klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ναι- ναι... και είναι 2 οι ομάδες. Η ΑΕ Πιερέων που πρέπει να παίζει Δ' Εθνική και οι ΑΕ Πιερέων Β' που είναι εντελώς ανάπηροι. Καλά φαντάζομαι αναπηρία.. Ήμασταν που 'ήμασταν Πάω να πνίξω τον πόνο μου στον καφέ και στη μπύρα. l8r..
alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Καλά φαντάζομαι αναπηρία..Ήμασταν που 'ήμασταν Πάω να πνίξω τον πόνο μου στον καφέ και στη μπύρα. l8r.. ΣΕ λέω για... και λίγα είναι τα 4 καλή μπύρα.
teo64x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Να πω και κάτι πραγματικά offtopic. Πήγα να κάνω ένα MIDI recording ενα κομμάτι και το FL Studio άρχισε να κολλάει κάθε φορά μετά την ηχογράφηση. Κάνω επανεκκίνηση για να και ξελαμπικάρει και η κάρτα ήχου ...εξαφανίζεται! Πειράζω BIOS κλπ, τίποτα. Βγάζω την κάρτα ήχου, τη βάζω στο παλιό PC, η κάρτα φαινόταν οκ. Την ξαναβάζω πίσω στο καινούριο, δουλεύει. Προς το παρόν. Το κομμάτι ήμουν στο όριο να το ξεχάσω. Τελικά οι υπολογιστές είναι μλκισμένα μηχανήματα. Απλά ...καμία λογική!
azio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 παιδια η 17 νοεμβρη ειναι αργια για το δημοσιο η οχι?
jason_rethymno Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 παιδια η 17 νοεμβρη ειναι αργια για το δημοσιο η οχι? Νομίζω όχι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 όχι δεν είναι αργία για το δημόσιο, μόνο για τα σχολεία/ΑΕΙ/ΤΕΙ/κτλπ κτλπ
azio Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 όχι δεν είναι αργία για το δημόσιο, μόνο για τα σχολεία/ΑΕΙ/ΤΕΙ/κτλπ κτλπ κριμα...ευχαριστω..
pappous_soulis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Να πω και κάτι πραγματικά offtopic. Πήγα να κάνω ένα MIDI recording ενα κομμάτι και το FL Studio άρχισε να κολλάει κάθε φορά μετά την ηχογράφηση. Κάνω επανεκκίνηση για να και ξελαμπικάρει και η κάρτα ήχου ...εξαφανίζεται! Πειράζω BIOS κλπ, τίποτα. Βγάζω την κάρτα ήχου, τη βάζω στο παλιό PC, η κάρτα φαινόταν οκ. Την ξαναβάζω πίσω στο καινούριο, δουλεύει. Προς το παρόν. Το κομμάτι ήμουν στο όριο να το ξεχάσω. Τελικά οι υπολογιστές είναι μλκισμένα μηχανήματα. Απλά ...καμία λογική! Παίρνει ο αδερφός μου μια sata controller pci κάρτα,την συνδέει στην P5K του,πάπαλα,την φοράει στο κατεβαστήρι,τίποτα. Την βάζω στο δικό μου να δω αν τελικά πράγματι έχει πρόβλημα η κάρτα και δουλεύει κανονικά. Πάμε τη βάζουμε πάλι στο PC του bro,@@ μέντολες.Και αποφάσισε να δουλέψει ξαφνικά μερικούς μήνες αργότερα.
teo64x Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Μηχανήματα του Σατανά, παιδί μου. Σήμερα μου πρότειναν ένα παιχνίδι με αρκετή πλάκα. Λέγεται World of Goo και είναι puzzle game κατασκευής. Μπορεί να φαίνεται βαρετό, αλλά έχει τρελό κόλλημα μετά από λίγα λεπτά. Δοκιμάστε το
soturin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 http://2dboy.com/games.php duuude best trailer ever
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Manuel πάντως αυτό που λες είναι άκυρο...Και μένα εδώ και χρόνια δεν μου έχει πετάξει ποτέ μπλέ οθόνη σε κανένα pc μέχρι τώρα (άντε παλιότερα σε 98 1-2 φορές) αυτό δεν σημαίνει οτι τα windows δεν πετάνε μπλέ οθόνες... Επίσης επειδή σε μένα δεν κολλάει ο firefox στα win, αυτό δεν σημαίνει οτι σε όποιον κολλάει έχει προβληματικό μηχάνημα Μα τι σχέση έχουν αυτά που λες; Τα μηχανήματα με win έχουν διαφορετικά συστατικά, μπορεί να φταίνε εκατοντάδες ασυμβατότητες μεταξύ hardware αλλά και software, γιατί τα προγράμματα αλληλοεπηρεάζονται. Στα Mac έχουν όλα τα ίδια εξαρτήματα και τα προγράμματα δεν επηρεάζονται το ένα από το άλλο. Πώς γίνεται ενώ ισχύει αυτό, να μην ισχύει αυτό: Καλα το "αν σου κρασάρει ο firefox σημαίνει οτι συμβαίνει σε όλα τα macbooks" μου ακούστηκε αρκετά εξωγήινο.. Και γω γουστάρω apple αλλα μην το παρακάνουμε :|Για το θεό δλδ.. Καλά, εσύ alex το χαβά σου. Άντε εξήγησέ μου πως μπορεί να φταίει η Apple γι' αυτό σου το πρόβλημα τώρα, να κουφαθούμε εντελώς. Άσε που όταν αρχίζεις τις ειρωνίες και τα "τσιχλίτσες", έχω καταλάβει από τα ποδοσφαιρικά ότι είναι όταν έχεις καταλάβει ότι έχεις άδικο, οπότε προσπαθείς να το σώσεις. ____________ Επί τη ευκαιρία, έχω κολλήσει με το World of Goo εδώ και μια δυο εβδομάδες. Η πλάκα είναι ότι μόλις πριν λίγο το έδειχνα στην κοπέλα μου. ...η οποία για να πάω και σε άλλο θέμα, κάπου έχει χάσει το κινητό της. Θυμάται ότι ήταν φορτισμένο, αλλά όταν το καλούμε, κάνει πάντα το ίδιο: καθυστερεί χαρακτηριστικά (για, ας πούμε, 15-20 δευτερόλεπτα) και μετά βγάζει το γνωστό "η κλήση σας προωθείται". Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει η τόσο σημαντική καθυστέρηση;
MsquitoPrincess Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Αυτό το gif είναι τρομοκρατική επίθεση.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Παίρνει ο αδερφός μου μια sata controller pci κάρτα,την συνδέει στην P5K του,πάπαλα,την φοράει στο κατεβαστήρι,τίποτα.Την βάζω στο δικό μου να δω αν τελικά πράγματι έχει πρόβλημα η κάρτα και δουλεύει κανονικά. Πάμε τη βάζουμε πάλι στο PC του bro,@@ μέντολες.Και αποφάσισε να δουλέψει ξαφνικά μερικούς μήνες αργότερα. ...αν ειδικά ήταν καμμιά με VIA τσιπάκι, no wonder... Έχουν παράδοση να σου αλλάζουν τον αδόξαστο αυτές. Και είτε δεν παίζει καλή συνεργασία μεταξύ hardware, είτε μεταξύ διαφόρων driver. Γενικά μια καλή πρακτική "μπας και", είναι η αλλαγή PCI slot. Sometimes just works. τεό 64μπιτε, έχε στην άκρη του μυαλού σου θεματάκι με τον hdd του λειτουργικού σου, and better be ready than sorry : Μπακάπαρε ό,τι δεν έχεις μπακαπάρει μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.