Προς το περιεχόμενο

Lost: Θεωρίες και απόψεις πριν την 4η σαιζόν

paredwse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλάχιστον να δείξουν που βγάζουν αυτές οι 324 μοίρες που του είπε ο Μπεν να πάει.Πάντως μπορεί να σας την σπάει αλλά ελάτε κ στην θέση του.Είσαστε σε ένα νησί με 40 άγνωστους και σας δίνεται η ευκαιρία να πάρετε το γιο σας κ να φύγεται,τι θα κάνατε?Εγώ θα είχα θερίσει όλο τον κόσμο.Αυτό το παιδί είναι ότι ήθελε πάντα.

• Απαντ. 514
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το περιμέναμε πολλοί φαντάζομαι να γυρίσει ο μαικλ με το μούλικο.Μας τα είχαν κάνει τσουρέκια 2 σεζόν με το σκατό για να το αφήσουν να περάσει έτσι.Τον θέλαν τόσο πολύ οι Άλλοι ,είναι μαλακία να μην μας πουν γιατί.

Και μένα δεν θα με χαλάσει να επιστρέψει μόνο και μόνο για να ψοφήσει...

Λέτε να είναι πάνω στο πλοίο της Ναόμι που έρχεται στο νησί.

Ακούσα και μια φήμη που δεν την πιστεύω μεν αλλά οφείλω να το πώ.Έμαθα από φιλή ότι της έχει πει γνωστός της ότι έχοβρει και κατεβάσει και δεί τα πρώτα επεισόδια της 4ής σεζόν.Εγώ ξαναλέω δεν το πιστεύω με την καμία....Θα μάθω περισότερα και θα επανέλθω δημήτριος...

Δημοσ.

Μ@λ@κιες με το συμπαθειο κιολας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χθες στο comic-con o Lindelof & o Cuse ειπαν πως τα γυρισματα ξεκινανε 3-4 βδομαδες....

Δημοσ.

εκει που χανεται η εικονα για λιγο γραφει

"GOD LOVES YOU AS HE LOVED JACOB"

ρε παιδια, καποια ονματα σαν το Jacob ,Ααρων και λοιπα. Μπορει οι σεναριογραφοι να συνδεουν τους ηρωες με αυτα τα ονοματα για καποιο λογο.

(Επειδη δεν τα παω καλα με την θρησκεια ,αν μπορει καποιος να μου υπενθυμησει μια τι ηταν Ιακωβος )

μπορει να λεω και μεγαλες μ@@@@ες ,που ειναι το πιο πιθανο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί αυτό (είναι και πολλές οι ρημάδες οι σελίδες) αλλά το έβλεπα χτες και μου κίνησε την περιέργεια:

Σε ένα easter egg του Lost Connections από το 7ο DVD του 2ου κύκλου, ακούγεται η φράση (κάπως έτσι): "Δεν επιζήσαμε από το δυστύχημα. Πεθάναμε πριν από τρεις μέρες. Τώρα πρέπει να ξαναρχίσουμε πάλι από την αρχή". Αυτή τη φράση θυμάστε αν την έχει πει κάποιος Lostie σε κανονικό επεισόδιο;

V

Δημοσ.

Την ειπε ο Τζακ στην Κεητ νομιζω ή στην Ροουζ σε καποιο απο τα πρωτα επεισοδια.

Ειπε "πριν απο 3 μερες πεθαναμε ολοι.Τωρα πρεπει να ξεκινησουμε τη ζωη μας απο την αρχη.Πρεπει κι εσυ να κανεις το ιδιο" , η κατι τετοιο τελος παντων.

Δε σημαινει κατι,χωρια που η θεωρια "ολοι νεκροι" εχει απορριφθει περισσοτερες φορες απο καθε αλλη.

Απλα (βλεποντας και το the answers) καταλαβαινει κανεις οτι με τη φραση αυτη οι παραγωγοι εννοουσαν οτι ολοι οι losties στο νησι,ξεκινουν μεταφορικα μια νεα ζωη,απαλλαγμενοι απο οτι τους βασανιζε εκτος νησιου και οτι εκει αναζητουν τη λυτρωση απο τις πραξεις στο παρελθον τους κλπ κλπ κλπ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...