Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με άλλον μιλάει .... σε άλλον απαντάει... τα έχει χάσει το παιδί...

Ναι, είναι πολύ περίεργο. Εκεί που μιλούσα με κάποιον, ξαφνικά μίλησα σε κάποιον άλλον! Τρελός θα είμαι.

Τα υπόλοιπα είναι απλά προσβολές, γιατί αυτές μου αρμόζουν, τέτοιος μπουμπούνας που είμαι.

By the way, αν ήσουν Manuel θα έκραζες την Apple επειδή σου είπε ένας τύπος (προφανώς κολλημένος) στο ίντερνετ ότι αφενός θέλει να σκαλίσει τα system preferences προτού κάνει restart ή ότι του κόλλησε το firefox στο οποίο προφανώς είχε εγκαταστήσει windowsικά add-ons (κάτι που μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια, μια και διακριτικά και με τον ντελικάτο τρόπο σου απέφυγες να το σχολιάσεις); Το ότι εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα δε θα έπρεπε να μ' επηρεάσει έτσι; Ή ότι δεν είχαν όλοι οι άλλοι που έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ;

Δεν καταλαβαίνεις και τι λέμε δηλαδή. Πάντως έχει πλάκα να με κακοχαρακτηρίζεις. Μου θυμίζεις κάτι ιστορίες του στυλ "Τι είπε ο Γαλιλαίος; Γυρίζει η γη; Χαχαχα, τον ηλίθιο! Καλά που τον έχουμε και γελάμε!"

Θα συμφωνήσω στο ευτυχώς που δεν είσαι Manuel, γιατί θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να κάνει κάποιος σαν εσένα αυτά που κάνω.

Δημοσ.

...πανάθεμά σας ΚΑΙ τους 2 πάντως, γιατί γενικά είστε ωραίοι και οι δυο, και δεν μπορώ να καταλάβω που στον bootso καταφέρατε και δεν τα βρήκατε και στραβώσατε

...θα έλεγα πως τέτοια φάση μόνο ΓΚΟΜΕΝΑ στη μέση μπορεί να την επιφέρει,αλλά είναι κι εκείνο το "ροζ παρελθόν του alexzzz" που με μπερδεύει...:lol:

..Οπότε μάλλον μαλακιστήκατε με τπτ ποδοσφαιρικά :P

Jason φορ πις νόμπελ πράις btw ;)

*...ειρήνη υμίν κωλόπαιδα...:-)

Δημοσ.
...πανάθεμά σας ΚΑΙ τους 2 πάντως, γιατί γενικά είστε ωραίοι και οι δυο, και δεν μπορώ να καταλάβω που στον bootso καταφέρατε και δεν τα βρήκατε και στραβώσατε

+10 washcloud ;)

Δημοσ.

..σε τέτοιες φάσεις, ξέρεις ε gnsX :

Την νύφη την πληρώνει ο... κουμπάρος

(ετοιμάσου για τπτ "ψιλές" λοιπόν...:lol: )

Δημοσ.
..σε τέτοιες φάσεις, ξέρεις ε gnsX :

Την νύφη την πληρώνει ο... κουμπάρος

(ετοιμάσου για τπτ "ψιλές" λοιπόν...:lol: )

Υγεία να υπάρχει.Του κόπανου ο τράχηλος με τις ψιλές δεν υποφέρει

Δημοσ.

...του μπρέιβ οφ γιου.

Πάντως, νομίζω ότι τελικά το θέμα προέκυψε διότι

ο Manuel είπε να πάρει αυτό

9backdz7.jpg

..κι ο alexzzz πήγε και πήρε αυτό!

9backacv6.jpg

Δημοσ.

Εγώ πήρα Mac πριν 1,5 μήνα και έλεγα ότι είναι πολύ καλά και ο alex μου έλεγα ότι είμαι fanboy και ότι υπερασπίζομαι μέχρι τας τελευταίας ρανίδας του αίματος μου, την Apple, γιατί προφανώς έπαθα κάποια παράκρουση και αποφάσισα να υπερασπιστώ και να παντρευτώ τον Steve Jobs.

Επίσης τον πείραξε ότι μ' ενοχλεί που τα Windows όταν κάνεις update και σου ζητάνε επανεκκίνηση, όταν τους λες όχι σου επαναφέρουν το μνμ για update κάθε 10 λεπτά, με σοβαρό κίνδυνο να το πατήσεις κατά λάθος και να χάσεις ώρες δουλειές, να κολλήσει το 3διάστατο παιχνίδι σου ή πολύ απλά να σου σπάσουν τα νεύρα γιατί εσύ εκείνη την ώρα δε θέλεις να σταμτήσεις να εργάζεσαι.

Τέλος, ο alex ισχυρίζεται ότι το pc του δεν είχε ποτέ προβλήματα, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε mac και pc. Τώρα μάλιστα που πήρε Mac, μέσα στις 2 πρώτες ώρες κιόλας, ανακάλυψε προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν εδώ και χρόνια.

Αυτά. Your witness.

Δημοσ.

...μαλακία μου που "χώνομαι", αλλά λέω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου , και να πω ότι "ξέροντάς" τον - τό τόσο λίγο από "εδώ", μάλλον δεν είναι γενικά προκλητικός. Ούτε όσο έχω δει είσαι κι εσύ... Οπότε, κάπου κάποια παρεξήγηση πάτησε κάποιον κάλο, κι αρχίσατε τα "γαλλικά"...

Μαζεύτε το

χο-χο-χο :lol:

όχι τπτ άλλο, αλλά γιατί δεν ΣΑΣ αξίζει (να άξιζε σε κανέναν απ' τους δυο - πήγαινε στο δια.....)

Δημοσ.
By the way, αν ήσουν Manuel θα έκραζες την Apple επειδή σου είπε ένας τύπος (προφανώς κολλημένος) στο ίντερνετ ότι αφενός θέλει να σκαλίσει τα system preferences προτού κάνει restart ή ότι του κόλλησε το firefox στο οποίο προφανώς είχε εγκαταστήσει windowsικά add-ons (κάτι που μπορώ να υποθέσω με ασφάλεια, μια και διακριτικά και με τον ντελικάτο τρόπο σου απέφυγες να το σχολιάσεις); Το ότι εγώ δεν είχα ποτέ προβλήματα δε θα έπρεπε να μ' επηρεάσει έτσι; Ή ότι δεν είχαν όλοι οι άλλοι που έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ;

Ρε το βυσσινί αλογάκι θα μας κουφάνεις... ρε καλή μου νεράιδα... σου είπα ότι κράσαρε ο firefox 2 φορές ενώ ήταν το μόνο πρόγραμμα που έβαλα στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ macbook ενώ έκανα downloading. Ούτε plug ins δεν πρόλαβα να βάλω. Το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά κάνε μια προσπάθεια για το καλό της συζήτησης.

Το ότι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αφήνει τόσο αδιάφορο όσο αφήνει εσένα το ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα στα windows. Εσύ μου τα έπρηζες για τα mac... ότι δεν κολλάνε... ότι μόλις πάρω θα δω πως είναι να δουλεύεις σε σωστό μηχάνημα και άλλες τόσες βαρύγδουπες δηλώσεις...

Δεν καταλαβαίνεις και τι λέμε δηλαδή. Πάντως έχει πλάκα να με κακοχαρακτηρίζεις. Μου θυμίζεις κάτι ιστορίες του στυλ "Τι είπε ο Γαλιλαίος; Γυρίζει η γη; Χαχαχα, τον ηλίθιο! Καλά που τον έχουμε και γελάμε!"

Θα συμφωνήσω στο ευτυχώς που δεν είσαι Manuel, γιατί θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να κάνει κάποιος σαν εσένα αυτά που κάνω.

Σε αυτό πάνω απλά θα πω ότι σε όποιο τόπικ και να γράψεις, όλοι καταλήγουν στο τέλος να μην σε παίρνουν στα σοβαρά, όπως στο τόπικ του βάζελου ας πούμε... θα έρθει και μένα η ώρα μου...

Εγώ πήρα Mac πριν 1,5 μήνα και έλεγα ότι είναι πολύ καλά και ο alex μου έλεγα ότι είμαι fanboy και ότι υπερασπίζομαι μέχρι τας τελευταίας ρανίδας του αίματος μου, την Apple, γιατί προφανώς έπαθα κάποια παράκρουση και αποφάσισα να υπερασπιστώ και να παντρευτώ τον Steve Jobs.

ΧΑ! Σαν πρώτη δικαιολογία είχε το update των windows... καταλαβαίνετε τώρα...

Επίσης τον πείραξε ότι μ' ενοχλεί που τα Windows όταν κάνεις update και σου ζητάνε επανεκκίνηση, όταν τους λες όχι σου επαναφέρουν το μνμ για update κάθε 10 λεπτά, με σοβαρό κίνδυνο να το πατήσεις κατά λάθος και να χάσεις ώρες δουλειές, να κολλήσει το 3διάστατο παιχνίδι σου ή πολύ απλά να σου σπάσουν τα νεύρα γιατί εσύ εκείνη την ώρα δε θέλεις να σταμτήσεις να εργάζεσαι.

Ορίστε... ακόμα τον κατατρέχει... καταραμένο update (είναι αυτό που στα mac δεν με άφηνε να μπω στα settings αν δεν κάνω reset... στα win ήταν φτου κακα... στα mac όμως... άλλο πράγμα).

Τέλος, ο alex ισχυρίζεται ότι το pc του δεν είχε ποτέ προβλήματα, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε mac και pc.

Τώρα μάλιστα που πήρε Mac, μέσα στις 2 πρώτες ώρες κιόλας, ανακάλυψε προβλήματα που οι άλλοι δεν έχουν εδώ και χρόνια.

Α... αυτό κατάλαβες εσύ και γράφεις ότι γράφεις...

αφού δεν το έχεις... γιατί μας ταλαιπωρείς με την παρουσία σου ρε;

Είπα ή δεν είπα ότι πρέπει να με πάρει η nasa που δεν είχα ποτέ πρόβλημα σοβαρό με τα win; Πόσο μάλλον χαζές δικαιολογίες σαν τις δικές σου....

Επίσης δεν είπα ποτέ ότι ανακάλυψα προβλήματα... προσπαθώ (μάταια φαίνεται) να σου δείξω ότι είναι θέμα οπτικής και προκαταλήψεων το πως θα δεις κάτι. Γιατί ξαναλέω ΕΣΥ μου έγραφες ότι στα mac προβλήματα με κολλήματα και update δεν έχεις...

Αντί λοιπόν να συνεχίζεις να εκτίθεσαι κάνε τον χαζό (σε πιστεύω... το έχεις) και αστό το θέμα να πάει...

Δημοσ.
Σε αυτό πάνω απλά θα πω ότι σε όποιο τόπικ και να γράψεις, όλοι καταλήγουν στο τέλος να μην σε παίρνουν στα σοβαρά, όπως στο τόπικ του βάζελου ας πούμε... θα έρθει και μένα η ώρα μου...

Εγώ τον εκτιμώ το Manuel από τα ποστ του.

Κόφτε το όμως, γιατί όπως είπε κι ο washcloud, σε εσάς τους δύο δεν πάει να τρώγεστε... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...