jason_rethymno Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 (δεν ήταν όλα της ροζ διαλέκτου... ) Houston...σα να βιάζεσαι κομμάτι ; ! * jason wb, you *!@#$!%@$# Τι σημαίνει wb?
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Τι σημαίνει wb? Ε, δεν είναι δυνατόν. Το κάνει επίτηδες. Πλέον είμαι σίγουρος.
pappous_soulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ανάστασην jason θεασάμενοι προσκυνήσομεν..
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Τι σημαίνει wb? jason , δεν ξέρω τί ακριβώς ξεστόμισες και τσίμπησες το βδομαδιάτικο - αλλά να σου υπενθυμίσω ότι κι άλλοι βρίζουν. Συνεχόμενα too maybe. Αλλά μήηηηηηηηπως αυτό με τις ερωτήσεις ...μήπως λέω μια και είχες προειδοποιηθεί κι όλας, εάν ενθυμούμαι καλώς, ΜΗΠΩΣ ήταν λόγος πού είχε ήδη σαλτάρει κάποιον μπανερέητορ ; ...Ε; (θινκ αμπάουτ ιτ...) (και όχι, ΔΕΝ είναι κακό να ρωτάς, και ναι, welcome back θα πει, αλλά επειδή έχεις βεβαρυμένο ερωτηματικό παρελθόν, καλό θα είναι να κάνεις και κα'να σερτς, κι άμα δε βρεθέι κάτι, εδώ είμαστε... Έτσι, γκούγκλε ; )
parsifal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Slangbot FTW! Internet Slang DictionaryWikipedia Google Τώρα μένει μόνο να το προγραμματίσουμε, ώστε να απαντάει αυτόματα εκεί που πρέπει...
poscaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φυσικα και γινονται ιδιαιτερα στο σκακι,οπως και υπαρχουν διαιτητες,προπονητες,πρωτη σκακιερα,εντατικο διαβασμα,αναλυση παρτιδων αντιπαλου κλπ κλπ κλπ... ααααααχ,τα νεανικα μου χρονια...
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 φυσικα και γινονται ιδιαιτερα στο σκακι,οπως και υπαρχουν διαιτητες,προπονητες,πρωτη σκακιερα,εντατικο διαβασμα,αναλυση παρτιδων αντιπαλου κλπ κλπ κλπ...ααααααχ,τα νεανικα μου χρονια... (psssst μην του πεις κι ότι ο επαγγελματίας σκακιστής έχει καθημερινό πρόγραμμα φιτνες , γιατί θα χάσει πάσα ιδέα...) α μιας και είπες χρόνια... ...πολλά - έστω καθυστερημένα...κάπου πήρε χαμπάρι το μάτι μου χθες αλλά παρέλειψα τα δέοντα... ..το αυτό και δια τον Κο parsifal (που και γι' αυτόν κάτι πήρε το μάτι αλλά παρέλειψα κτλ κτλ) Πώς περάσατε αμφότεροι ;
poscaman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 σε πληροφορω αγαπητε οτι ειχα και προγραμμα διατροφης σε περιοδο αγωνων...και αυστηρες οδηγιες για ξενυχτια,ποτα,γκομενες (οχι οτι υπηρχαν τοτε,αλλα λεμε τωρα) συναισθηματικες φορτισεις και νοητικη κουραση ευχαριστω για τις ευχες. ....στα μπουζουκια...ευτυχως σε οτι πιο ποιοτικο εχει η πατρα απο δαυτα...
soturin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 μην φιμώνετε τη ζουζουνα τη συντρόφισσα!! φασισμός στο insomnia!
pappous_soulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλύτερα να ποστάρεις πικς παρά να μιλάς
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 alexzzz στο καλό και με τη νίκη alexzzz αμα παίζεται ξέρεις με ποιούς να τους δείξετε οίκτο 4άρα εκτός έδρας με ένα καράβι και 2 καρότσια χαμένες ευκαιρίες. Ήδη γράφω τους διθυράμβους για το site!!!
klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 AE Πιερέων;; Συγχωνεύτηκαν τα μοσχάρια;
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ναι- ναι... και είναι 2 οι ομάδες. Η ΑΕ Πιερέων που πρέπει να παίζει Δ' Εθνική και οι ΑΕ Πιερέων Β' που είναι εντελώς ανάπηροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.