cassidy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μα δεν υπάρχει θέμα ρε συ... έγινε μία φορά και απλά ήθελα να το πω στον άλλον που μου επέμενε ότι αυτά δεν γίνονται. Δεν είπα ότι είναι άχρηστα ή ότι δεν μπορώ να δουλέψω. Ε όχι και δε γίνονται. Kαι beach balls έχει κι απ'όλα. BSOD δεν έχει όμως, λυπάμαι Ούτε φαινόμενο γήρανσης. Γενικά, πολλά θετικά έχει, αλλά μη τρελαθούμε, δε μπορεί να εξασφαλίσει κανένας ότι δε θα σκάσει καμία εφαρμογή και ποτέ.* Btw, καλύτερα να του την πεις για τον safari που είναι κι εφαρμογή της apple τουλάχιστον. *(κάποιο νοηματικό λάθος πρέπει να παίζει με τις πολλαπλές αρνήσεις αλλά νομίζω you get the point)
antonl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 [...] BSOD δεν έχει όμως, λυπάμαι [...] PSOD τουλάχιστον; Καλή βδομάδα.
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 PSOD τουλάχιστον; Καλή βδομάδα. Βάλε την ποντιακή ρε ...
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ναι... είναι τραβηγμένη λίγο έξω από την Τραπεζούντα... ή μήπως την Σαμσούντα;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Ε όχι και δε γίνονται. Kαι beach balls έχει κι απ'όλα. BSOD δεν έχει όμως, λυπάμαι Ούτε φαινόμενο γήρανσης. Γενικά, πολλά θετικά έχει, αλλά μη τρελαθούμε, δε μπορεί να εξασφαλίσει κανένας ότι δε θα σκάσει καμία εφαρμογή και ποτέ.* Δεν είχα πει ποτέ ότι δεν κολλάνε ποτέ, άσε, φαντάζεται διάφορα. Εδώ του είχα κάνει μια λίστα με 10+ λόγους για τα Mac, αυτός ξεχώρισε έναν που δεν του άρεσε και από τότε κοπανάει ότι τον θεωρώ τον πιο σημαντικό λόγο για να βάλεις Mac. Δε διαβάζει τι γράφω. Βρίσκω πάντως υπερβολικό να μου λέει κάποιος ότι με το που άνοιξε το μηχάνημα, έκανε (ελπίζω) τα updates και χωρίς να έχει πειράξει τίποτα, άνοιξε τον Firefox και του κόλλησε. Εσένα σου φαίνεται πολύ πιθανό σενάριο να συνέβη ακριβώς στον ίδιο άνθρωπο που ισχυριζόταν τόσο καιρό ότι τα Mac κολλάνε όσο και τα PC; Εκτός αν μας δουλεύει το σύμπαν. Btw, καλύτερα να του την πεις για τον safari που είναι κι εφαρμογή της apple τουλάχιστον. Ωχ, την πάτησες. Όταν του είπα το αντίστοιχο (ότι ο Firefox δεν είναι εφαρμογή της Apple), έβαλε τα γέλια και μου εξήγησε πόσο χαζός είμαι. Μην μπλέξεις καλύτερα.
liopyr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Μα να μην μπορώ να παίξω τέτοια παιχνίδια; Ούτε καν, καν!!! Xα, ούτε εγώ... Περίεργο...
poscaman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 λοιπον λογαριασμο στο myspace εχω ανοιξει,αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει ποτε.Πριν λιγο εσκασε μυτη το παρακατω mail.ειναι αληθινο η θελουν να μου κανουν τρελιτσες;; ευχαριστω You're losing it, ??µ?t???! Your MySpace URL is about to be taken away, so you may lose it forever. This is the unique URL you chose for yourself (such as www.MySpace.com/Tom) It’s been some time since you’ve logged in and used your MySpace URL. You're holding a very valuable piece of MySpace real estate, which is the URL you chose. Since it doesn't look like you're an active user on this account, we will be resetting your username/URL so that someone else can use it. How do you keep it for yourself? Simply login to your account right now by clicking: www.myspace.com/losingyoururl2. That’s it! While you're there, check out the new feature that lets you automatically find people you may know. Just click the link: http://www.myspace.com/index.cfm?fuseaction=peopleyoumayknow NOTE: We are only resetting the URLs of inactive accounts. We will *not* delete your account. We are simply trying to free up the username/URLs for people who actually want to use them. Thanks! You can also contact us with any questions or concerns regarding your privacy at: [email protected] MySpace, Inc. 8391 Beverly Blvd. #349 Los Angeles, CA 90048 USA © 2003-2007 MySpace.com. All Rights Reserved ------------------------- To update your Account Settings, go to: http://www.myspace.com/reloc.cfm?c=23
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 @liopyr: πράγματι... εντυπωσιάζομαι! Δεν είχα πει ποτέ ότι δεν κολλάνε ποτέ, άσε, φαντάζεται διάφορα. Εδώ του είχα κάνει μια λίστα με 10+ λόγους για τα Mac, αυτός ξεχώρισε έναν που δεν του άρεσε και από τότε κοπανάει ότι τον θεωρώ τον πιο σημαντικό λόγο για να βάλεις Mac. Δε διαβάζει τι γράφω. Έχει πολύ γέλιο ο κάμπος... σημαία είχε κάνει τα update... εγώ είχα κολλήσει. Ρε τι παλικάρι είναι αυτό!!!! Βρίσκω πάντως υπερβολικό να μου λέει κάποιος ότι με το που άνοιξε το μηχάνημα, έκανε (ελπίζω) τα updates και χωρίς να έχει πειράξει τίποτα, άνοιξε τον Firefox και του κόλλησε. Εσένα σου φαίνεται πολύ πιθανό σενάριο να συνέβη ακριβώς στον ίδιο άνθρωπο που ισχυριζόταν τόσο καιρό ότι τα Mac κολλάνε όσο και τα PC; Εκτός αν μας δουλεύει το σύμπαν. Ναι... ναι... ότι κολλάνε είπα... ότι ξερνάνε φωτιές και ότι καίγεται και το dvd του σαλονιού. Εκτίθεσαι λέμε... Όσο για το κόλλημα... άσε με να μαντέψω: όσους ρώτησες δεν είχαν πρόβλημα ε; Όπως είπε και ο Μενέλαος... πάντα όσους ρωτάς σε βγάζουν άσπρο πρόσωπο! Καλά που είσαι και εσύ ρε manuel και γελάω λίγο με τις σκοτούρες της δουλειάς.
alexzzz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Α, για αυτό κάνουν έτσι... τους έθιξα την γκόμενα...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έχει πολύ γέλιο ο κάμπος... σημαία είχε κάνει τα update... εγώ είχα κολλήσει. Ρε τι παλικάρι είναι αυτό!!!! Μια που διασκεδάζεις, μη σου το χαλάσω. Ας δούμε πόσο σημαία είχα κάνει αυτό το ζήτημα: Ποστ1: Αναφέρω τίποτα; Μπα.Μήπως γράφω μπόλικους άλλους λόγους; Μάλλον. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365559&postcount=17 Ποστ2:Τίποτα εδώ; Μπα, ούτε εδώ. Πάλι για άλλα πράγματα λέω. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365616&postcount=25 Ποστ3:Εδώ μήπως; Μπα, τι στο καλό, πού είναι η σημαία μου; Πάλι άλλους λόγους γράφω. Σαν κάτι να μην πάει καλά. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365660&postcount=29 Ποστ4: Και ναι! Επιτέλους, φανερώνεται ο πραγματικός λόγος που πήρα Mac! Όλοι οι άλλοι λόγοι ήταν μια προετοιμασία για να αποκαλύψω τον υπέρτατο λόγο, ο οποίος στην πορεία έγινε και σημαία μου. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365678&postcount=31 Ποστ5: Όμως, τι γίνεται εδώ; Γιατί σταμάτησα να υπερασπίζομαι αυτό το υπέρτατο επιχείρημα που ήταν η σημαία μου; Κάτι δεν πάει καλά ξανά... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2365772&postcount=35 ... διάφορα άλλα ποστ ενδιάμεσα όπου δεν αναφέρω τίποτα. Μέχρι που πολύ διακριτικά αποφάσισες εσύ να μου πεις ότι έχω στις πρώτες μου προτεραιότητες το συγκεκριμένο ζήτημα: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2380647&postcount=160 Συμπέρασμα, που βγήκε από τα δύο ποστ μου, στα οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: Δε σου τσακίζουν τα νεύρα ΚΑΙ ΑΥΤΑ, μαζί με τα όλα όσα έχω γράψει. Παιδιά, αθροιστικά όλα αυτά, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, μην το συζητάτε. Και είναι αυτό τώρα άξιο αναφοράς; ΟΚ, πάσο... Ε, τώρα με τις λέξεις θα παίζουμε; Είναι ένα παράδειγμα που δείχνει μια φιλοσοφία, έχω γράψει και τόσα άλλα πράγματα, εμένα προσωπικά αυτό, ναι, μου έσπαζε τα νεύρα όταν δούλευα. Αν εσύ είσαι άνθρωπος που δε σ' ενοχλεί να σου τηλεφωνούν για διαφημίσεις ή να σε σταματάνε στο δρόμο για γκάλοπ ή οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί σε σχέση με αυτό που κάνεις, τότε εγώ πάσο. Εμένα μου τη δίνει. Το σημαντικό με σένα, εκτός του ότι είσαι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος που προσπαθείς να εξηγήσεις σε μένα το χαζό τα ελαττώματα μου, είναι ότι γνωρίζεις ανάγνωση. Οπότε η γνώμη σου έχει μεγάλη βαρύτητα. Γέλα τώρα να ξεπλυθείς. Γράψε και καμιά ανακρίβεια (ή ψέμα, δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνεις κατά λάθος) να γουστάρεις.
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Γέλα τώρα να ξεπλυθείς. Γράψε και καμιά ανακρίβεια (ή ψέμα, δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνεις κατά λάθος) να γουστάρεις. Δεν ξέρω πως είναι να γουστάρεις με ανακρίβειες και δηλώσεις άλλα ντ'άλλων ρε manuel... δεν σε κάνω και παρέα για να μου πεις πως είναι. (έλα... μην τρέχεις τώρα να ρωτήσεις τους φίλους σου για το αν λες ανακρίβειες... πιο μετά) Μια απορία έχω μόνο... που διάολο βρήκες ότι είπα ότι κολλάνε τα mac το ίδιο με τα pc; Μπορώ να φανταστώ βέβαια την απάντηση από ένα κάρο άλλες απαντήσεις αλλά... φτιάξε μου το βράδυ.
gnsX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κρατηθείτε,θα κάνω δήλωση.Ντρέπομαι που θα το πω αλλά.... Μου 'χει κολλήσει κανα 2 φορές ο Safari Πάντως η όλη κόντρα νομίζω οφείλεται σε παρεξήγηση.Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.