antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...όντως, διάολε... Ρε συ μην τον κοροϊδεύεις. Μα εκεί είναι το θέμα... αναφέροντας ένα κουφό στα κουφά μπήκε και εκείνος στα κουφά (χρειάζομαι ύπνο... ) Χρειάζεται ύπνο.
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 και αυτό θα κάνω... θα σας αφήσω να σπιλώσετε και άλλο την υπόληψη μου και εγώ θα την πέσω. Καλό ξημέρωμα.
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Μια ερώτηση για όποιον έχει ψωνίσει απο amazon. Επειδή ψωνίζω μόνο απο play και είναι πρώτη φορά απο amazon έχω την εξής απορία... Έστω ότι παραγγέλνω 5 πράγματα απο τα οποία τα 3 τα έχει in stock και τα άλλα 2 όχι. Τι παίζει τότε? Περιμένουν να τους έρθουν και τα υπόλοιπα και στα στέλνουν όλα μαζί ή σου στέλνουν όσα έχουν και μετά όταν έρθουν και τα υπόλοιπα στα ξαναστέλνουν? Σε περίπτωση που παίζει το δεύτερο, με τα λεφτά των μεταφορικών τι γίνεται? Τα πληρώνεις σαν δύο ξεχωριστά πακέτα?
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ...γιατί δεν την ανοίγεις και να πατενταρίσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει; Προφανώς κάτι έχει σπάσει (στην καλυτερότατη κάτι έχει βγει από τη θέση του) Ούτε καν- καν... ...εσύ σουτ
antonl Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 washcloud πολύ άχρωμο είναι το post σου για να βρίσκεται ακριβώς κάτω απ αυτό του alexzzzzzz... edit: Οκ τώρα
gnsX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 -Χτυπάει το τηλέφωνο:Green,Green! Το σηκώνω:Yellow! Pink το κλείνω
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 washcloud πολύ άχρωμο είναι το post σου για να βρίσκεται ακριβώς κάτω απ αυτό του alexzzzzzz... (θινκ εγκέν) (λονγκ λιβ εδιτ)
alexzzz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 μέχρι και εγώ απόρησα που το ακάθαρμα δεν έβαλε κάτι ροζ στην αρχή.
Chrisxxx Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 -Χτυπάει το τηλέφωνο:Green,Green! Το σηκώνω:Yellow! Pink το κλείνω καλό!
jason_rethymno Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά δωρέαν games που θα βρώ για το omnia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.