tasosrs2000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Χωρίς να υποστηρίζω πλήρως αυτή την θέση ότι μπορεί να είναι κόρη της,θα μπορούσε να είχε φύγει η Annie από το νησί πριν μάθουν οι άλλοι ότι ήταν έγκυος.Μπορεί να το ήξερε μόνο ο Ben,γι'αυτό και να είναι τόσο νευριασμένος και να αποφάσισε να ''φάει'' όλη την Dahrma.Ή μπορεί να το ήξεραν όλοι και να άφησαν την Αnnie να φύγει για να πάει να γεννησει.Δεν ξέρουμε αν η Dahrma κρατούσε τις έγκυες(ή κάνω λάθος?),αυτό το έκαναν οι others.Έτσι ο Ben αφού του πήραν την Annie(που μπορεί να ήταν έγκυος στο παιδί του),τσαντίστηκε και τους θέρισε και τώρα κρατάει όλες τις έγκυες στο νησί.Το παιδί της Annie θα μπορούσε να ήταν κορίτσι(Kate??) και ο Ben να το ήξερε,γι'αυτό και να πήρε την κόρη της Danielle και να έλεγε ότι είναι κόρη του(έχει ψυχολογικά ο άνθρωπος).
system Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Χωρίς να υποστηρίζω πλήρως αυτή την θέση ότι μπορεί να είναι κόρη της,θα μπορούσε να είχε φύγει η Annie από το νησί πριν μάθουν οι άλλοι ότι ήταν έγκυος.Μπορεί να το ήξερε μόνο ο Ben,γι'αυτό και να είναι τόσο νευριασμένος και να αποφάσισε να ''φάει'' όλη την Dahrma.Ή μπορεί να το ήξεραν όλοι και να άφησαν την Αnnie να φύγει για να πάει να γεννησει.Δεν ξέρουμε αν η Dahrma κρατούσε τις έγκυες(ή κάνω λάθος?),αυτό το έκαναν οι others.Έτσι ο Ben αφού του πήραν την Annie(που μπορεί να ήταν έγκυος στο παιδί του),τσαντίστηκε και τους θέρισε και τώρα κρατάει όλες τις έγκυες στο νησί.Το παιδί της Annie θα μπορούσε να ήταν κορίτσι(Kate??) και ο Ben να το ήξερε,γι'αυτό και να πήρε την κόρη της Danielle και να έλεγε ότι είναι κόρη του(έχει ψυχολογικά ο άνθρωπος). Πόση πιθανότητα έχεις?
system Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι, το έχω ξαναγράψει κιόλας, πιστεύω πως αυτούς τους δύο (Νίκι - Πάουλο) αποφάσισαν να τους εντάξουν στη σειρά κάποια στιγμή που έβλεπαν πως δεν τους έβγαινε ο απαιτούμενος αριθμός επεισοδίων για τη χρονιά. Αν και με το Lost είναι παρακινδυνευμένες οι προβλέψεις, πιστεύω πως δεν θα τους ξαναδούμε, ούτε και ότι έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην εξέλιξη της υπόθεσης (όπως δεν προσέφεραν κάτι ουσιαστικό και όσο ήταν ζωντανοί). Προφανώς το ότι ανοιξε τα μάτια επιβεβαιώνει απλώς αυτό που είπε και ο άλλος που τις μάζευε ότι απλώς σε "κοιμίζουν". Και γω πιστεύω πως μάλλον δεν θα τους ξαναδούμε
tasosrs2000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το πόση πιθανότητα δεν το κατάλαβα.Για ποιο πράγμα? Ο καθηγητής είχε πει στη Νίκι ότι αν σε δαγκώσει η αράχνη σε παραλύει και ρίχνει τους σφυγμούς σου τόσο χαμηλά που και ένας έμπειρος γιατρός δεν θα μπορούσε να τους καταλάβει.Εξ'άλλου προσπάθησε και η ίδια να το πει στον Σώγιερ και στον Χέρλι(I'm par....alyzed)και ο Χέρλι άκουγε ''Paolo lies''.Αυτό το ξέρουμε,δεν έφερα αντίρρηση σε αυτό εγώ.Απλά έλεγα μήπως το νησί έχει κάνει κανένα backup το αρχείο Νίκι-Πάολο και τους ξαναφέρει.
system Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το πόση πιθανότητα δεν το κατάλαβα.Για ποιο πράγμα? Ο καθηγητής είχε πει στη Νίκι ότι αν σε δαγκώσει η αράχνη σε παραλύει και ρίχνει τους σφυγμούς σου τόσο χαμηλά που και ένας έμπειρος γιατρός δεν θα μπορούσε να τους καταλάβει.Εξ'άλλου προσπάθησε και η ίδια να το πει στον Σώγιερ και στον Χέρλι(I'm par....alyzed)και ο Χέρλι άκουγε ''Paolo lies''.Αυτό το ξέρουμε,δεν έφερα αντίρρηση σε αυτό εγώ.Απλά έλεγα μήπως το νησί έχει κάνει κανένα backup το αρχείο Νίκι-Πάολο και τους ξαναφέρει. Οκ ναι δεν διαφωνώ. Υπάρχει πιθανότητα να ξαναεμφανιστούν σε κάποιο επεισόδιο(αν και δεν το πιστεύω εγώ προσωπικά).Τα υπόλοιπα πάντως μου φαίνονται λίγο υπερβολικά
rubik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Απλά έλεγα μήπως το νησί έχει κάνει κανένα backup το αρχείο Νίκι-Πάολο και τους ξαναφέρει. Λες να τους έκανε ένα copy/paste κάπου αλλού στο νησί πριν τους θάψουν; :mrgreen::mrgreen: Πάντως και εμένα έτσι μου φαίνεται, ότι δεν θα παίξουν κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση και με χαλάει λίγο γιατί αν είναι έτσι το επεισόδιο είναι πολύ άκυρο. Δε λέω, καλό θα ήταν να δείξουν και καλά ότι υπάρχουν και κάποιοι στο νησί που ενεργούν μόνοι τους και έχουν τα δικά τους προβλήματα και δεν πολύ ασχούνται με τους άλλους, αλλά όχι και έτσι. Η στιγμή που διάλεξαν ήταν πολύ άκυρη.
Labriakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καταρχάς χαιρετώ όλα τα παιδιά του που συμμετέχουν στο forum. Διάβασα όλα τα παραπάνω post και βρήκα όλες τις θεωρίες ενδιαφέρουσες. Έχω όμως μία απορία για το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν και πιό συγκεκριμένα με τον θάνατο του Τσάρλι. Είστε όλοι σίγουροι ότι πέθανε ο Τσάρλι? Και εξηγούμε: Το φινιστρίνι που έσπασε ήταν το πολύ στο 1.80 μέτρα από το έδαφος ενώ το ύψος του δωματίου που κλείστηκε ο Τσάρλι ήταν τουλάχιστον 2,50 μέτρα. Επομένως ο αέρας πάνω από το ύψος του φινιστρινιού δεν θα μπορούσε να φύγει άρα ο Τσάρλι δεν θα πέθαινε. Εγώ πιστεύω ότι πραγματικά δεν πέθανε, άρα η πρόβλεψη του Brotha δεν θα βγεί αληθινή και επομένως δεν θα έρθει κανένα ελικόπτερο να σώσει την Κλαιρ και το μωρό (εγώ πιστεύω πως κάποιος θα έρθει, αλλά όχι με ελικόπτερο και όχι για να τους σώσει). Για να καταλάβετε τί εννοώ έβαλα και μία εικονίτσα. Εντάξει, δεν είναι και σπουδαία αλλά δεν είμαι καλλιτεχνική φύση!
Freakster Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 To λογικο ειναι αυτο που εδειξες,αλλα γιατι εδειξε τον Τσαρλι λιποθυμο, μεσα στο νερο; :? Λες να λιποθυμησε απλα απο την εκρηξη;
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 file labriako, kalos ilthes sto forum.. To sxediaki sou einai teleio, kai den to leo eironika...Pantos exeis 1 dikio, tora apla exoume mono na perimenoume...10 mhnes gia na mathoume an exeis dikio :D
tasosrs2000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Από την έκρηξη δεν λιποθύμησε,γιατί αμέσως μετά έκατσε και έγραψε στο χέρι του ''Not Penny's boat'' και το έδειξε στον Desmond.Πάντως από την κάμερα που τον δείχνει την ώρα που λιποθυμάει,το δωμάτιο φαίνεται αρκετά γεμάτο.Εγώ πιστεύω ότι ο Desmond μπορεί να κολύμπησε και να πήγε από το φινιστρίνι και να του έδωσε μία μπουκάλα οξυγόνου.
rubik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 1ον Καλωσήλθες στο insomnia. 2ον Σωστός με το σχεδιάκι. Πολύ καλό. Έχεις δίκιο, αλλά μάλλον δεν θα τον ξαναδούμε τον Τσάρλι. Κάποιος στις συζητήσεις μας είχε πει παλιότερα ότι ο Τσάρλι δεν είναι μέσα στο cast της επόμενης σαιζόν. Μπορεί βέβαια να μην γράφουν το όνομά του επίτηδες, για να μην προδώσουν τίποτα. Ποιός ξέρει; LOST είναι αυτό! Πάντως προσωπικά δεν νομίζω να τον ξαναδούμε.
tasosrs2000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Για να δούμε θα το βρει η Κλαιρ το δαχτυλίδι?
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Katarxas kalhmera aderfia ,exw faei arketes wres me to na diabazw ta minimata sas. H alh8eia einai oti htan ola poly endiaferonta. Etsi apofasisa kai egw na mpw sthn parea sas kai na pw kati pragmata pou 8elw.Loipon se sxesi me ton tsarli nwmizw oti mas afhnei xronous giati 1) to eipan oi senariografei oti ekane to ka8hkon tou kai an ton doume , 8a ton doume mesw flash back. 2)to dwmatio pou briskontan o tsarli htan katw apo thn epifaneia ths 8alassas kai etsi to nero 8a to gemize olo to dwmatio. kai kati allo paratirisa oti o ari8mos ths ptisis 815 einai pantou mesa sti sira. exw bare8ei na ton blepw px)otan h keit phge sthn trapeza na klepsei thn 8irida o ari8mos ths htan o 815 (mesa h 8irida eixe to aeroplanaki, aeroplana kai 815 den pane mazi blaptoun sobara thn ygeia). Episis kai me ton brother exei ginei ayto to pragma. omws to 815 einai kai ena meros apo tous 4 8 15 16.... Sorry gia ta polla pou egrapsa toso kairo ta kratousa :) kai sorry gia tous latinikous xaraktires. 8a ta ksanapoume
Konnosgeros Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Ο νέος ^ έχει δίκιο.Έχει γίνει αυτή δήλωση απο τους παραγωγούς. Και όσον αφορά τα νούμερα , από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου μπορούν να χώσουν αυτούς τους αριθμούς το κάνουν.Τους έχουμε δει πάμπολλες φορές και σε πολλές χρήσεις.Είναι σήμα κατατεθέν πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.