Melissa_virus Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 ******* Λοιπόν ψάχνω πληροφορίες, για σύστημα αναγνώρισης φωνής. Ταυτοποίησης. Π.χ μιλάω εγώ στο τηλέφωνο ή στο skype, κάποιος από την χροιά της φωνής μου να αναγνωρίζει ότι είμαι εγώ. Γενικά πληροφορίες πάνω σε αυτό, τεχνικά χαρακτηριστικά, σίτε, e-book, programs οτιδήποτε. Θα μου έκανε και αν είχε κάποιος πληροφορίες για σύστημα ταυτοποίησης ατόμου μέσω της φωνής του. Για πρόσβαση κάπου. Επίσης αυτό ποιο πολύ για τους ηλεκτρονικούς, ψάχνω πληροφορίες για το Tempest – Emsec. Λεγόταν Τempest λέγεται Emsec. Τίποτα σημειώσεις αν έχει κανένας από την σχολή του, οτιδήποτε. Κατά προτίμηση στα ελληνικά αλλά άμα είναι και στα αγγλικά οκ.
Lucifer Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δεν ξέρω αν είναι για εδώ το thread... Γιατί εδώ το μέρος είναι κάτι σαν κάδος αχρήστων... Πάμε πάλι?!
Melissa_virus Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Πάμε πάλι?! Σε τι διαφωνείς? Πιστεύω ζητάω κάτι που είναι κάπως σοβαρό για να βρίσκετε στο μπλά μπλά. Και γενικά απάντηση δεν βλέπω να παίρνω από κανέναν
poscaman Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Και γενικά απάντηση δεν βλέπω να παίρνω από κανέναν μετα απο μια τετοια δηλωση... Δεν ξέρω αν είναι για εδώ το thread... Γιατί εδώ το μέρος είναι κάτι σαν κάδος αχρήστων... Αλλά δεν ταιριάζει και κάπου αλλού. φασκεις...και αντιφασκεις Σε τι διαφωνείς? Πιστεύω ζητάω κάτι που είναι κάπως σοβαρό για να βρίσκετε στο μπλά μπλά.
Mijithroulis Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_recognition#References αν δεις στα external links στο τελος της σελιδας εχει και κανα δυο προγραματα.. Γιατι δεν το εβαζες στο software??? και πριν ρωτησετε για κατι Google it. Πανω πανω το εβγαζε στο search...
Melissa_virus Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_recognition#References αν δεις στα external links στο τελος της σελιδας εχει και κανα δυο προγραματα.. Γιατι δεν το εβαζες στο software??? και πριν ρωτησετε για κατι Google it. Πανω πανω το εβγαζε στο search... Thanks. Βασικά το έγραφα με άλλο τρόπο. Το είχα βρει κάπως αλλιώς γραμμένο, και άκρη δεν έβρισκα. Στα ελληνικά δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο... Κάτι για την δίκη της 17 Ν έβγαζε μόνο... Στο software δεν νομίζω ότι ταιριάζει και τόσο, μια και ποιο πολύ θεωρητικά πράγματα ψάχνω. Για μια εργασία. Γενικά έχω ψάξει ποιο πολύ για το 2ο part του thread. Αλλά στα αγγλικά τα ποιο πολλά πράγματα... Οπότε ζητάω στα ελληνικά αν έχει κανένας τίποτα. Από την σχολή του. Κάτι. poscaman οκ το βγάζω αυτό που έγραψα παραπάνω αφού προσβάλω άτομα. τώρα γιατί δεν ξέρω... Το ότι ποστάρει ο καθένας ότι να ʽναι εδώ μέσα και ότι έχει γεμίσει ο τόπος με spammers δεν σημαίνει ότι φταίει ο admin ή κάποιος άλλος. Δικαίωμα του καθενός είναι να γράφει ότι θέλει... Οπότε τέλος. και πίστεψε με πολύ σωστά το έγραψα αυτό που έγραψα. ούτε για εδώ είναι, αλλά ούτε και αλλού ταιριάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.