Προς το περιεχόμενο

Απενεργοποίηση καταδεικτικού σε laptop


xsterg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια πολλά σε όλους. Προχθές είχα αντιμετωπίσει το εξής πρόβλημα με laptop. Προσπάθησα να εγκαταστήσω ποντίκι σε σειριακή θύρα του υπολογιστή απενεργοποιώντας ταυτόχρονα το καταδεικτικό που υπήρχε ενσωματωμένο. Δεν κατάφερα όμως να απενεργοποιήσω το ενσωματωμένο καταδεικτικό. Αυτό που δεν έκανα ήταν να κοιτάξω το bios του υπολογιστή, και αυτό γιατί δεν είχα διαθέσιμο χρόνο. Πιθανολογώ ότι η απενεργοποίηση λαμβάνει χώρα από το bios. Είναι έτσι??? Όλες μου οι ενέργειες πάντως έγιναν μέσα από τα windows.

Ο υπολογιστής είναι ένας Pentium @ 133 MHz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω και γω εμπειρία από ένα ανάλογο laptop, ένα Toshiba Portege 660CDT, με καταδεικτικό σημείου...<p>Επειδή και γω θέλησα την ευχρηστία ενώς εξωτερικού mouse, το μόνο που έκανα ήταν να εγκαταστήσω ένα MS Wheel mouse στην PS/2 και να επανεκκινήσω τον υπολογιστή...<p>Το Mouse λειτουργεί κανονικά ενώ το καταδεικτικό σημείου είναι απενεργοποιημένο και δεν λειτουργεί, ούτε καν τα πλήκτρα του όσο είναι συνδεδεμένο το mouse. Αν το αποσυνδέσω και επανεκκινησω λειτουργεί κανονικότατα, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να πειράζω το BIOS ή τα windows...<p>Οπότε αν λειτουργεί το serial mouse σου είσαι Ο.Κ...το BIOS του Laptop αναγνωρίζει και προβαίνει στις ανάλογες ρυθμίσεις αυτόματα...μην σκοτίζεσαι...<p>Imagine wink.gif" border="0<p>[ 30-12-2001: Message edited by: Imagine ]</p>

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το θεμα ειναι οτι εκανα τρεις επανεκκινησεις στον υπολογιστή. αλλα σε καμια δεν μου αναγνωρισε το εξωτερικό σειριακό ποντικι. εχεις κατι αλλο να προτείνεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα και χρόνια πολλά.<p>Πιθανότατα χρειάζεσε drivers για το νέο ποντίκι.

Δεν αναφέρεις τι μάρκα είναι αλλά εγώ σου προτείνω να εγκαταστήσεις είτε της Microsoft είτε της Logitech.<p>Εγώ έχω το πρόγραμμα της τελευταίας που αναγνωρίζει αυτόματα στην εκκίνηση είτε το ποντίκι είτε το touchpad και λειτουργεί και με τα δύο κανονικά.<p>Τέλος θα πρότεινα να κοιτάξεις και στα settings αν η σειριακή έχει δηλωθεί με κάτι άλλο (πχ modem) με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί τώρα με το ποντίκι.<p>Ελπίζω να σε βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...