Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η luci με αγνοει στο msn αρα το λεω και εδω οτι θα τον καψω επειδη μου κανε lock. θα του κανω ζημια!

Θα μου κλάσεις μια μάντρα χουχουχ!!

Δημοσ.
ειναι ιδεα μου παντως η τον τελευταιο μηνα-διμηνο το μσν εχει γινει πολυ ασταθες;;;;;;

καλα για τρυπαρες στην ασφαλεια ας μην το συζητησουμε,......

αυτό, ο firefox ,το utorrent, όλα bloatware με αποκορύφωμα το pg το οποίο μια στις 2 που πέταγε εκσεπτιον. Ε το βγαλα και ησύχασα. Long live dc++

Δημοσ.
Εγώ θα ανέφερα ένα ραδιόφωνο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σκ@τ@ στην θεσσαλονίκη.To 104,7 rock-radio.Απλά δεν ακούγεται βάζει 10 διαφημίσεις 1 τραγούδι.Καλά αυτός ο πανηλίθιος που έχει τον σταθμό πιστεύει πως θα τον ακούει κάποιος με αυτό το πρόγραμμα και βάζει όλο διαφημίσεις;Ειλικρινά όποτε και να κάνω scan πέφτω ΠΑΝΤΑ πάνω σε διαφήμιση...Και μετά από λιγο διάλλειμα με ένα τραγούδι και ξανά διαφημιζόμαστε με διαφημίσεις.Κάπως έτσι είναι το πρόγραμμά του :P

1055 B)

Δημοσ.
1055 B)

Nαι αυτόν ακούω αν και πρώι δεν μπορώ το δίδυμο γιατί λένε απίστευτες αυνανιές προσπαθώντας να βγάλουν χιούμορ αλλά σε γενικές γραμμές την υπόλοιπη μέρα είναι ΟΚ αν και άρχισαν να αυξάνουν τα διαφημιστικά με τον καιρό.Φοβάμαι μήπως καταντήσει σαν τον τρισάθλιο 104,7....

Δημοσ.
Το uTorrent bloatware; Εντάξει, τα παραλές λίγο...

Δοκίμασε να διαγράψεις 40 γκίγκα αρχείο στην 1.8 κόλλαγε στάνταρ. στην 1.8.1 1/2. Α και overloaded συνέχεια με 40 giga κενό (106 full). Εφαγα 1 μέρα να πειραματίζομαι με την μνήμη

Δημοσ.
Δοκίμασε να διαγράψεις 40 γκίγκα αρχείο στην 1.8 κόλλαγε στάνταρ. στην 1.8.1 1/2. Α και overloaded συνέχεια με 40 giga κενό (106 full). Εφαγα 1 μέρα να πειραματίζομαι με την μνήμη

Μολις διεγραψα 70GB torrent σε παλιο ΑΤΑ-100 δισκο. Your argument fails. Αν χρησιμοποιεις Vista, λογικο ειναι οι I/O επιδοσεις σου να σερνονται.

Δημοσ.
Μολις διεγραψα 70GB torrent σε παλιο ΑΤΑ-100 δισκο. Your argument fails. Αν χρησιμοποιεις Vista, λογικο ειναι οι I/O επιδοσεις σου να σερνονται.

xp έχω. 24/7, ναι οκ έχει γαμηθεί ο δίσκος δεν κλείνει ποτέ το pc αλλά αυτό δεν συνέβαινε με την 1.6.1.

Δημοσ.
xp έχω. 24/7, ναι οκ έχει γαμηθεί ο δίσκος δεν κλείνει ποτέ το pc αλλά αυτό δεν συνέβαινε με την 1.6.1.

Πιθανως επειδη η 1.6.1 ηταν μερικα χρονια πριν (τουλαχιστον 1 σιγουρα) και τοτε ο συγκεκριμενος δισκος/οι ηταν σε καλυτερη κατασταση?

Δημοσ.

Πιθανως επειδη η 1.6.1 ηταν μερικα χρονια πριν (τουλαχιστον 1 σιγουρα) και τοτε ο συγκεκριμενος δισκος/οι ηταν σε καλυτερη κατασταση?

double kill!!

Δημοσ.
double kill!!

την 1.8 την έβαλα καμιά βδομάδα πριν βγει η 1.8.1 Μέχρι τότε είχα την 1.6.1. Αλλά από τότε υποψιαζόμουνα δίσκο γιατί μοζιλλα 3 κλεψυδρούλα, office κλεψυδρούλα ενώ μνήμη στο boot κοντά στα 200 (με wireless processes), το ίδιο το boot ήταν ταχύτατο και επεξεργαστής μεταξύ 0-2%. Οπότε αφού δεν υπήρχαν ιοί/spywares κατέληξα στο δίσκο. Αλλά και τότε κατέβαζα μεγάλα αρχεία και δεν είχα πρόβλημα. Και ούτε disk overloaded το οποίο ξεπέταγε τη μνήμη του μ στα 100MB

Δημοσ.
Πρέπει κάποια στιγμή να μαζέψω τις φωτό του κλαϊν....

Do it γιατί ούτε εγώ τα έχω :P

Για τα "ρ" μου έχω ακούσει σχόλια... για τα "ς" πρώτη φορά...

Να φανταστώ με τι προσομοιάζουν το "ρ" σου;

smileyspermcopycopynf2.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...