Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
[...] φτιάξε μου το βράδυ.

Και μετά από τέτοιες δηλώσεις απορείς για το ροζ σκάνδαλο; :P

Πάντως το θέμα με το Mac νομίζω ότι πήρε άδικα διαστάσεις, αν μιλάμε για τα crashes του FF. Κι εγώ αν αγόραζα mac και την πρώτη μέρα μου κολλούσε δυο φορές ο FF θα σκεφτόμουν "Μα καλά πλάκα κάνετε; Αυτό είναι το υπέρτατο λειτουργικό που όλα δουλεύουν καλύτερα απ τα win; Στα win 2 χρόνια δεν έχει crashάρει ποτέ ο FF!". Αλλά αυτό θα ταν απλώς μια "κακή" αρχή που δεν προδικάζει τις μετέπειτα σκέψεις μου το μήλο.

Το ίδιο ακριβώς είχε σκεφτεί πριν από αρκετά χρόνια, όταν το άλλο υπέρτατο λειτουργικό (Unix) κόλλησε τη δεύτερη μέρα που το χρησιμοποίησα και χρειάστηκε να βγάλω τον υπολογιστή απ την πρίζα για να στρώσει. Το ίδιο ακριβώς και με τη γνωριμία μου με το linux. Μάλλον καταλαβαίνουν ότι είμαι windows user και με σνομπάρουν*.

edit:

*: Διάβασα και τα posts στο Mac vs PC. Τα ίδια μούτρα σου κάνει κι εσένα.

Δημοσ.
Μια απορία έχω μόνο... που διάολο βρήκες ότι είπα ότι κολλάνε τα mac το ίδιο με τα pc;

Μπορώ να φανταστώ βέβαια την απάντηση από ένα κάρο άλλες απαντήσεις αλλά... φτιάξε μου το βράδυ.

Μόνο αν μου πεις πότε έγραψα ότι τα Mac δεν κολλάνε ποτέ.

Θα το έκανα, αλλά επειδή ξέρω πως όταν αποδεικνύεται κάτι εις βάρος σου, απλά το προσπερνάς διακριτικά, το αφήνεις ασχολίαστο και αντ΄αυτού σχολιάζεις κάτι άσχετο και ασήμαντο (όπως πχ κάνεις τώρα ή όπως έκανες όταν μιλάγαμε για πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και εσύ ασχολιόσουν με το Windows Update), δε βρίσκω το λόγο.

Δημοσ.
Και μετά από τέτοιες δηλώσεις απορείς για το ροζ σκάνδαλο; :P

Πάντως το θέμα με το Mac νομίζω ότι πήρε άδικα διαστάσεις, αν μιλάμε για τα crashes του FF. Κι εγώ αν αγόραζα mac και την πρώτη μέρα μου κολλούσε δυο φορές ο FF θα σκεφτόμουν "Μα καλά πλάκα κάνετε; Αυτό είναι το υπέρτατο λειτουργικό που όλα δουλεύουν καλύτερα απ τα win; Στα win 2 χρόνια δεν έχει crashάρει ποτέ ο FF!". Αλλά αυτό θα ταν απλώς μια "κακή" αρχή που δεν προδικάζει τις μετέπειτα σκέψεις μου το μήλο.

Το ίδιο ακριβώς είχε σκεφτεί πριν από αρκετά χρόνια, όταν το άλλο υπέρτατο λειτουργικό (Unix) κόλλησε τη δεύτερη μέρα που το χρησιμοποίησα και χρειάστηκε να βγάλω τον υπολογιστή απ την πρίζα για να στρώσει. Το ίδιο ακριβώς και με τη γνωριμία μου με το linux. Μάλλον καταλαβαίνουν ότι είμαι windows user και με σνομπάρουν.

Ναι, αλλά εσύ που κατάλαβες το βαθύτερο νόημα της πρότασης μου που είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις είσαι νομπελίστας και iq με τριψήφιο αριθμό... οι απλοί άνθρωποι δεν τα πιάνουν.

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 01 : 26 : 10-----

και εσύ ασχολιόσουν με το Windows Update

άτιμη ράτσα το update... άκου με που σου λέω....

Δημοσ.
Δεν ξέρετε τι λέτε... οι φίλοι του Λαρισαίου του το είπαν... δεν κολλάνε

Φαντάζεσαι ότι στη Λάρισα χρησιμοποιεί πολύς κόσμος Mac; Έλα παναγιά μου. :rolleyes:

-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 01 : 27 : 43-----

άτιμη ράτσα το update... άκου με που σου λέω....

Good job. Για άλλη μια φορά, προσπερνάς τα σημαντικά και σχολιάζεις κάτι άσχετο.

Δημοσ.
Ναι, αλλά εσύ που κατάλαβες το βαθύτερο νόημα της πρότασης μου που είναι αυτό ακριβώς που περιγράφεις είσαι νομπελίστας και iq με τριψήφιο αριθμό... οι απλοί άνθρωποι δεν τα πιάνουν.

Εγώ έχω τριψήφιο αλλά Νόμπελ ακόμα δεν μου δίνουνε.Κατεστημένο,παράγκα

Δημοσ.
Φαντάζεσαι ότι στη Λάρισα χρησιμοποιεί πολύς κόσμος Mac; Έλα παναγιά μου. :rolleyes:

:lol: βρε όταν μιλάω εγώ γίνομαι κακός...

Δημοσ.
Εγώ έχω επταψήφιο icq, πιάνεται;

Κοίτα... δεν ξέρω τι λες εσύ ή οι φίλοι σου αλλά όποιον και αν έχω ρωτήσει εγώ λέει ότι δεν πιάνεται

σσ: οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και ιστορίες από άλλα ποστ του ινσομνια είναι εντελώς τυχαία

Δημοσ.
Κοίτα... δεν ξέρω τι λες εσύ ή οι φίλοι σου αλλά όποιον και αν έχω ρωτήσει εγώ λέει ότι δεν πιάνεται

σσ: οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και ιστορίες από άλλα ποστ του ινσομνια είναι εντελώς τυχαία

:whistle::whistle::whistle:

Δημοσ.
Κάντε ένα καλό και γυρίστε το σε p.m. Εδώ και τόσα posts τρώγεστε σαν τα κοκόρια...

Τέλος, don't worry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...