Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

quick question..

ρολόι που εδώ κάνει 386 ευρώ.. στο ebay κάνει 158.. ο seller είναι μαγαζί με 10000 sales και 99% rep.. Τι κάνω; Το παίρνω και στέλνω και ευχαριστήριο email;;

btw, Royal Mail International Signed-for = good times ε; :P

Δημοσ.

Το ρολόι που κάνει εδώ 368 το δίνει ο χοντρικής στον λιανικής 170-200 ευρώ στην καλύτερη. Αν τώρα υπολογίσεις και έξοδα εισαγωγής και μλκειες δεν πρέπει να σε προβληματίζει και πολύ η τιμή...

Να μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια..αλλα η τιμή είναι λογική για να βγάλει κάποιος ένα 50ρικο ουσιαστικά.

Να φοβάσαι και τις μούφες επίσης.. Δες αν διευκρινίζει οτι είναι αυθεντικό μπορντοροδοκόκκινο μιραράκη.

Δημοσ.
σου είπα ότι κράσαρε ο firefox 2 φορές ενώ ήταν το μόνο πρόγραμμα που έβαλα στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ macbook ενώ έκανα downloading.

Απ' ότι φαίνεται, δε διαβάζεις τι γράφω, κρίνοντας από το υπόλοιπο ποστ σου, οπότε ας το πάρουμε αλλιώς, να τελειώνουμε κιόλας.

Έχεις δίκιο. Χάλια είναι τα Mac. Και πιο ακριβά είναι, και τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχουν (στην περίπτωση σου είναι και περισσότερα). Ευχαριστώ που με ξύπνησες που τόσο καιρό νόμιζα ότι δεν είχα προβλήματα. Θα το πω και στους άλλους χρήστες Mac που εδώ και χρόνια δεν τους κολλάνε τα μηχανήματα, ότι κάνουν λάθος.

Κάτι τέτοιο φανταζόσουν ότι θα έπρεπε να πω για να με συγκαταλέξεις στους "έξυπνους";

Και μ' αυτά, σταματάμε αυτή την ιστορία (προφανώς σ' αυτό το ποστ δεν παραθέτω επιχειρήματα, οπότε αποσύρομαι από την κουβέντα) και πάμε σε κάτι πιο σοβαρό:

Λοιπόν, το ξαναλέω, για να διαπιστώσεις πόσο νοιάζομαι για σένα ροζ αλογάκι (κατά το βυσσινί), παίζει να έχεις ελαττωματικό μηχάνημα.

Ας το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος Mac χρήστης, γιατί εμένα του φανατικού δεν μετράει η γνώμη.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Χάλια είναι τα Mac. Και πιο ακριβά είναι, και τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχουν (στην περίπτωση σου είναι και περισσότερα). Ευχαριστώ που με ξύπνησες που τόσο καιρό νόμιζα ότι δεν είχα προβλήματα. Θα το πω και στους άλλους χρήστες Mac που εδώ και χρόνια δεν τους κολλάνε τα μηχανήματα, ότι κάνουν λάθος.

Manuel... εγώ θα προσπαθήσω και άλλο ρε... δεν θα σε αφήσω στο έλεος του iq σου... όσο και αν είναι αφού αυτό κατάλαβες γράφοντας το από πάνω... κουράγιο.

Δημοσ.
Manuel... εγώ θα προσπαθήσω και άλλο ρε... δεν θα σε αφήσω στο έλεος του iq σου... όσο και αν είναι αφού αυτό κατάλαβες γράφοντας το από πάνω... κουράγιο.

Δεν είναι ο βασικός μου browser αλλά δεν μου έχει σκάσει ποτέ.

Έχεις ανοίξει θέμα στο mac section;

Δημοσ.
Δεν είναι ο βασικός μου browser αλλά δεν μου έχει σκάσει ποτέ.

Έχεις ανοίξει θέμα στο mac section;

Μα δεν υπάρχει θέμα ρε συ... έγινε μία φορά και απλά ήθελα να το πω στον άλλον που μου επέμενε ότι αυτά δεν γίνονται. Δεν είπα ότι είναι άχρηστα ή ότι δεν μπορώ να δουλέψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...