Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως η συγκεκριμένη παραλλαγή του dry martini είναι και γαμώ και σου κάνει κεφάλι στο 2ο ποτό θές δε θές (αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα καλό και αυτοσκοπός..στατιστικά το αναφέρω).. Εγώ φυσικά προτιμώ το dry ή το absolute martini που είναι σίγουρο fail ;p

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ομολογω,οταν πηγαινα,γουσταρα φουσκωτους....τωρα το κοψα και επιτελους η μανα μου κοιμαται ησυχη οτι ο γιος της ειναι ξανα αντρας

:P:p

Δημοσ.
Δεν το λεω για το ποτο, αλλα για τα συγκεκριμενου ειδους περιοδικα/ιστοσελιδες.

Δεν ασχολούμαι με το είδος αλλά είναι άκυρο αυτό που λες...

Δημοσ.
Δεν ασχολούμαι με το είδος αλλά είναι άκυρο αυτό που λες...

...τσ τσ...

...Πρώτα ο alex με το ροζ κινητό - τώρα εσύ να στηρίζεις τις αδερφές των γυμναστηρίων...Τί έγινε, περνάμε μέσα από την ουρά κανενός κομήτη ; !

Δημοσ.
...τσ τσ...

...Πρώτα ο alex με το ροζ κινητό - τώρα εσύ να στηρίζεις τις αδερφές των γυμναστηρίων...Τί έγινε, περνάμε μέσα από την ουρά κανενός κομήτη ; !

Τι να σου πω, μπορεί να είναι κι έτσι.

Πιο εύκολο είναι πάντως να δεις κανέναν να την πέφτει σε όποιο γκομενάκι δει παρά νταβραντισμένους να ζαχαρώνουν τη μπουγάτσα στα ντους.

Τα υπόλοιπα αφορούν αλεπούδες, σταφήλια και τα τοιαύτα.

Δημοσ.
το ομολογω,οταν πηγαινα,γουσταρα φουσκωτους....τωρα το κοψα και επιτελους η μανα μου κοιμαται ησυχη οτι ο γιος της ειναι ξανα αντρας

Εεε...λέω τελικά να την κάνω μόνος μου την εργασία :P :mrgreen:

Δημοσ.

ετσι εξηγειται η μπυροκοιλια :P:p:p:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...