Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...και συνηθάνε να συνεργάζονται "καλύτερα" περισσότερο με μητρικές που έχουν κι αυτές μια απ' τα ίδια (Via k anarhia...)

Ρατσισμός ΚΑΙ στις μάδερμποΑρντ....Σε ΤΙ κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Μπίλλυ Γκέιτς ; !

Δημοσ.

Πώς μπορεί να σχετίζεται ο δίσκος με την "εξαφάνιση" μιας PCI συσκευής; Για εξήγησέ το παραπάνω, πριν αρχίσω να παίρνω backup από τρεις μεγάλους δίσκους... :P

Δημοσ.

..να έχει αρχίσει να μαρχαλεύεται σε κομμάτι που σχετίζεται με το λειτουργικό (...είναι και η φάση που είπες με το πρόγραμμα που κόλλαγε. Λειτουργικά και προγράμματα μπορεί να κολλάνε έτσι στο φλου γιατί σηκώθηκε ο Μπάτης, αλλά ΚΑΙ γιατί είτε κάπου τα έφτυσε ο δίσκος....ή είναι σε δρόμο χωρίς επιστροφή). Επίσης, είπαμε για backup στον δίσκο του λειτουργικού ε. Αν και,,,τί περιμένεις για να πάρεις οποιοδήποτε backup...να πλησιάζει το τέλος της εγγύησης ;

Δημοσ.
..να έχει αρχίσει να μαρχαλεύεται σε κομμάτι που σχετίζεται με το λειτουργικό (...είναι και η φάση που είπες με το πρόγραμμα που κόλλαγε. Λειτουργικά και προγράμματα μπορεί να κολλάνε έτσι στο φλου γιατί σηκάθηκε ο Μπάτης, αλλά ΚΑΙ γιατί είτε κάπου τα έφτυσε ο δίσκος....ή είναι σε δρόμο χωρίς επιστροφή). Επίσης, είπαμε για backup στον δίσκο του λειτουργικού ε. Αν και,,,τί περιμένεις για να πάρεις οποιοδήποτε backup...να πλησιάζει το τέλος της εγγύησης ;

1226789496708my6.jpg

Δημοσ.

Το πρόγραμμα κόλλαγε λογικά επειδή κάποιο πρόβλημα υπήρχε με την επικοινωνία με την κάρτα ήχου. Κόλλαγε ακριβώς όταν σταματούσαν να έρχονται τα σήματα MIDI, κάτι που δε μου φαίνεται πολύ άμεσο με το δίσκο.

Εγώ υποψιάζομαι πιο πολύ ότι η motherboard είναι που έχει αρχίσει να τα παίζει... :P

Δημοσ.

..υποψιάσου Ο,ΤΙ θέλεις - εγώ απλά σε προειδοποίησα πως "εξαφανίσεις" συσκευών, κολλήματα προγραμμάτων και άλλες ιστορίες κατά πάσα πιθανότητα σχετίζονται με το λειτουργικό, και ΜΠΟΡΕΙ να σημαίνει την ερμηνεία που είπα παραπάνω. Όχι γιατί έχω οράματα, αλλά σχετική εμπειρία.

Κι απλά, σου πρότεινα το πρώτο που θα περνούσε απ' το δικό μου μυαλό : "ωχ, ΗΡΘΕ η ώρα να κάνω το μπακάπ που με κοροϊδεύω τόσο καιρό πως ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ κάνω άμεσα"...

...εύχομαι btw να μη σε δω σύντομα στο "Μονάδες Αποθήκευσης" τόπικ με ποστ του τύπου "help! τάδε GB γίνανε καπνός!", γιατί,,,θα φας πολύ "ξύλο" :P

Δημοσ.
Καλά, εσύ alex το χαβά σου. Άντε εξήγησέ μου πως μπορεί να φταίει η Apple γι' αυτό σου το πρόβλημα τώρα, να κουφαθούμε εντελώς. Άσε που όταν αρχίζεις τις ειρωνίες και τα "τσιχλίτσες", έχω καταλάβει από τα ποδοσφαιρικά ότι είναι όταν έχεις καταλάβει ότι έχεις άδικο, οπότε προσπαθείς να το σώσεις.

Με άλλον μιλάει .... σε άλλον απαντάει... τα έχει χάσει το παιδί...

Το τσιχλίτσα αγαπητέ στο λέω μπας και την άλλη φορά εκεί που θα μασάς αποφύγουμε κανένα από αυτά τα τούβλα που πετάς. Και όταν αρχίζω να ειρωνεύομαι σημαίνει ότι θεωρώ τον άλλον μόνο άξιο της ειρωνείας μου, όπως γίνεται και με σένα. Το κακό είναι ότι δεν το παίρνεις και χαμπάρι και συνεχίζεις να ξεφτιλίζεσαι όπως και στα ποδοσφαιρικά.... δεν πειράζει όμως... με κάποιους πρέπει να γελάμε και εμείς. Τι θα κάναμε αν δεν είχαμε εσένα ή τον Αιγέα;;;

Επίσης εσύ μου τα είχες κάνει τσουρέκια με τα mac. Με την σταθερότητα τους και ότι είμαι κολλημένος και άλλα τέτοια έμορφα... και στην πρώτη κιόλας μέρα σου αναφέρω 2 περιστατικά που έγιναν. Εσύ τι κάνεις; Κατηγορείς τον firefox και μου λες ότι για το καλό μου δεν με αφήνει να κάνει ρυθμίσεις μετά το update... "καλημέρα Γιάννη... κουκιά σπέρνω".

Αν ήμουν Manuel (αν και άθεος εδώ το σηκώνει ένα "δόξα το Θεό" που δεν είμαι) θα είχα αρχίσει να κατηγορώ την apple για το ρημάδι 1300ε που μου πούλησε.

Εν ολίγοις και μιας και κοιμήθηκα καλά... τσιχλίτσα manuel... τσιχλίτσα.

Δημοσ.

προσφατη ανακαλυψη του poscaman.αν και δεξιοχειρας,απο μικρο παιδι φυσαω την μυτη μου με το αριστερο.με το δεξι δεν μπορω καθολου

Δημοσ.
προσφατη ανακαλυψη του poscaman.αν και δεξιοχειρας,απο μικρο παιδι φυσαω την μυτη μου με το αριστερο.με το δεξι δεν μπορω καθολου

Γιατί?

Με το δεξί αστοχείς? :P

Δημοσ.

Προσπαθώ να θυμηθώ πόσο καιρό είχα να κοιμηθώ τόσο καλά...

μεγάλο πράγμα ο ύπνος τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...