Προς το περιεχόμενο

The Sarah Connor Chronicles

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

lol. Έτσι (εύχομαι να) είναι. Απλά το ανέφερα σαν τέχνασμα γιατί αποφεύγουν να

δείξουν τον future Connor. Και επειδή είναι περίεργο να μην έχουν βρει ηθοποιό να παίζει τον future Connor, είτε παίζουν με τον θεατή, είτε αφήνουν υπονοούμενο (είναι απίθανο συμφωνώ).

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα καραγούσταρα φίλε Praetorian

εκεί που μπαίνει στο αρχηγείο ο Ντέρεκ και βλέπει την Κάμερον, να έβλεπε τον Σβαρτζενέγκερ

αντί για την γκομενίτσα, τότε συμφωνώ και εγώ θα χεζόμουν από τον φόβο μου. Θα ήταν μια καλή ιδέα για cameo εμφάνιση ή έστω να το έκαναν με κάποιον σωσία του..

Δημοσ.

BTW επειδή είχαμε ένα ξενέρωμα όσον αφορά το

κεφάλι του τερμινατορα που στο πρώτο επισόδειο πέρασε απο το time buble, ο σεναριογράφος και παραγωγός δήλωσε πως υπάρχει δέρμα γύρω του, απλά κάηκε γρήγορα και γενικά κολλάνε να δείξουνε στην tv φλεγόμενο δέρμα. Ναί λές και λίγο κρέας έχοθν δείξει πάνω στους τερμινατορεσ που μακελεύονται. Τέλοσπαμτων εγώ τον πιστεύω πως το ήξερε ότι δέν περνάει τπτ χωρίς δέρμα, δέν μας λεει και πως δέν είδα κοτζάμ ακέφαλο μεταλλικό σκελετό? τί τον πέρασαν για trendy κρεμάστρα για τα παλτά???

Όσον αφορά το κόλπο που έκαναν με το πρόσωπο του connor στο μέλλον ήταν μεν ένα τέχνασμα για να μην δείξουν άλλον ηθοποιό αλλά και ένας τρόπος να εντυπωσιάσουν με την ευρηματικότητα.

Άν υποθέσουμε πως η καμερον δέν μπορεί απο μόνη της να κάνει σχέδια τότε κάποιος την έχει προγραμματίσει απο πρίν. Βλέπε Κοννορ στο μέλλον. Ας ελπίσουμε να μας εκπλήξει η σειρά και να μην είναι γελοία η δικαιολογία.

Δημοσ.

Κρίμα αν δεν δούμε full season στο terminator. Κάθε βδομάδα και καλύτερη. Γίνεται ένα είδος "LOST ΙΝ TERMINATOR" :P, πολλά ερωτήματα προκύπτουν. Ελπίζω να πάρουμε απαντήσεις στο μέλλον. Ας κόψουν τα κεφάλια τους οι υπεύθυνοι του fox προτού κόψουν τη σειρά.

Υπάρχει κανένα fan site στο net? Όχι για την σειρά αλλά για το terminator γενικότερα. Εγώ ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω την ύπαρξη του John ειλικρινά.

Δημοσ.

Ουτε γω.

Αν υποτιθεται οτι εστειλε πισω τον φιλο του για να "απαυτωσει" την μητερα του και να την προστατεψει,τοτε σε αυτο το μελλον,πριν στειλει πισω τον Καιλ,ποιον εχει πατερα?

Δημοσ.

Τον ίδιο έχει λογικά. Μέλλον και παρόν βρίσκονται σε πλήρη .... δεν βρίσκω την λέξη. Σκέψου πως αν αλλάξει ο πατέρας αλλάζει και ο άνθρωπος/προσωπικότητα. Αν δεν τον στείλει δέν θα υπάρξει.

Μόλις είδα έκλειψη σελήνης YEAH!!!

Δημοσ.

Βασικα η θεωρια που προσωπικα μου λυνει ολα τα χωροχρονικα προβλημα ειναι του παραλληλου χρονου. Δεν μας νοιαζει ποιον ειχε πατερα, ο Τζον του δικου μας timeline εχει τον Καιλ και αυτο δεν επηρεαζει το timeline του Καιλ1(πχ το οτι καθυστερουν επι τοσα χρονια το Judgement Day δεν σημαινει οτι τωρα στο πρωτο-πρωτο timeline τρεχουν στα λιβαδια και τους αγρους)

Δημοσ.

Kaizer ωραία αυτά που λές και συμφωνώ πως τα ταξίδια στον χρόνο με τις γνώσεις που έχουμε εν έτη 2008 μπορούμε να τα εξηγήσουμε μόνο με τα παράλληλα σύμπαντα που δημιουργούνται μετά απο κάθε αλλαγή στον χωροχρόνο.Αλλά

Α) Δεν θέλω να πιστέψω ότι ο κοννορ του μέλλοντος είχε άλλον πατέρα απο τον φίλο του που έστειλε πίσω...χάνεται η όλη μαγεία μιας απο τις πιό έξυπνες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Λογικά θα απαντηθεί στο επόμενο επισόδειο με το άν ο Ντέρεκ αναγνωρίζει τον κόννορ. Δηλαδή αν εχει την ίδια φατσα έχει και τον ίδιο πατέρα.

β) Δλδ ο skynet γιατί προσπάθησε να αλλάξει το παρελθόν σκοτώνοντας την μάνα του κόννορ, άν ήταν στο δικό του σύμπαν να μήν αλλάξει τπτ?

• Moderators
Δημοσ.

Και σε εμένα μου είναι πιο προσιτή η ερμηνεία με τα παράλληλα σύμπαντα. Αλλά όντως δεν εξηγεί πλήρως γιατί ο Skynet να στείλει κάτι πίσω (που θα τον "εσωζε" μόνο σε παράλληλο συμπαν). Και κυρίως από και ως που η Sarah από εύθυμη γκαρσόνα ψυχανεμίστηκε την επερχόμενη Judgement Day και προετοίμασε το γιο της να γίνει αρχηγός της αντίστασης !!!

Λογικά θα απαντηθεί στο επόμενο επισόδειο με το άν ο Ντέρεκ αναγνωρίζει τον κόννορ. Δηλαδή αν εχει την ίδια φατσα έχει και τον ίδιο πατέρα.
Αυτο δεν το καταλαβα.

Από την άλλη τι να συνέβαινε δηλαδή όταν ο Terminator σκότωνε τον Connor; Θα εξαϋλώνονταν ο Connor στο μέλλον ΚΑΙ θα αναιρούνταν όλες οι πράξεις του;

(Ρε μήπως υπήρξε και ένα μελλοντικο σύμπαν ΠΡΙΝ απο αυτο που βλέπουμε στην 1η ταινία, όπου μονο ο Connor -με άγνωστο/αδιάφορο πατέρα- έστειλε τον Reese με σαφείς οδηγίες να κουτουπώσει την Sarah και να την ενημερώσει για τα μελλούμενα; . O Skynet δεν έστειλε τίποτα)

Δημοσ.

Ποτε δεν ξερεις πως θα φερθει ενας υπολογιστης, ισως γιαυτον ειναι σημαντικο κατι τετοιο, δεν εχει ανθρωπινα συναισθηματα, μονο συνειδηση

Επιπλεον παντα το timetravel ειχε μια γελοιοτητα, δλδ αντε και το σκοτωνε τον Τζον, τι θα γινοταν, θα εξαφανιζοταν αλα Πιτερ Πετρελη ο μελλοντικος Τζον?

Δημοσ.

Oποτε βλεπουμε βλακειες :D

(πλακα κανω,μια χαρα ειναι η σειρα...)

Χμ,μολις σκεφτηκα κατι που ισως λυνει αυτα τα παραδοξα.Πηγαινοντας απλα στο παρελθον,δεν αλλαζει κατι.Ουτε δημιουργειται παραλληλο συμπαν.Αν πας στο παρελθον και συμπεριφερθεις ΑΚΡΙΒΩΣ οπως συμπεριφερθηκες και την πρωτη φορα,ολα εχουν καλως.

Απο τη στιγμη ομως που αλλαξεις εστω και το παραμικρο,τοτε το μελλον ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ,δεν υφισταται πλεον και ολα ξεκινουν απο την στιγμη της αλλαγης.Λεγοντας "εστω και το παραμικρο",εννοω κατι που να εχει τελικα επιδραση στα μελλοντικα γεγονοτα.Ας πουμε αν αντι να πιεις νερο οπως εκανες στην πρωτη φορα,πιεις ξερω γω κοκα-κολα την επομενη,δεν αλλαζει κατι.ΑΝ ομως το να πιεις κοκα-κολα,ειναι γραφτο να σου δημιουργησει ξερω γω τρυπα στο στομαχι και να πεθανεις,τοτε αυτο ναι,θεωρειται αλλαγη και οχι "το παραμικρο".Ξερω,ηλιθιοτατο το παραδειγμα,αλλα αυτο μου ηρθε :P

Δημοσ.

Επιπλεον παντα το timetravel ειχε μια γελοιοτητα

Πολύ σωστό αυτό. Σε κάθε περίπτωση το time travel κάνει την υπόθεση σαχλαμάρα, ιδιαίτερα όσο περισσότερο το σκέφτεται κανείς.

Και τα παράλληλα σύμπαντα δυστυχώς κάνουν το θέμα ακόμη πιο ανούσιο. Για παράδειγμα, στον terminator υπάρχουν άπειρα σύμπαντα όπου οι άνθρωποι νίκησαν στον πόλεμο με τις μηχανές, άπειρα σύμπαντα χωρίς νοήμονες μηχανές, άπειρα σύμπαντα χωρίς καν ανθρώπους, άπειρα σύμπαντα χωρίς ζωή κλπ κλπ κλπ. Αν μεταφέρεται κανείς στο παρελθόν αλλά σε παράλληλο σύμπαν, τότε έστω κι αν αλλάξει την "ιστορία", τι άλλαξε; Ίσως κάποια άπειρα σύμπαντα, τα οποία ούτως ή άλλως είναι μια σταγόνα στον ωκεανό. Γενικά αν οτιδήποτε συμβαίνει προκαλεί ένα ακόμη σύμπαν, τότε όλα αυτά τα απείρως άπειρα σύμπαντα δεν έχουν καμιά απολύτως σημασία... ούτε και οι πράξεις μας σε αυτά.

Το πρώτο terminator ήταν μια εξαιρετική ταινία δράσης. Το ίδιο και το δεύτερο. Από κει και πέρα, προσπαθώντας να βάλει κανείς σκέψη στη δράση, το μόνο που κάνει είναι να χαλάει και την απόλαυση της δράσης!

Δημοσ.

Απο τη στιγμη ομως που αλλαξεις εστω και το παραμικρο,τοτε το μελλον ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

Αν πας στο παρελθόν και δολοφονήσεις τον πατέρα σου όταν ήταν 10 ετών, τότε από τι πέθανε ο πατέρας σου;;;

Δυστυχώς δεν υπάρχει λογικός τρόπος να ξεφύγει κανείς από τα συνεχώς δημιουργούμενα σύμπαντα...

Δημοσ.

Θεωρουμε οτι μπορεις να γυρισεις στο παρελθον μεχρι ενα χρονικο σημειο,στη προκειμενη περιπτωση μεχρι τι στιγμη της γεννησης σου.

Αν ηταν ετσι,πηγαιναμε στην εποχη των δεινοσαυρων,σταματουσαμε τον κομητη και ποτε δεν θα εμφανιζονταν οι ανθρωποι :P

• Moderators
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για σύμπαντα που δημιουργούνται μετά από κάποιο time travel. (δεν προϋπάρχουν ή αν προυπάρχουν ως δυνητικά σύμπαντα σε ένα δένδρο πιθανοτήτων τότε απλά "ενεργοποιούνται").

Είναι μπερδεμένη συζήτηση, ειδικά όταν μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για το τι ισχύει και ποιοι ακριβώς κανόνες εφαρμόζονται σε αυτή τη σειρά.

Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο, έχει νόημα imho, ΜΟΝΟ για όσους παρακολουθεί η σειρά ως παρόν. Οι υπόλοιποι στα άλλα συμπαντα (που εγκαταλείψαμε) δεν μας ενδιαφέρουν πια (μπορεί να καταρρέουν, να διαγράφονται, να τους τρώνε τα Langoliers ή να συνεχίζουν τη ζωούλα τους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...