πρόεδρο της ΕΡΤ! Πόσο γλειφτρόνι πρέπει να'σαι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

1) Η απονομή μου έσπασε τα νεύρα όπως μου τα είχε σπάσει και στον τελικό του UEFA. Μου φαίνεται τρελή βλακεία από πλευρά Πλατινί. Δε θέλουμε ρε Μισέλ να ασχοληθούμε άλλο μαζί σου! Τώρα παίζουν άλλοι μπάλα. Βάλτους στο κέντρο να τους βλέπουν όλοι. Ποιος γουστάρει να βλέπει τους επίσημους, δεν κατάλαβα... Ξενερώνω και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να πάρει η ΑΕΛ Champions League (καλά, όχι σε 2 χρόνια, σε 5...εμ... ναι) και θα γίνει έτσι ηλίθια η απονομή. Ευτυχώς που απ' ότι φαίνεται δε κινδυνεύουμε από κάτι τέτοιο...

2) Η άμυνα της Μίλαν είναι πολύ καλή, όπως και οι περισσότερες ιταλικές. Ποια είναι τα ατού της Μίλαν στην επίθεση; Η διαφορετική ποιότητα των παιχτών της και οι ξεχωριστές δυνατότητες τους. Ας πιάσουμε μερικούς από αυτούς.

Κακά: παίχτης που αν του βρεθεί η μπάλα στο σωστό σημείο και με χώρο, είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Αν αυτό σε ένα παιχνίδι συμβεί 2 φορές, είναι ικανός να κάνει δύο φορές τη ζημιά κτλ κτλ. Όσο μια ομάδα έχει έναν τέτοιο παίχτη, δε μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Πίρλο: Εκτός του ότι είναι ο ορισμός του παίχτη κέντρου (ανασταλτικά - δημιουργικά κτλ, βλέπε Kaiser Soze νωρίτερα), έχει και εξαιρετικά καλό πόδι στις στημένες φάσεις (για μένα ένα από τα 5 καλύτερα του κόσμου).

Ινζάγκι: Παίχτης που ξέρει πολύ καλά να χώνεται στη φάση και να την τελειώνει.

Με αυτά τα δεδομένα, φέρτε στο μυαλό σας, ΠΩΣ δημιουργήθηκε η φάση του πρώτου γκολ (σε μια τυχαία στιγμή, συνέβη αυτό που δεν είχε συμβεί σε όλο το πρώτο ημίχρονο ούτε μια φορά, δηλαδή να βρεθεί ο Κακά με τη μπάλα στα πόδια και χώρο μπροστά του οπότε η μόνη λύση ήταν φάουλ) και πως τελικά εξελίχθηκε (ανέλαβε να το χτυπήσει ο σπεσιαλίστας Πίρλο plus έβαλε το χεράκι του μεταφορικά και κυριολεκτικά χωρίς αυτό όμως να είναι φάουλ, ο Ινζάγκι)

3) Πιστεύω ότι αυτοί που λένε πως άξια το πήρε η Μίλαν, θα λέγανε ακριβώς το ίδιο αν το έπαιρνε η Λίβερπουλ και θα είχαν δίκιο. Το αξίζανε και οι δύο ομάδες το ίδιο, παίξανε το παιχνίδι τους η καθεμία, σε κάποιους βγήκε σε κάποιους όχι (η Λίβερπουλ έχασε δύο τετ-α-τετ αν θυμάμαι καλά, ενώ η Μίλαν είχε 1/1). Κάπως έτσι λοιπόν. Για μένα ισάξιες οι ομάδες, ωραίο παιχνίδι, στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Ίσως θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έπαιξε ρόλο και η πείρα. Αλλά πως να το πεις αυτό όταν βλέπεις τον Πέναντ (23 χρονών) να σαρώνει και από την άλλη το αριστερό μπακ (δε θυμάμαι ακριβώς το όνομα του, αυτός που αντικαταστάθηκε τελικά) να μην μπορεί να κάνει μια θετική ενέργεια;

Βέβαια, Ινζάγκι = Ινζάγκι... αλλά και Τζέραρντ = Τζέραρντ. Κρίμα που έχασε το τετ-α-τετ ή που δεν έπιασε κανένα από εκείνα τα διαβολεμένα σουτ του έξω από την περιοχή (του δόθηκε 2-3 φορές οι ευκαιρία).

Ο λόγος που δεν ήθελα να το πάρει η Μίλαν, είναι κυρίως γιατί μου φαίνεται τρελή παρωδία πως το καλοκαίρι είχε (δήθεν) αποφασιστεί να παίξει στη β' εθνική για τα σκάνδαλα και τώρα σηκώνει Ch.L. και ακόμα υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι η Γιουβέντους τα οργάνωσε όλα αυτά... Α, ρε Μπερλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...