Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακολουθεί περίεργη ερώτηση αλλά...whatevah.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα πρακτικά των δικών της χούντας? Είναι κάμποσοι τόμοι,δε γνωρίζω ακριβή αριθμό(ίσως 5).Έψαξα σε sites γνωστών βιβλιοπωλείων αλλά σιγά μην τα είχανε.

Δημοσ.
επισης μια γνωστη μου,λεκτορας,το rj-11 το λεει "μικρο ζαρακι" ενω το rj-45 "μεγαλο ζαρακι"

γιατι,δεν ξερω...

Φαντασία μηδέν η φίλη σου...:Ρ

Δημοσ.
Ακολουθεί περίεργη ερώτηση αλλά...whatevah.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τα πρακτικά των δικών της χούντας? Είναι κάμποσοι τόμοι,δε γνωρίζω ακριβή αριθμό(ίσως 5).Έψαξα σε sites γνωστών βιβλιοπωλείων αλλά σιγά μην τα είχανε.

Λογικά σε βιβλιοθήκες. Δοκίμασε σε και πανεπιστημιακές.

Παρόλα αυτά επειδή βρίσκομαι κι εγώ προς αναζήτηση ανάλογης βιβλιογραφίας, μπορώ να σ' ενημερώσω εκτενέστερα αν δεν το βιάζεσαι πολύ.

• Super Moderators
Δημοσ.
*....εν τω μεταξύ αναρωτιέμαι τί λέει αυτό το βίντεο στον ThReSh...

τι να λέει συγκεκριμένα σε μένα? :o

Δημοσ.
Kαι σε αρχεία εφημερίδων 'ισως.

Ούτε καν, σε εφημερίδες το πολύ πολύ να βρει καμιά ΚΑΛΗ έρευνα. Και σίγουρα αν δεν το θέλει για κάποιας μορφής εργασία, δεν αξίζει να μπει στον κόπο να τραβάει φωτογραφίες και βίντεο τα αρχεία των εφημερίδων, είναι τεράστια πίκρα.

Δημοσ.
Λογικά σε βιβλιοθήκες. Δοκίμασε σε και πανεπιστημιακές.

Παρόλα αυτά επειδή βρίσκομαι κι εγώ προς αναζήτηση ανάλογης βιβλιογραφίας, μπορώ να σ' ενημερώσω εκτενέστερα αν δεν το βιάζεσαι πολύ.

Θα ψάξω σε καμιά βιβλιοθήκη αν και θα προτιμούσα να μην δανειστώ τα βιβλία αυτά αλλά να τα αγοράσω :-( Βέβαια βρήκα αυτό αλλά είναι μόνο ο 1ος τόμος.Δεν τα χρειάζομαι για κάποια εργασία οπότε δε βιάζομαι,έτσι κι αλλιώς και να τα βρω υπάρχει μπόλικο πράμα να μελετήσω.Αν βρεις τίποτα ενημέρωσε αν μπορείς,θα είμαι υπόχρεος.Θα μιλήσω με άτομο που τα έχει διαβάσει μες στην εβδομάδα οπότε αν μάθω τίποτα θα ποστάρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...