petermer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Παιδιά ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που βάζουν υπότιτλους σε ταινίες. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να βγάλω (διαγράψω) τους υπότιτλους από μια ταινία .divx. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα γι' αυτό;
electroasd Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Παιδιά ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που βάζουν υπότιτλους σε ταινίες. Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να βγάλω (διαγράψω) τους υπότιτλους από μια ταινία .divx. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα γι' αυτό; Δεν ξερω εαν γινεται. Νομιζω οτι ενσωματωνονται πανω στο αρχειο του βιντεο και ετσι δεν μπορεις να τους αφαιρεσεις. Εαν καποιος ξερει κατι ας το πει...
accipio Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι (κολλημένοι) πάνω στην ταινία, δε γίνεται να τους αφαιρέσεις. Μπορείς όμως να κόψεις το κάτω τμήμα της ταινίας για να μη φαίνονται, με το τίμημα βέβαια ότι έτσι χάνεις ένα (μικρό ή μεγάλο) κομμάτι της ταινίας. Κι αυτό για να γίνει χρειάζεται επανασυμπίεση της ταινίας.
petermer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω ακόμη αν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι.Αν δεν είναι, πώς τους βγάζω (το αρχείο είναι .divx).
accipio Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Στα .divx αρχεία οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο αρχείο, αλλά ο χρήστης επιλέγει αν θα προβάλλονται ή όχι. Αυτό εξαρτάται και από το πρόγραμμα αναπαραγωγής, μια και δεν έχουν όλα τη δυνατότητα να εμφανίσουν τους υπότιτλους .divx ταινιών. Ένας απλός τρόπος για να μην φαίνονται οι υπότιτλοι είναι να αλλάξεις την κατάληξή του σε avi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.