klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Κι όμως η συγκεκριμένη παραλλαγή του dry martini είναι και γαμώ και σου κάνει κεφάλι στο 2ο ποτό θές δε θές (αυτό φυσικά δεν είναι απαραίτητα καλό και αυτοσκοπός..στατιστικά το αναφέρω).. Εγώ φυσικά προτιμώ το dry ή το absolute martini που είναι σίγουρο fail ;p
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ...επειδή μάλλον παίζει και βραδυνο "τέννις" ε ; Άτιμο...
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν το λεω για το ποτο, αλλα για τα συγκεκριμενου ειδους περιοδικα/ιστοσελιδες.
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ...feron ;...να υποθέσω........; Χαρ. Καλυτερα με six-pack απο μπυρες και straight, παρα γυμνασμενος και αδελφη.
klainmaingr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Φίλε ferongr no offence αλλα μου μυρίζει "όσα δεν φτάνει η αλεπού".
ferongr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Φίλε ferongr no offence αλλα μου μυρίζει "όσα δεν φτάνει η αλεπού". ... τα πιανει με τη σκαλα
Toufas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 δηλαδη οποιος παει γυμναστηριο γουσταρει αντρες? καλα κανω και δεν παω τοτεΣ
poscaman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 το ομολογω,οταν πηγαινα,γουσταρα φουσκωτους....τωρα το κοψα και επιτελους η μανα μου κοιμαται ησυχη οτι ο γιος της ειναι ξανα αντρας :p
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν το λεω για το ποτο, αλλα για τα συγκεκριμενου ειδους περιοδικα/ιστοσελιδες. Δεν ασχολούμαι με το είδος αλλά είναι άκυρο αυτό που λες...
washcloud Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δεν ασχολούμαι με το είδος αλλά είναι άκυρο αυτό που λες... ...τσ τσ... ...Πρώτα ο alex με το ροζ κινητό - τώρα εσύ να στηρίζεις τις αδερφές των γυμναστηρίων...Τί έγινε, περνάμε μέσα από την ουρά κανενός κομήτη ; !
KWSN_Men Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ...τσ τσ......Πρώτα ο alex με το ροζ κινητό - τώρα εσύ να στηρίζεις τις αδερφές των γυμναστηρίων...Τί έγινε, περνάμε μέσα από την ουρά κανενός κομήτη ; ! Τι να σου πω, μπορεί να είναι κι έτσι. Πιο εύκολο είναι πάντως να δεις κανέναν να την πέφτει σε όποιο γκομενάκι δει παρά νταβραντισμένους να ζαχαρώνουν τη μπουγάτσα στα ντους. Τα υπόλοιπα αφορούν αλεπούδες, σταφήλια και τα τοιαύτα.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 το ομολογω,οταν πηγαινα,γουσταρα φουσκωτους....τωρα το κοψα και επιτελους η μανα μου κοιμαται ησυχη οτι ο γιος της ειναι ξανα αντρας :p Εεε...λέω τελικά να την κάνω μόνος μου την εργασία
alexzzz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Πρέπει κάποια στιγμή να μαζέψω τις φωτό του κλαϊν....
evabb Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 το ομολογω,οταν πηγαινα,γουσταρα φουσκωτους....τωρα το κοψα και επιτελους η μανα μου κοιμαται ησυχη οτι ο γιος της ειναι ξανα αντρας :p ετσι εξηγειται η μπυροκοιλια :p:p:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.