georgeadams Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 μα έτσι κ αλλιώς είχε πέσει,απλά αποφάσισαν να διακόψουν τις έρευνες με αυτόν τον τρόπο!το πως έπεισαν τους συγγενείς του καθένα ότι πράγματι αυτός είναι ο δικός σου άνθρωπος,είναι απορίας άξιο (Εκτός αν τα πτώματα είχαν...αποτεφρωθεί)! ο ρουφιανοΜάικ, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα επιστρέψει στο νήσι (ή μάλλον θα επιστρέψει ο γουόλτ,βλέπω το μάικλ νεκρό)! εεε , εντάξει, ο καράφλας είχε πολύ καλή σχέση με τον γουόλτ ρε συ,μην είσαι άδικος. Και τελικά, ο γουόλτ,ήταν ο μόνος που δεν "αλλαξοπίστησΕ" καθόλου με τον θαυμασμό του για τον λοκ! Η Ναόμι είπε πως το αεροπλάνο βρέθηκε σε πολύ μεγάλο βάθος στον ωκεανό και πως τις πληροφορίες γι' αυτό και τους νεκρούς τις είχαν από τις κάμερες ενός βαθυσκάφους-ρομπότ που κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί. Συνεπώς δεν έβγαλαν τα πτώματα για να κάνουν αναγνώριση αλλά βασίστηκαν μόνο στο βίντεο από το βαθυσκάφος. Βολικό αυτό, ειδικά αν έχεις ως σκοπό την παραπλάνηση και τη συγκάλυψη της αλήθειας...
sheik Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδια??? μονο εγώ αναρωτιέμαι γιατι ο Jack να ειναι ακομα κολημένος με την πρώην του??? Έχει Kate και Juliet για να χαλιέται.... γιατί πάλι με την πρώην, τοσα χρόνια και βάσανα μετα??? Γι'αυτό και δεν πιστεύω οτι πρόκειται για fast forward... Επίσης σε δύο επεισόδια ο Jack ήταν μαστούρας αλλά δεν είπε καμία μαμακία, οπότε για μένα μπορεί να ισχύει ο father να είναι ζωντανός στο όνειρο του... πιστεύω οτι προκειται για ονειρο/εναλλακτική πραγματικότητα Μα δεν ηταν κολλημενος ακομα με τη Σαρα. Η Σαρα πηγε μονη της εκει,χωρις να της πει τπτ ο Τζακ επειδη ηταν δηλωμενη απο παλια ως η πλησιεστερη επαφη του για ωρες αναγκης.
Wooolf78 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 postara οτι το πήρα χαμπαρι αλλα δεν σε πρόλαβα... εεεε ενταξει εγώ φταίω που μπερδεύτηκα???????? παζλ 50000 κομματιών είναι αυτό...
soturin Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ποιός Micheal? John Latham λέει και προφανώς είναι χαρακτήρας που δεν έχουμε γνωρίσει. Είναι αναμενόμενο να δούμε τέτοιον χαρακτήρα καθώς ο John Latham ήταν καλλιτέχνης-φιλόσοφος κατά κάποιο τρόπο. Ξέρουμε βέβαια την "παράδοση" με τους φιλόσοφους και άλλα στο λοστ. Some info: John Locke φιλόσοφος 17ου αιώνα, Kate Austin αναρχική και φεμινίστρια του 19ου αιώνα, νομίζω πως κάτι παρόμοιο ισχύει και για άλλους (Rousseau, Humeκ.α.)
Members gsarig Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Γενικά παίζει πολύ αυτό με τα ονόματα στο Lost: John Latham John Locke Kate Austin Mikhail Bakunin Jack Sheppard David Hume (το επώνυμο του Desmond) Sawyer (το ψευδώνυμο του Σώγιερ ) Και φαντάζομαι πως θα υπάρχουν κι άλλοι... Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν κάποιο νόημα όλα αυτά, αν συμβολίζουν δηλαδή κάτι ή απλώς είναι ιδιοτροπία των σεναριογράφων.
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 καλά,το "ρουσώ" είναι πασιφανές! ο λοκ πράγματι ήταν οικονομολογος(νομίζω),και ο latham,φιλόσοφος!
Konnosgeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Αν είναι δυνατόν....Κάποιοι προσπαθούν να καταλάβουν από την απόχρωση των γενιών του Τζακ αν ήταν φλας-μπακ ή φλας-φορ.Που θα φτάσουμε....... για άλλη μια φορά Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ το έχουν δηλώσει οι παραγωγοί.Ο Γουόλτ πιστεύω ότι δεν είναι ο καπνός. Αμά ήταν θα τον έδειχνε πιο συχνά.Κάτι άλλο παιζει, μην ξέχναμε ότι 2 σεζόν ολόκληρες θέλαν τον Γουόλτ οι Αλλοι.Δεν έχουμε μάθει ακόμα τι ακριβώς παίζει με αυτό. Η Πένυ είπε ότι δεν έχει στείλει κανένα πλοίο να ψάχνει άρα η Ναόμι δεν είναι δικιά της.Πολύ πιθανόν να είναι του πατέρα που μάλλον έχει κάποια σχέση με τη Νταρμα. Τι ακριβώς συναίβει με το αεροπλάνο,πως το βρήκαν .τα πτώματα κ.λ.π ίσως να μάθουμε στην 4η. Το φλας-φορ που είδαμε και τυχόν άλλα που θα δούμε πιστεύω ότι θα είναι χρονικά μετά τα γεγονότα του τελευταίου-τελευταίου επεισοδίου της σειράς,στη 6η σεζόν.
sheik Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Γενικά παίζει πολύ αυτό με τα ονόματα στο Lost: John Latham John Locke Kate Austin Mikhail Bakunin Jack Sheppard David Hume (το επώνυμο του Desmond) Sawyer (το ψευδώνυμο του Σώγιερ ) Και φαντάζομαι πως θα υπάρχουν κι άλλοι... Δεν ξέρω βέβαια αν έχουν κάποιο νόημα όλα αυτά, αν συμβολίζουν δηλαδή κάτι ή απλώς είναι ιδιοτροπία των σεναριογράφων. Οχι δεν εχουν νοημα απλα οι παραγωγοι αρεζονται στο να βαζουν εδω κι εκει αναφορες απο αγαπημενα τους βιβλια,φιλοσοφους,ταινιες κλπ.
vlachaquito Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Popo zalistika me ola ayta ta erothmata..exoume kai leme: The_Player eipame oti o pateras tou tzak einai nekros, to exoun epivevaiosei oi idioi oi paragogoi andreaslam, den katalavaino giati pianese me ta...genia tou tzak?? eipame einai h katastash sto mellon oxi sto parelthon..kai o pateras tou tzak einai SIGOURA nekros... Oso gia thn syndesh annie- kate, re paides to vrisko paralogo kai adynaton..h mia einai kato apo 30, o allos pano apo 40,milame gia megalh diafora hlikias..plus oti h kate den thimatai tpt??adynaton!! Sigoura h istoria me thn annie den einai tyxaia, alla pisteyo tha mas thn dosei meta... Kai sto kato kato, an h annie prepei na einai kapoia apo tous lost, tote tha einai h juliet, pou kai pio megalh einai kai einai ksanthia... Telos gia thn sygalhpsh tou atyxhmatos, me symplhronei teleia o georgeadams, den egine perisyllogh ton ptomaton, anagnorish apo vathyskafos..trexa gyreye dld...
Freakster Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Popo zalistika me ola ayta ta erothmata..exoume kai leme: The_Player eipame oti o pateras tou tzak einai nekros, to exoun epivevaiosei oi idioi oi paragogoi Ρε παιδια, αυτο δε το καταλαβαινω.. Δηλαδη το εχω ακουσει και αλλες φορες, π.χ. "ειναι το νησι κατι ενδιαμεσο μεταξυ παραδεισου και κολασης " - "οχι το ειπαν οι παραγωγοι"// Γιατι, αν ειναι περιμενετε να το επιβεβαιωσουν;
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, αυτο δε το καταλαβαινω.. Δηλαδη το εχω ακουσει και αλλες φορες, π.χ. "ειναι το νησι κατι ενδιαμεσο μεταξυ παραδεισου και κολασης " - "οχι το ειπαν οι παραγωγοι"// Γιατι, αν ειναι περιμενετε να το επιβεβαιωσουν; κοίτα,αν δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους στυλ κόκκαλη (ανακοίνωση στήριξης σήμερα,σε απολύω αύριο), τότε,το ότι το λένε οι δημιουργοι της σειράς , ναι, μου είναι αρκετό! Αυτο που λεμε όλοι, είναι ότι απλά κάνουμε σενάρια. Αν λοιπόν αυτός που ΠΡΑΓΜΑΤΙ έχει γράψει το σενάριο,πει ότι δεν ισχύει,εεε,τότε,δεν ισχύει! αλλιώς,θα προτιμούσε τη σιωπή! αν ισχύει η δική σου άποψη,πρέπει να αμφισβητήσεις πχ,το ότι το αεροπλάνο έπεσε επειδή ο ντέσμοντ δεν πατησε το κουμπί,γιατί κ αυτό οι παραγωγοί το είπαν! στην κυριολεξία,που κ που,απλά μας δίνουν 0,0001% στοιχείο ακόμα μέσω μιας συνεντευξης τους,αποκλείοντας κάποιες από τις σκέψεις των φαν τους....
Freakster Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 κοίτα,αν δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους στυλ κόκκαλη (ανακοίνωση στήριξης σήμερα,σε απολύω αύριο) Φιλε Αντρεα, οποιος εχει καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι
Konnosgeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Ρε παιδια, αυτο δε το καταλαβαινω.. Δηλαδη το εχω ακουσει και αλλες φορες, π.χ. "ειναι το νησι κατι ενδιαμεσο μεταξυ παραδεισου και κολασης " - "οχι το ειπαν οι παραγωγοι"// Γιατι, αν ειναι περιμενετε να το επιβεβαιωσουν; Δεν περιμένουμε να επιβεβαιώσουν τίποτα ή να δώσουν πληροφορίες γαι κάτι που δεν μας έχουν δείξει ακόμα.Αλλά επειδή γνωρίζουν και αυτοί το τι συμβαίνει στο νετ με τις θεωρίες κ.λ.π βγαίνουν και διευκρινίζουν κάποια πράγματα που μπορεί να μην έχουν απαντηθεί πλήρως από τη σειρα,ή κάποιο δεν τα καταλαβαίνουν.Και καλά κάνουν για να καταρρίπτονται και διάφορες θεωρίες αλλιώς με το πυ θα τέλειωνε το Λοστ ο καθένας θα είχε διαβάσει μια θεώρια και ένα τέλος που θα του άρεσε πιο πού από το πραγματικό προόν.Που μην ξεχνάμε η σειρά των παραγωγών και δημιουργών του είναι το Λοστ και αυτό θα κρίνουμε στο τέλος όχι κάθε θεωρία ,κουφή και μη,που τυχαίνει να διαβάζουμε.
gokal Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Να ρωτησω γενικα κατι ... Πιστευετε οτι δεν εχουν σωθει ολοι απο το νησι? Καποιος εγραψε στην αρχη οτι υπαρχουν καποιοι που εμειναν πισω αλλα αν αυτο ισχυει ποιος ο λογος (εκτος των φανατικων, λοκ, ρουσω κτλ)? Βεβαια απ'την αλλη, εαν σωθουν ολοι πως θα ξαναμπλεκτει το νησι στην υποθεση? Νομιζω οτι λογικα αυτο θα ειναι η αρχη της επομενης σεζον
Konnosgeros Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δεν είπε κανείς ότι θα σωθούν στην επόμενη σεζόν.Βλέποντας το φλας-φοργουορντ μάλλον κάποια στιγμή σώζονται.Δεν το βλέπω να γίνεται στις επόμενες σεζόν.Για μένα το πιο πιθάνο είναι να γίνει στο τέλος της σειράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.